Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 731
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 195
Лъки, не е ли рано за махане?
За мен са доста тънко тези памперси , не миришат и попиват идеално. Аз ги купувам от доставчици от Англия на много добри цени
Английските мисля, че са с друго качество от тези които се продават тук. Не съм пробвала английски, така съм чела.
На 1 г и 6м, не е рано за махане, друг е въпроса, че дамата не желае гърнето.  hahaha
Ние (Бонго, разбирай детето) в момента сме на Мамия от Англия. Ми супер са за парите си.

# 196
Да

Купих хартия
Купих разни други глупости
110 лева
Аман

# 197
Как я завъртя тая сметка? Ние оставихме 14 лв Wink и то щото се излъгах да взема сладоледа със соления карамел. Не ме впечатли. Май следващия ще е с орехи, че тая година не съм вземала от него, а лятото почти мина Wink

# 198
  • София
Как я завъртя тая сметка? Ние оставихме 14 лв ;....................
Най-редовно я завъртам такава сметка, а всеки път си казвам предварително, Марче,  влизаш само за една рикота , моцарела и веднага излизаш, да ама, не, вчера оставих 87 лв и като погледна... едно нищо, като се има предвид , че оттам месо никога не купувам, също и сладолед, не ни харесва, нещо като крем, нещо като нищо, въпрос на вкус е, предпочитам обикновен сметанов,  но 100 други глупотевини, а и влязох за купя чушчетата в саксия, ама ги нямаше.

# 199
Лидълските памперси качествени ли са?
Дефинирайте "качествени" и ще отговорим.

Имам предвид дали попиват добре, за да не е мокро дупето на бебето и дали миришат на нещо лоши? За предпочитане е на нищо да не миришат, че аз не понасям миризми. 🙂
Не миришат, нямат ароматизатор.
Попиват за мен Ок, не са ми пропускали.
Една идея по дебели са от други марки.

Нямат ароматизатор. Миришат на гадна химия като са напишкани.
Пропускането няма нищо общо с това дупето да е влажно. Попиват много по-бавно от други марки. Т.е. много по-дълго памперса стои влажен от към дупето.

# 200
За памперсите и друг път съм чувала, че миришели гадно след напишкване, но аз лично не съм усещала. И да, има разлика между английските и българските: първите са по-тънки.

# 201
На мен не ми миришат на гадна химия. Памперс ми миришеха.
Но, аз лично бих взела един пакет за проба. Аз така направих отначало. Взех на всички марки по няколко памперса , за да проверя как се държат. Бях доволна от ДМските и от Лидл- ските.

# 202
  • На морето!
Припомнете ми, моля, кога пускаха Back to school каталога и имаше ли интересни предложения?

# 203
  • Сливен
Май към средата на август беше

# 204
Сигурно ще е съвсем скоро. В К вече почнаха да пускат такива неща

# 205
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Здравейте Simple Smile
Преди седмица видях в рингмолския Лидл стойка за обувки - мисля, че беше за 48 чифта. Не я виждам в каталога (може и да пропускам).
Дали не е нещо изостанало, виждали ли сте я и на други места - евентуално ако е нещо дето си го има да си спестя ходенето до мола и да отскоча до драгалевския Лидл?

# 206
  • русе
Какви сокове натурални си купувате?

# 207
  • София
Здравейте Simple Smile
Преди седмица видях в рингмолския Лидл стойка за обувки - мисля, че беше за 48 чифта. Не я виждам в каталога (може и да пропускам).
Дали не е нещо изостанало, виждали ли сте я и на други места - евентуално ако е нещо дето си го има да си спестя ходенето до мола и да отскоча до драгалевския Лидл?
В рингмол се намират доста изостанали от предни седмици неща. Точно за него писаха че се задържат нещата по- дълго време.
Дали ще я има в драгалевският не се знае, можеш да провериш .

# 208
Какви сокове натурални си купувате?

Детските с жирафче и онези от хладилната витрина - ябълка.  Сега ще кажат, че нямат нищо общо с натурални и колко са вредни.

# 209
Идвам да похваля влагоабсорбатора.За няколкото нощи работа процента на влагата падна твърдо.Вярно през деня е постоянно отворено,но до сега съм много доволна.Надявам се с него да решим тази зима проблема с влагата в този коридор.Ще го пробвам и за сушене на дрехи, ще пиша отзив пак.
Аз съм доволна от английските гащички с ластик,тези на лупилу наистина имаха аромат,може и аз да съм уцелила кофти партида.Това за памперсите всъщност,гащите на марката не съм ги пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт