Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 212
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 140
Добре де, на мен ми трябва за първи клас това блокче. Колко трябва да са дебели листата? Че то това дето го взех миналата седмица - блок 4, и то е с тънки листа. Мисля, че за училище са ОК.

Вземай смело според мен - поне два броя. Ще ми благодариш къмто втория срок. Simple Smile

Сега сериозно - много вървят листите, особено ако е на занималня следобед. Всяка седмица слагах, слагах, и все раздавал и все нямаше. Обиколих целия град - всичко по 10 листа, и то скъпарско,  в левчето имаше по 20 листа само... Другото скъпо и прескъпо, и то като знаеш че върви като топъл хляб.
Изобщо - на сметка са много. Буташ един скицник в раницата и ако имаш късмет, два месеца няма да те търсят за листи Stuck Out Tongue Closed Eyes

Леко тънки са листите, да, но са по-дебели от офисната хартия. Стават, спокойно-няма да ви върнат от училище....

# 1 141
  • Варна
Вземайте си ги, не ги щем Mr. Green То па остана и да върнат някого от училище заради модела на скицника Joy

# 1 142
А, догодина друга песен ще запееш....

# 1 143
  • София
Ми и аз ще взема, ако не за училище, за вкъщи. Моите и двамцата рисуват много. Даже 2 ще взема, да няма сърдити. Simple Smile

# 1 144
В нашето училище рисуват с бои, и не стават. Взимам от тези, за които писах, те са с дебели листове, много. Изгодни са.

# 1 145
  • Варна
Не мисля. Защо да пея друга песен??? Не ми хареса нито вида на хартията, нито оформлението. За 90 стотинки купувам скицник на спирала с хубави дебели листи от Шихо - 20 листа. малко по-скъпо е, да, но ми харесва много повече! За драсканици в свободното време, както казах - белова хартия, която пък е много по-евтина от тези скицници!
Хепи,
кои са дебелите листи, тези от миналата седмица ли?

# 1 146
Имам дежавю с тия скицници. И миналата година имаше такъв спор.

# 1 147
Не, в т маркет има едни скицници , приличат ми на руски, с дебели листа. Всяка година ги пускат, тази не съм проверявала, но е време. Абсолютно винаги взимаме от там, години наред. Стават за бои, за всичко. Не са със спирала.

# 1 148
  • Варна
Аааа, това го няма у наше село...

# 1 149
  • София
Ох, голяма драма с те листи. Взех от блокчето мин. седмица, сега ще взема това. Ако и двете не вършат работа или свършват много бързо, купувамот Плесио или Перфект 250 листа и приключвам. Има всякакви грамажи - 80, 120, 160 и пр. Simple Smile
Нищо не казвате за дрехите детските. Предполагам, че долнищата за ватирани.

# 1 150
  • Бургас
Знаех си че пропускам да погледна нещо като бях там днес, хаха Simple Smile МИнах на бегом, забърсах скицници, папки, стикери, туй-онуй и си викам: А бе нещо май имаше още... карай, като се сетя пак ще мина... Хич ме няма еййййй!

# 1 151
От Шихо купи повечко....кашонче поне Joy

За втори път купуваме ципура тази седмица. Фаворит ми става тази риба. Лавракът не ме кефи нещо....

# 1 152
Ние взехме яке. Много са хубави.
Скицници няма да взема, защото вкъщи имаме цял пакет принтерна хартия.

# 1 153
  • Варна
Тета, не ми трябва кашонче, ама тоя въпрос вече няма да го нищя. Написах каквото имах да казвам.
Долнищата ги държах в ръка, но така и не забелязах ватирани ли са. С огромни талии, както винаги, та и тях пропуснах. Блузите не са ватирани, от плътното трико са, с едно рошаво от задната страна, не си спомням как се водеше тази материя. Якетата не са лоши, но късеят сякаш, без малкия не посмях да взема. Едни дънки взех, които също ми се видят огромни, но ще се пробват.

# 1 154
Стига с тези скицници. 😜 Кажете дините зрели ли са, сладки ли са... 🍉

Общи условия

Активация на акаунт