Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 687
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 990
Лидьлската или Кауфландската хлебопекарна е по- хубава моля споделете мнение пускат ги и двете тази седмица

# 991
Те не са ли еднакви?
Когато аз купувах моята бяха 1:1, само марката беше друга и бяха с няколко лв разлика.

# 992
  • Буркина Фасо
Лидьлската или Кауфландската хлебопекарна е по- хубава моля споделете мнение пускат ги и двете тази седмица
взимай по-евтината, по-мощната ...
това да са критерийте. иначе са еднакви - произведени в Китайско.  hahaha

# 993
И какво като са произведени в Китай. Те сигурно 90% от стоките са произведени там за съответните марки.
Между другото Китай имат много качествени стоки, сега друг е въпроса кое качество стока стига до нашия пазар.
Китай отдавна не е синоним на ниско качество, особено, ако сте си купували такива стоки, но от чужбина.

# 994
  • Буркина Фасо
точно, че ще е все едно какво ще се избере.  някои бягат от китайското
за това писах да купи по-евтината или ако са с еднакви цени - по-мощната.Laughing

# 995
Само аз ли виждам, че са съвсем различни. Кауфландската май е с една бъркалка, имам лидълската и съм за нея.

# 996
Мнението ми е малко субективно и без да съм запозната с моделите, но като, че ли в Кауфланд продават по-големи боклуци, отколкото в Лидъл.

# 997
Някой с отзиви за килимите от днес?

# 998
Кауфландската хлебопекарна е 550w с една бьркалка Ще чакам лидьлската Може ли да се прави хляб само от лимец ,пьлнозьрнест без добавка на бяло брашно и сьс сода например

# 999
  • In transit
Мернах една реклама за някакви плюшени играчки скоро в Лидл. Предполагам ще са като стикитата. Grinning

# 1 000
Кауфландската хлебопекарна е 550w с една бьркалка Ще чакам лидьлската Може ли да се прави хляб само от лимец ,пьлнозьрнест без добавка на бяло брашно и сьс сода например

Да,може да се прави хляб в машината само с пълнозърнесто брашно,но аз го правя с мая,със сода не съм пробвала!

# 1 001
Да, има различни програми за различни теста, също и за конфитюр Blush

# 1 002
Аз не искам кьм пьлнозьрнестото да прибавям бяло брашно за да бухне повече Идеята ми е хляба да бьде 100% здравословен Но лимеца например е тежко брашно и предполагам ,че ще става много сплескано:blush:

# 1 003
аз правя и само с лимец, става. но защо ти е хлебопекарна за тесто със сода? част от стандартните програми е втасване.

# 1 004
А за коя кауфландска говорите ? На тефал с точките ли ?

Общи условия

Активация на акаунт