Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 209
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Набелязах си кутиите за съхранение, но ми се струват много малки, и жълтото дамско яке, но пък то започва от 38 и със сигурност ще ми е голямо.

# 1 126
  • София
Добре де, на мен ми трябва за първи клас това блокче. Колко трябва да са дебели листата? Че то това дето го взех миналата седмица - блок 4, и то е с тънки листа. Мисля, че за училище са ОК.

# 1 127
  • На морето!
По повод шишчетата- пилешките също са ми отвратителни.

За следващата седмица нищо не си харесах. След малко ще отида да видя ученическите неща и да си взема едно сладоледче.

Скицник няма да купувам щом са тънки листите, ще взема направо принтерна хартия 1 пакет.

# 1 128
90 гр. са

# 1 129
  • В полите на Витоша :)
Да, 90 са, моя грешка.

# 1 130
  • Асеновград
За 1 клас според мен са добри скицниците.Листите на блока са по дебели, но то е от значение за рисуване с водни бои най вече.При мен в офиса малкия маца и на принтерна хартия, след като изсъхне рисунката си е добре.

# 1 131
Кажете клюката за маслото моля Simple Smile пак съм бляла нейде из форума хихихи

# 1 132
  • Пловдив
Кажете клюката за маслото моля Simple Smile пак съм бляла нейде из форума хихихи
клюка?
Голямото Пилос е на промо Simple Smile

# 1 133
Скицници купувам от т маркет, всяка година. Страхотни са

# 1 134
  • Варна
Какво им е специалното на тези скицници? Евтини с много листи?
Точно така Wink
Не ми харесаха на мен. По-добре белова хартия да си взема и да я подвържа със спирала, ще излезе подобна цена. Освен, че бяха тънки листите и не бяха на спирала, което е ужасно неудобно, ами и бяха една идея гланцирани, което също не ми е ок.

# 1 135
  • Пловдив

Знаете ли къде мога да намеря бонбони Черноморец в ретро кутията? Трябват ми сега, а не другата седмица.
В метро....по две кутии са опаковани.

# 1 136
Момичета взех такава сметана,но искам да я полавам за правене на спагети или броколи със сметана,дали ще стане?

# 1 137
Би трябвало да стане. Защо да не стане?

# 1 138
  • Мадрид / София
Момичета взех такава сметана,но искам да я полавам за правене на спагети или броколи със сметана,дали ще стане?
Ще стане, не е сладка. Едно време имаше само 35% сметана за всичко.

# 1 139
  • Бургас
Писах и в друга тема, но тези скицници ми харесват точно защото не са с гадните спирали, които произвеждат хартиени конфети изобилно; защото са по-гладки листите от принтерните и рисуването е по-приятно; защото за разлика от прнтерните, са свързани и не се разпиляват и мачкат и защото при рисуване с моливи и пастели (а обикновено с това се рисува у дома, че и в училище, поне моето дете) ежедневно по 3-4-5 рисунки, количеството и цената ме устройват!  За тези с други критерии, скицниците не са скицници, гадни са и да си ни ги оставят за нас, любителите им Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт