Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 217
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 155
Снощи купихме. Беше хубава, но всички са огромни Sad

# 1 156
На лаврака кое не му е хубавото - вида суров или е кофти като е  сготвен? Утре ще ходя чак и баш за него и мидите.

# 1 157
  • София
Ако са им широки талиите както винаги, май пак от ХМ ще се пазарува. Моите и двамата са слабчовци и допълнително им слагам ластици. Блузки може би ще взема.
Диня - тоже, добре че съм с колата. Bowtie

# 1 158
Диня с белина вътре...това ми излезе оня ден като новина.

https://lupa.bg/news/skandal-v-lupabg-stolichanka-si-kupi-dinya- … ot_20489news.html

На лаврака всичко си му е наред. Просто мен не ме кефи...вкусово.  

# 1 159
Хммм, за пръв път го чувам тоз сайт Лупа.бг. Как пък тази дама се е обърнала точно към тях?

# 1 160
Този сайт не е много за вярване, това и аз го мярнах вчера, но партенки тук не ще да пускам и го подминах.
Диня взехме миналата седмица, сладка, добра е, големичка- 10 кила.

# 1 161
И на мен не ми се вярва, толкова голяма верига да дупчат дините със спринцовки. Виж някое квартално гаражче по бих повярвала.

# 1 162
Има много фейкове в нета, особено ако някои новини се пишат с цел. Не вярвайте на непроверени сайтове.
Лаврак от Лидл скоро не съм вземала, но бих взела, ципурата по принцип не ми допада много, ако не греша е дънна риба и все е имала някакъв особен дъх (не става дума за стара риба)

# 1 163
При нас са докарали малки дини, затова им се зачудих какви са.

Лавракът е превъзходен, ще взимам днес пак.

# 1 164
лавракът в лидл е много добър, ципурата въобще не ми хареса.

# 1 165
  • Пловдив
И ние вчера забихме лаврак. Беше последният. Ципура имаше колкото си искаш.

# 1 166
Аз не обичам диня. По принцип ми мирише на белина точно. Wink

# 1 167
Ок, благодаря!

# 1 168
Здравейте, ако някой е купил от настолните лампи може ли да сподели дали се зареждат и после могат да работят без да са включени в мрежата, или трябва непрекъснато зарядното да е включено в контакта.

# 1 169
Добре охладено, виното Фрутино е приятно, особено за дамска компания.
Подозирам обаче, че има изкуствен подсладител в него, което автоматично ме отказва да го консумирам редовно. Нищо не пише в състава, нито в сайта му, много странно.
Глава не боли, иначе.
http://www.meik98wines.com/ароматизирана-напитка-на-винена-основа-розе-с-плодов-сок-ягода-и-малина-фрутино-0-75л-домейн-бойар-българия_18870

Общи условия

Активация на акаунт