Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 731
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 210
Да кажа за сладкарската сметана 30 % - малките кутийки с плодчетата - не се разби и сгъсти - чиста водичка.

# 211
  • Мадрид / София
Да кажа за сладкарската сметана 30 % - малките кутийки с плодчетата - не се разби и сгъсти - чиста водичка.
Държа ли я в хладилника преди да я разбиеш? Трябва да е студена за да стане (това е общо правило).

Памперсите на Лидл: само такива употребявахме за внучката. Много доволни бяхме от тях. Само че не сме в Бг. и може би производителя да е друг. Това вече не го знам.

# 212
Една фотка на него,моля.
За съжаление нямаше цяло ненарязано, да снимам оригиналният етикет.
Скрит текст:

# 213
Какви сокове натурални си купувате?
Гранини и чат пат Пфанер. Дригите ми са много "химични" на цвят и вкус.

# 214
  • Варна
Държа ли я в хладилника преди да я разбиеш? Трябва да е студена за да стане (това е общо правило).

Аз даже във фризера я слагам за 10-15 минути.

# 215
  • have faith and be patient ..
Какви сокове натурални си купувате?

От големите кутии родна стряха чиста ябълка, тази седмица даже бяха промо на около 4-5 лв.. Добра цена за уж чист сок, студено пресован, други сокове не купувам

# 216
  • София
Lemy,благодаря сърдечно,че не забрави.

# 217

Аз даже във фризера я слагам за 10-15 минути.
Цяла нощ беше в хладилника. Но следващия път ще пробвам и във фризера.

# 218
  • София
На сладкарската сметана отварям кутията - като консервна. Вътре има цели парчета, твърдо, като масло.
Обирам ги хубаво, но аз не разбивам за сладкиши, а правя сметанови сосове.
Но ако се отвори като кутия със сок гъстото мазничко си остава по нея и заминава на боклука.
След купуване си седи в хладилника.

# 219
  • Бургас
Определено май сметаната има проблем някакъв, щом и друг има същия проблем с нея, освен мен. С уговорката, че знам как да разбивам сметана и че винаги ми се е получавала твърдо разбита досега, но сега не и не. Баш водичка не остана, но гъст сняг като друг път така и не се получи, а все такава ползвам уж Sad

# 220
Не трябва ли сметаната да седи на студения щанд,аз все я взимам там където е брашното и овесените ядки?

# 221
  • Мадрид / София
Не трябва ли сметаната да седи на студения щанд,аз все я взимам там където е брашното и овесените ядки?

Когато е в тетрапак можа да е на стилажа, но да е хладен. Не непременно хладилна витрина.

Направете рекламация директно на производителя. Вземете адреса от опаковката или от Интернета и пишете. Не че ще се случи чудо, но може и да го вземат предвид.

# 222
И на мен няколко пъти не ми се получава да я разбия. Но последния път с бъркалката, която е в комплект в пасатор с стана идеална! Твърда и можеше да се работи с нея.

# 223
  • София
Определено май сметаната има проблем някакъв, щом и друг има същия проблем с нея, освен мен. С уговорката, че знам как да разбивам сметана и че винаги ми се е получавала твърдо разбита досега, но сега не и не. Баш водичка не остана, но гъст сняг като друг път така и не се получи, а все такава ползвам уж Sad
Да! има проблем, не е това което беше, а си е баш водица, изобщо не може да стане  хубав стегнат крем, така както трябва да бъде.  Става нещо,  но е мек, или като добре разбити белтъци до меки върхове... мне. Държа я винаги в хладилник, после във фризер и........ преди не се получаваше така,  отхвърлим  я тотално.

# 224
Ама разбих до стегнат крем миналата седмица. Но бях подготвена за провал.

Общи условия

Активация на акаунт