Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 972
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 705
Бутер баничките са с извара в опаковка от 1кг има около 30 банички в плика намират се в замразената витрина до замразените плодове и зеленчуци...

а вкусни ли са? в сми заслужава ли си да се вземат или е по-добре охладено тесто и ти да си ги спретнеш? че ми трябват точно около 30 бр.

# 706
Аз поне съм доволна,харесват ми и на вкус,за сутрини когато не ми се занимава много със закуска,вадя,нареждам в тавата и пека,но може би за теб с тестото ще ти излезе по на сметка,защото баничките пакета е 5 лева, а тестото доста по евтино....

# 707
Здравейте! Бутер баничките стават за 20-30 мин и са най-вкусни прясно опечени. Хапват се и на другия ден, но не е същото.

# 708
Безлактозен сладолед някой взе ли? Да не е с някакъв извратен вкус... Интересува ме и оризовият хляб.

# 709
  • София
Безлактозен сладолед някой взе ли? Да не е с някакъв извратен вкус... Интересува ме и оризовият хляб.
Кой е безлактозният , аз купувам мляко и сметана , вкусът е леко по- сладникъв иначе е добре.

# 710
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-19-08-do-25-08-broshura/view/flyer/page/10

Стр. 10 от брошурата, с вкус на бурбонска ванилия.

# 711
При нас беше навалица на дрешките. Взех едно яке за малката.
Царевица много, но не ме блазни този деликатес.  Mr. Green

# 712
  • Мадрид / София
Бутер банички единствено от гръцката седмица взимам защото само тогава има при нас. Обичам да ги ям на следващия ден, че не са така ронливи. Има със сирене и спанак.

# 713
Благодаря на всички за коментарите за килимчето за рисуване с вода, малкият е много доволен, голяма игра падна. Взехме и якенце от дънковите, харесва ми, по другите магазини аналогични модели са по 40лв.
Имам нов въпрос, тези факлички от грил серията дали стават на фурна, как са на вкус?

# 714
Стават за фурна, леко пикантни са. Но са по-вкусни на грил тиган.

# 715
Факличките стават и на грил, но така са по-сухи, могат да залепнат и прегорят подправките и не мога така да добавям допълнително от маринатата, която е останала в опаковката. Харесвам ги повече изпечени във фурна в тавичка и поляти с маринатата, която изгребвам от кутията им.

# 716
  • Бургас
Добре де, като има грозде разпределено в кутийки, всяка около килограм +/-, може ли да опоскаш зърна грозде и мини-чепки от всички кутии в кашона, да си ги туриш в торбичка и така доволен да идеш да си платиш подбраното? Всички кутии, дето останаха бяха с наръфани чепки, коя повече, коя по-малко, а да не говорим че въпросната възрастна двойка порядъчно дегустира няколко пъти преди това, че съвсем да е сигурна иска ли, не иска ли...

Замразените миди са си 450гр, цената е 6,99лв. Взех едни за зор заман да имам във фризера Wink

# 717
  • София
този дезодорант оставя ли петна по дрехите, ако сте го ползвали https://eurocosm.viberi.net/product/dezodorant-sprej-cien-hydro-fresh-200-ml/

# 718
не оставя петна по дрехите

# 719
  • Пловдив
Много ме е яд, че няма от детските блузи/долнища и големи номера...мн.хубави разцветки са.

Общи условия

Активация на акаунт