Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 957
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 720
  • Мадрид / София
Преди време четох, че са накарали един клиент, който редовно си е похапвал грозде, да плати щетите. Не е в Бг, нито е било в Лидл.
При нас редовно има хора дето си взимат по малко, уж че ще купят, и си похапват, отваряйки опаковката и после ненужното го скриват на някой рафт. И не са деца. После това го бракуваме. Вярно, че не излиза от нашия джоб, но не е приятно. По някога са доста изобретателни клиентите.

# 721
  • Варна
Охраната обикновено пред касите се подпира, да се разхождат из магазина, да всяват респект. Grinning

# 722
Няма смисъл да нищете дегустирането - това е политика на магазина.
И охрана, и служители са инструктирани да не обръщат внимание.
В Кауфланд е същото с дегустациите.
А и имало някаква директива на ЕС, че гладен човек може да похапва. Това ми го каза германец, който редовно води децата си в близкия хипермаркет за закусват.
Същото е и в ДМ - има си място за смяна на памперси, оборудвано с всичко необходимо.
Виждала съм местни млади майки, прибиращи по няколко памперса след като сменят на бебето.
Видимо не бяха бедни.

# 723

Същото е и в ДМ - има си място за смяна на памперси, оборудвано с всичко необходимо.
Виждала съм местни млади майки, прибиращи по няколко памперса след като сменят на бебето.

Да. В ЛИДЪЛ в Щвейцария има стая до тоалетните за смяна на памперси и там има цял шкаф с памперси по размери, мокри кърпи,и т.н. Но не се краде.
Сори за офф-а. И при нас гроздето беше опоскано, може би трябва да се ходи рано сутрин.

# 724
А при нас въобще тоалетни няма. 

# 725
Лъки, ти кажи за хумуса. Хубав ли е, че ме мързи да правя и да взема да се поглезя с нещо готово.

# 726
  • Пловдив
Ако никой не е писал...

# 727
Тези миди как ги готовите? Може ли някоя бърза и лесна рецепта? Simple Smile може и на лично Simple Smile

# 728
  • Буркина Фасо
Добре де, като има грозде разпределено в кутийки, всяка около килограм +/-, може ли да опоскаш зърна грозде и мини-чепки от всички кутии в кашона, да си ги туриш в торбичка и така доволен да идеш да си платиш подбраното? Взех едни за зор заман да имам във фризера Wink
преди месец в бургаски Лидл едни руски девойки късаха от доматите на клонка, слагаха ги в плик и съответно се таксуват като обикновени домати.  това съм го виждал и преди време в българско изпълнение.  но щом децата може да хапват розовите понички (от изтритите постове) защо да не опитат и от гроздето?  hahaha

Охраната обикновено пред касите се подпира, да се разхождат из магазина, да всяват респект. Grinning
в повечето случаи охраната е от 1 човек и е нормално да стои при парите/касите. за останалата площ има камери.

# 729
  • Бургас / UK
Още си чакам отговора за розовите понички , но уви...  Crossing Arms Аман от хейтъри с права  ooooh!

# 730
Няма обикн. домати. Ако се има предвид чери доматчета на кг е друго . Но пък касиера трябва изобщо да не е запознат, за да ги таксува като някакви други домати. Да не говорим, че едните им е близо 10 лв. килограма.
Домати на клонка, месести домати, розов домат, чери. Това са килограмовите домати. Останалите са тарелка - 250, 300, 350, 500.

# 731

в повечето случаи охраната е от 1 човек и е нормално да стои при парите/касите. за останалата площ има камери.
[/quote]

"Охраната" в Лидл в Созопол и Царево - едни деденца, които едва ходят. Разбирам, че тези хора изкарват допълнителен доход защото с тези мизерни пенсии едва оцеляват, но на практика при ситуация какво биха могли да направят?! (същите са и в МОЛ Галерия-Бургас)

Моля рецептата за миди, споделете я тук, а не на лични само
Laughing

# 732
Лъки, ти кажи за хумуса. Хубав ли е, че ме мързи да правя и да взема да се поглезя с нещо готово.
Забравих днес да взема, понеже е за мм, не за мен. hahaha Ще споделя тази седмица, ако не са го изяли. Иначе кауфландския е гаден, а на промоция още по гаден.

Още си чакам отговора за розовите понички , но уви...  Crossing Arms Аман от хейтъри с права  ooooh!
Какъв е въпроса?

# 733
  • Буркина Фасо

Моля рецептата за миди, споделете я тук, а не на лични само [/color]Laughing
https://old.bg-mamma.com/?topic=660284
https://old.bg-mamma.com/?topic=4290
https://old.bg-mamma.com/?topic=7838

# 734
  • Варна
Лазанята не е зле, току-що хапнахме със щерката.

Общи условия

Активация на акаунт