Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 256
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 170
  • shumen
Ех,и аз щях да ходя днеска като се наспя и забравих.Нищо и утре е ден,но дано сте ми оставили нещо.

# 1 171
В Лидл пускали ли са дамски дънки модел Bootcut, Straight или Flare? Виждала съм само слим или скини.

# 1 172
Тези весели вина видяхте ли ги? Някой опитал?
Скрит текст:

# 1 173
Да, дъщеря ми ведна ги фиксира днес, но и казах, че са си вина и не са детски.

# 1 174
Да, не са детски, въпреки вселитв графити по бутилките. Питах дали някой от вас ги е опитал , за мнение.Иначе в скоро време имам намерение да опитам някое аз.

# 1 175
  • Mediterraneo
Кокосовото шардоне звучи отвратително, въпреки че като вкус обичам кокос.

# 1 176
Пхаха, точно такива бяха и моите първични мисли. Точно се зарадвах на кокоса и в следващия момент чета Шардоне Disappointed Relieved но може да се престраша...

# 1 177
Еее, как отвратително, значи не обичате кокос достатъчно. Аз мога кокос с всичко. 😁 Моля, който опита което и да било от видовете, да пише. 😊
..
Даже ми придойде идея. Имам 2 кокосови ореха вкъщи, имам и вино, мога да пробвам какво ще се получи. 🤪

# 1 178
  • Буркина Фасо
Пхаха, точно такива бяха и моите първични мисли. Точно се зарадвах на кокоса и в следващия момент чета Шардоне Disappointed Relieved но може да се престраша...
ГМО кокос. за едно престрашаване става  Laughing

# 1 179
  • София
Първата бутилка не е ли обикновенна сангрия?  Слабичък компот с алкохол.

# 1 180
  • Mediterraneo
Като ги гледам, и трите ще са компот. Иначе "обикновената" сангрия далеч не е слаб компот с алкохол.

# 1 181
  • shumen
Тези вина не са детски,но не и са и кой знае какво сигурно.

# 1 182
Lemy, имам предвид съставки-видове ароматизатори, стабилизатори, подсладители и други Ета.
Убедена съм, че има химия, чудех се какваStuck Out Tongue Winking Eye
А и дори да е натурален сок, би трябвало да пише процент плодово съдържание и пр както при други бъркочи. Ще се допие с лед и може би няма да се повтори

# 1 183
Защо не предлагат вече инка в ретро седмицата..☹

# 1 184
Много са широки детските клинове горе, ще се връщат. Якетата са умалени, но биват

Общи условия

Активация на акаунт