Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 829
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 270
  • Мадрид / София
Аз днес взех 30%-ната на Пилос за готвене. Разби се перфектно. Държах я 4 часа в хладилник преди това.
Има ли разлика между готварска и сладкарска освен в наличието на захар, да кажем ако и двете са животински?

Нямат захар, а готварската е по-малко мазна 18-22%
Сладкарската е над 30% без захар.

# 271
Момичета, днешните сутиени са с един груб ръб на чашките. Този ръб личи ли през по-фини и меки материи на дрехи? Ако някой си е купил и пробвал.

# 272
  • Бургас
Благодаря пак за споделеното за сметаните и ще ходя на "лов" тези дни значи Wink Между другото лидълската е пак с нова опаковка! Взех от новата партида да имам за проба и от нея, че така или иначе ще правя пробно тортата, дето съм планирала за рождения ден на дечко с другите хлапета, да видим. Ще се осметаним яко ми се струва Grinning Grinning Grinning

Днес ни се скъса малката раничка тип "декатлонска" - горе дръжката отидЕ, а не е товарена изобщо! Оригиналната декатлонска е с година по-стара, тъпкана, товарена, едва се е затварял ципа и е като нова! 5лв, ама ме е яд! Иначе ѝ намерих етикета и там дават 3 години гаранция, ама дали ще открия касовата бележка, кой знае...

Ще връщам и комплекта от 2 тавички, както и универсалния капак за тенджери/тигани. Тавичката голямата не влАзЯ никак във фурната! Не знам кое е нестандартно, ама ни на тъй ни на инак и се ядосах! Капакът пък е за най-малко 24см диаметър, а купата на пота, за където ми трябваше е с вътрешен диаметър 23см и греда и с тази покупка Sad

# 273
  • Варна
виж на същата марка, която е 33-35%, тя ще се разбие
такава купувам, просто не ми е хрумвало, че може да се разбива, макар че верно има нарисувана бъркалка.

# 274
  • Варна
 И аз да похваля дънчиците. Чудни са за лелки  Laughing като мен. Имам чувството,че са ги нашили от материята на любимите ми джегинси. Само дето са се поизсилили с размерите тоя път. Обикновено лидл-ски гащури купувам 42 и са ми ОК. Тоя път обаче са ми бая свободни та взех 40  newsm78,а задникът ми не се е смалил определено  Laughing.

# 275
гледах топовете, нещо по-ниско качество ми се сториха от преди....взех, де.

# 276
Защо изчезна авокадото в мрежичка, вече 3та седмица не го намирам..

# 277
Толкова е дребно че вероятно не го виждаш Stuck Out Tongue Closed Eyes

Не му е сезон...

Знаете ли какво озн.името му в превод:

Rolling Eyes

# 278
И аз да похваля дънчиците. Чудни са за лелки  Laughing като мен. Имам чувството,че са ги нашили от материята на любимите ми джегинси. Само дето са се поизсилили с размерите тоя път. Обикновено лидл-ски гащури купувам 42 и са ми ОК. Тоя път обаче са ми бая свободни та взех 40  newsm78,а задникът ми не се е смалил определено  Laughing.
Айде сега лелички ще се наричаме... hahaha

# 279
И при нас няма,само едни огромни био по 2.50 броя,абсурд да си купя.На есен ще има надявам се.Взехме чушкопека, доволна съм.Ще го пробвам довечера за патладжани.

# 280
  • shumen
И при нас няма авокадо.

# 281
  • Варна
И при нас няма авокадо.

Стига с това авокадо, има хубави български розови домати (почти цитирах шеф Манчев) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 282
  • София
И при нас няма авокадо.

Стига с това авокадо, има хубави български розови домати (почти цитирах шеф Манчев) Stuck Out Tongue Winking Eye
2 та плода са крайно различни.

# 283
Скрит текст:
И при нас няма авокадо.

2 та плода са крайно различни.

Авокадо режа в салатата от домати, краставици, лук, сурови пиперки и магданоз, идеално ми се връзва на вкус. Simple Smile

Да не кажете, че си съчинявам, и сирене ръся отгоре. Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 15:55 от labrex

# 284
Аз да попитам запознатите, какъв прах да си купя от гръцкия Лидл? Предстои ми да отида в Гърция, а знам, че хвалехте някакви, които тук липсват...

Общи условия

Активация на акаунт