Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 87 753
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Издирвам ултразвукова ваничка за почистване на метални дреболии. Не помня от коя седмица беше.
Моля, ако видите някъде изостанала, София или провинцията, пишете Blush
От всички магазини които обиколих днес имаше само в София, Люлин 2 - адрес:
Скрит текст:
https://www.google.com/maps/place/Lidl/@42.7211925,23.2504114,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x40aa9be3fc96eacd:0x39cdc3332c99cd93!8m2!3d42.7211925!4d23.2526001
Снимка:
Скрит текст:

# 496
Олеле трябва ми! Scream Някой може ли да ми вземе, че чак утре мога да стигна? Много моля!

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 17:18 от killpop

# 497
  • В полите на Витоша :)
Купилите парочистачката 2 в 1 от 27.07 може ли да споделят отзиви?

# 498

Много много благодаря!
Как се сети и линк с локация да шернеш, евала!

# 499
  • Буркина Фасо
Въпроса ми е към тези които го имат.Работи ли нормално, ако всички контакти са запълнени, тоест има по нещо включено в тях. При нашия засякахме че има ли повече от две неща включени в него, останалите са без ток. Добре че не изхвърлих юесби кабелите без да ги проверя.
няма логика да не работи едно гнездо при включени всички останали.

# 500
  • Асеновград
Въпроса ми е към тези които го имат.Работи ли нормално, ако всички контакти са запълнени, тоест има по нещо включено в тях. При нашия засякахме че има ли повече от две неща включени в него, останалите са без ток. Добре че не изхвърлих юесби кабелите без да ги проверя.
няма логика да не работи едно гнездо при включени всички останали.
И според мен няма.ММ забелязал че му зарежда през него много бавно телефона.Чак когато спряха да зареждат кабелите, му повярвах.Сега същите кабели работят без грешка на друг разклонител.А имах включени и с адаптер не само в юесбитата.Откакто го махнах и на лаптопа кабела не грее , иначе кутията която е трансформатор направо пареше. С две думи изчезва от употреба, не искам нещо да изгърми.

# 501
  • Мадрид / София
Няма логика, но е факт. Случвало ми се е с друг разклонител.

# 502
  • София

Много много благодаря!
Как се сети и линк с локация да шернеш, евала!
Blush Благодаря! Heart Eyes

# 503
Има ли някой винтовера , който ще е в оферта от четвъртък? Дали е добър ? Цена от 33лв. за такъв уред ми се струва ниска.

# 504
  • Велико Търново
ММ има такъв винтоверт и казва че е добър. Преди имаше някакъв друг, но му се прецака батерията и край. В интерес на истината, лидълският не е ползвал толкова много, колкото вече счупеният друг, но все пак го хвали.

# 505
Охладени пилешки дробчета- 2,49 лв, днес видях и се изенадах леко. Не знам откога е така....
Някой който си е купил от лаковете 5+2 броя може ли да ми каже как се казват нюансите? Аз си купих комплекта с повечето червенеещи лакове- 3 от цветовете вече ги имам, но са ми много любими и ще си ги оставя. Интересува ме кои са лаковете в другите 2 комплекта? Също да кажа, че при нас комплекта в който има светлозелен лак изглежда все едно му е минал срока на годност! Зеленото е смес от синеещо-жълтеещо, а жълтият лак изглежда почти оранжев в някои опаковки....
И относно подправките Кания- черен пипер зърна и люспи чили- мелничките за многократна употреба ли са? Чилито много ли е люто?

# 506
  • shumen
Не е рано за отново на училище.При нас казаха на родителската среща какво ще искат и дадоха списък какво да купуваме.

# 507
  • София
Стига бе, до първият учебен ден има 1 месец, какви са тия родителски?

# 508
Е те нужните неща няма да се променят за този един месец. Аз също предпочитам да е по-рано нашата РС, но ще е чак септември.

# 509
Моя позната беше на родителска още през Юни и им дадоха списъка тогава. Не е рано, според мен з ученически неща

Общи условия

Активация на акаунт