Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 797
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Скрит текст:
Другата седмица ще трябва да разбивам пак сметана и не трябва да имам провал, та Марчето и другите, дайте препоръка за друга животинска сметана, която да издиря и да ми се разбие или да си взимам стабилизатор за сметана, дето бях гледала преди че има, и да стискам палци да стане...

Иначе сок и аз взимам на Родна стряха, че хлапето обича сок от ябълки, а този ми е най-лесно да откривам от разните видове студено пресовани в големи кутии. Този от клементина сега също е много хубав (и скъп да му се не види). Охладените от постоянния асортимент също купувам понякога, но така или иначе повече ядем плодове, отколкото да ги пием на сок Simple Smile
Скрит текст:
Ще ти кажа какво ползвам, даже направо ще ти ги покажа и от това от което най - много съм доволна
на първо място е руската по 250 мл - при нея грешка никога няма, направо държи първенството,  но тъй като може да не си от София и да нямате около вас руски магазини, затова ще покажа това

Скрит текст:

Скрит текст:
също така и френската

Скрит текст:
[/spoiler]

тази на Олимпус също е добра, но гледай да е 35 %, че имат добра и от 22% за  готвене , много я ползвам
Скрит текст:
[/spoiler]
Но от всички най-обичам да ползвам руската, такъв сметанов крем с никоя не получавам, стегнат, тежък, плътен и най-вече при нея не добавям подобрители, т.е кремотартар, няма нужда. Това е.  Simple Smile

# 241
Знаете ли дали тези дрешки, които са намалени на 50% лупилу ще бъдат подменени с други ?

# 242
  • София
Аз пък ползвам тази, безлактозна, 36 процента страхотна е има я в Била, но за жалост не във всичките им магазини. Основно ми е за кафе, но правя и сладолед за децата.

# 243
  • София
Миленски, тази изобщо не съм я срещала, а уж и в Билла ходя.. но ще я видя, но толкова не ми трябва безлактозна, може би затова не съм обърнала внимание, но благодаря!

# 244
  • Варна
Аз пък ползвам тази, безлактозна, 36 процента страхотна е има я в Била, но за жалост не във всичките им магазини. Основно ми е за кафе, но правя и сладолед за децата.

И аз май не съм я виждала, ще се позагледам следващия път. А колко струва?

# 245
  • Бургас
Благодаря, момичета! Винаги съм предпочитала животинската сметана, пред растителната, която ми оставя сапунен вкус, а точно втората се разбива безпроблемно и сладкарските са такива основно. Мисля си че показаните са точно този тип, но като искам твърд крем, без издънки, ще направя компромис. Ще потърся показаните видове - имаме Берьозка в града за да проверя за руската, ще прослушам Билата и Кауфланд за останалите и ще се заредя за застраховка Wink Hug

# 246
  • София

И аз май не съм я виждала, ще се позагледам следващия път. А колко струва?
При нас само в голямата Била я има в малките - Не. Има и заквасена сметана и к.мляко на тази марка и прясно даже. Вземам я защото имаме някакъв проблем с лактозата , а не искам да лишавам съвсем децата. 3.49лв

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 14:12 от Миленски

# 247
Взех си дънки, много са меки и приятни. Залепват като втора кожа.  Heart Eyes

# 248
  • Варна
Взех си дънки, много са меки и приятни. Залепват като втора кожа.  Heart Eyes

Без снимка не вярваме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 249
Брадата, защо компромис? Не е необходимо. Показаните от Марчева не са растителни, животински са, за тях пише.

# 250
Взех си дънки, много са меки и приятни. Залепват като втора кожа.  Heart Eyes

Без снимка не вярваме Stuck Out Tongue Winking Eye
Да пратя на лично?

# 251
Защо на лични снимките?
Може и тук - само тялото, без да се вижда лице.
Че се чудя и аз на дънките - за дъщеря ми.

# 252
  • Пеликания
И аз загледах дънките. Струват ми се с много висока талия, или са с нормална? Тънички са и за лятото са супер.
А тоя течен Ариел, празен почти до етикета, така ли е по принцип?

# 253
Дънките с каква талия са - висока или ниска?

# 254
Най-големият номер от сутиените ми е малък, а носа 85С, странна работа. Иначе си купих един потник, пола и рокля. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт