Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 847
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 285
В Гърция няма прах за цветно. Цветни дрехи перат с течни.
Имай го предвид.

# 286
  • Асеновград
Аз да попитам запознатите, какъв прах да си купя от гръцкия Лидл? Предстои ми да отида в Гърция, а знам, че хвалехте някакви, които тук липсват...
Течния с Марсилски сапун на Formil. За бяло имат доста избор на прахообразни.Принципно виж какво е на промоция https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=30898  този е за тази седмица намален.
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=30897

# 287
А за прахообразния LEL от гръцки Лидл какво ще кажете? Добър ли е?

# 288
# 289
  • Асеновград
А за прахообразния LEL от гръцки Лидл какво ще кажете? Добър ли е?

Тази марка не съм я тествала.

В италианския вече има неща за училище тази седмица, и много изкушаващи кутии за закуска, дано ги пуснат и тук.

# 290
  • have faith and be patient ..
Кутии за сандвичу, закуски и обяди имаше в пепко ако ви е близо, с любими анимационни герои, но май имаше и изчистени

# 291
  • Асеновград
Кутии за сандвичу, закуски и обяди имаше в пепко ако ви е близо, с любими анимационни герои, но май имаше и изчистени
Тези като гледам са от разделените https://www.lidl.it/it/non-food.htm?articleId=27556 миналата година взех подобна от Гърция с прибори на капака , много удобна и за мен и за дребния. Ще дебна за тези при нас.
Пепко няма в моя регион.

# 292
  • София
Аз да попитам запознатите, какъв прах да си купя от гръцкия Лидл? Предстои ми да отида в Гърция, а знам, че хвалехте някакви, които тук липсват...
Единствено Формил прах. Другите не си струват.

# 293
  • София
Единствено Формил прах. Другите не си струват.
Защо да не струват, редовно се запасявам с Ариел - прах, +  течен, за бяло и цветно. Формил никога не съм купувала оттам, Диксан също е добър и много други препарати за баня купувам, никога не съм имала оплаквания. Сега, скоро пак ще пътувам и ще се заредя.

# 294
Диксан е персил.☺
 Аз бих си взела Скип прахообразен - той е от високия клас там. В лидл май зареждат в гръцко...С.Алекс май беше снимала скоро..

# 295
  • София
Аз взех скип юни месец и качвах снимки, но нещо не съм очарована. В момента ползвам синята кутия, ами той не се справя с елементарни петна. Определено за бяло пране фаворит ми остава Денкмит за бяло. Ще видя как ще се представи зелената кутия щ, когато привърши синия. Миналата година пак взех две кутии, сякаш по-добре переше.

# 296
Може да е коментирано но не мога да търся в момента. Качествени ли са шкафчета за мивка от преди седмица? Имат ли гаранция и как им елияе влагата?

# 297
  • София
Диксан е Персил, Скип е Омо, Ариел си е Ариел. Всичките ги има в БГ. Качеството ни е отлично, та даже и по-добро на моменти.
Питането беше кой прах от лидълските си заслужава, а го няма в БГ?
Отговор: Формил прах. В БГ спряха вноса.

# 298
Вече се чудя с какво да пера хавлиите,все са като шкурка,пера на 40градуса,ползвам прах и омекотител и туй то ...

# 299
  • София
Вече се чудя с какво да пера хавлиите,все са като шкурка,пера на 40градуса,ползвам прах и омекотител и туй то ...
Ако искаш да са меки ,в сушилня.

Общи условия

Активация на акаунт