Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 825
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 255
Защо на лични снимките?
Може и тук - само тялото, без да се вижда лице.
Че се чудя и аз на дънките - за дъщеря ми.

Няма нужда да си показвам задника тук. Пратих на Киса.
С висока талия са дънките.  Peace

# 256
  • София
Привет,

Имате ли отзиви за фритюрника?

# 257
  • Мадрид / София

При нас тази изобщо не върви, не я купуват. Не знам защо. Може би заради цената.

# 258
  • София
Благодаря, момичета! Винаги съм предпочитала животинската сметана, пред растителната, която ми оставя сапунен вкус, ................
Всичко което показах като ползване е животинска, никога не ползвам растителна, тя е сапун на пяна, не че не я ям в разни купешки сладкиши , но не е моята сметана.

# 259
Нито една бележка не съм регистрирала.
Благодаря за новата тема!

# 260
  • have faith and be patient ..
Безлактозната не е ли растителна? Тази на олимпус я има и в сба и е животинска 100%, взимала съм..

# 261
  • София
Не, безлактозна си е животинска в растителните няма лактоза , а на животинските се премахва . Растителна не съм виждала 36 процента.
.

# 262
  • Варна
Тая сметана на Олимпус много я ползвам за крем-супи, но никога не ми е хрумвало да я разбивам. С една такава малка шишинка колко крем ще излезе, увеличава ли си обема?

# 263
Ми, пак толкова Simple Smile. Обема се увеличава 2-3 пъти при мен, не мога да кажа колко точно.

# 264
  • София
Тая сметана на Олимпус много я ползвам за крем-супи, но никога не ми е хрумвало да я разбивам. С една такава малка шишинка колко крем ще излезе, увеличава ли си обема?
Вероятно ползваш тази за готвене която е 22 %, и аз много я ползвам, но виж на същата марка, която е 33-35%, тя ще се разбие

# 265
  • shumen
Месечинке,и аз затова я ползвам.

# 266
  • Пловдив
Аз днес взех 30%-ната на Пилос за готвене. Разби се перфектно. Държах я 4 часа в хладилник преди това.
Има ли разлика между готварска и сладкарска освен в наличието на захар, да кажем ако и двете са животински?

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 18:32 от katjushka

# 267
  • русе

Много вкусни и пълни с крем😊

# 268
Знаем ги. Още като ги пуснаха ги коментирахме 😊

# 269
  • Буркина Фасо
ама тези са с карамееееллл   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт