Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 811
  • 1 288
  •   2
Отговори
# 225
  • shumen
В К вече има неща за училище.Скоро ще започнат и в Лидл да пускат си мисля аз.

# 226
Натурален сок и аз купувам от този в големите кутии по 3л на"Родна стряха". На нас ни харесва, освен ябълка, имаше и комбинация от ябълки и дюли(мисля, но от зимата не съм купувала и не знам дали има в момента).

# 227
Има и комбинация ябълки и череши. Ние си правихме миналата есен домашен. Занесохме си ябълките и ни си прибрахме такива кутии, само че чисто бели. Ако купувам сок, то само от тези кутии вземам.

# 228
  • София
Аз пък от тоя сок не вземам, 2 пъти взех и двата на другият ден имаше гаден вкус на вкиснат и го изхвърлих. Предпочитам тези от хладната витрина по 1 литър.

# 229
  • Бургас
Другата седмица ще трябва да разбивам пак сметана и не трябва да имам провал, та Марчето и другите, дайте препоръка за друга животинска сметана, която да издиря и да ми се разбие или да си взимам стабилизатор за сметана, дето бях гледала преди че има, и да стискам палци да стане...

Иначе сок и аз взимам на Родна стряха, че хлапето обича сок от ябълки, а този ми е най-лесно да откривам от разните видове студено пресовани в големи кутии. Този от клементина сега също е много хубав (и скъп да му се не види). Охладените от постоянния асортимент също купувам понякога, но така или иначе повече ядем плодове, отколкото да ги пием на сок Simple Smile

# 230
Брадата, и да се подсигуриш с поне на 2 марки, щом е важно.

# 231
  • София
Има в руските магазини , аз вземам от Била една безлактозна 35% и се разбива страхотно.

# 232
Аз пък от тоя сок не вземам, 2 пъти взех и двата на другият ден имаше гаден вкус на вкиснат и го изхвърлих. Предпочитам тези от хладната витрина по 1 литър.

Сега е топло и е нормално да вкисне. Това до някъде е добър знак. Значи има нещо истинско в него Blush  Желателно е да се държи в хладилник след отварянето.
На мен до сега не ми е вкисвал, но истината е че този, който ни пресоваха от фирма с наши ябълки е една идея по добър от този в Лидл.
Купувала съм веднъж и от хладилните витрини портокалов. От някаква тематична седмица беше. На мен ми хареса.
Иначе синът ми е луд по портокаловия на Олимпус. Него го купувам от К., но цената му е Cold Sweat

# 233
ние купуваме непрекъснато от ябълковия на лидл. не го държим в хладилник и досега не е вкисвал, еле пък за един ден.

# 234
  • Варна
За сутиените кажете нещичко Stuck Out Tongue Winking Eye
Чашка В дали си е като за В или пак е някаква огромна тип капела?
Така и не можах да си купя сутиен от Лидл през годините, а само ги хвалите. Sunglasses

# 235
Много са ми игриви, не ги разгледах.

# 236
  • София
Сока преди 2 години съм вземала 2 пъти през зимата, пили сме уж е добре, на другият ден е гадост горчиво кисел. Повече не купувам ,въобще избягвам продукти на Родна стряха.

# 237
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
За сутиените кажете нещичко Stuck Out Tongue Winking Eye
Чашка В дали си е като за В или пак е някаква огромна тип капела?
Така и не можах да си купя сутиен от Лидл през годините, а само ги хвалите. Sunglasses

Ами аз мога да похваля капелите Grinning
90C на Есмара - много по-скъпи са ми били много-по-неудобни и не са ми седели добре.
Може би 85D би бил една идея по-мой, но не видях.

Аз си купих стойката за обувки и разбрах едно - в близките сто години обувки не трябва да купувам.
За 48 чифта е... напълних я почти само с мои, и то без тези за студеното време. И всичко това е ачик-ачик пред очите на мъжа ми, няма как да измънкам, че нещо нямам Grinning

# 238
  • Пловдив
Да попитам: от днес има някакъв блендер който е за смутита, някой да го е ползвал да каже отзиви ,че смятам да си закупя?

# 239
  • София

Ако питането е за този, ние го ползваме доста време. Доволно сме.основно смутита голямата дъщеря прави, като се замисля за друго не е ползван. Даже гледам сега е намален.
Да попитам: от днес има някакъв блендер който е за смутита, някой да го е ползвал да каже отзиви ,че смятам да си закупя?

Общи условия

Активация на акаунт