Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 250
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 185
Браво на Лидл, че са ни набрали 5-килограмови динички, сладки, зрели. Сега..белина, не белина, важното е, че чума нямат. 😂

# 1 186
За гироса - имаше предложение в брошурата как да се приготви, аз го тесрвах, стана супер
Да похваля сладолед Skyr, пробвах този с боровинки и бъз, на мен ми допада, макар че има лек кисел вкус.
Едвам се добрах до Халуми с чили, имаше много малко бройки от него при нас, от другите два вида- достатъчно наличности.
Който е взел месото за гирос, моля да сподели как смята да го приготвя, аз мисля в тавичка в/у хартия за печене и във фурната, но няма днес да го правя, така че, ако имате други идеи, ще ми е интересно да ги видя.

# 1 187
  • Варна
И дънките са огромни, жалко. Хич не са слим, ще ги връщам.

# 1 188
Дънките са хубави. И умалени дори..имаме от мин.година.
Сега пак взех 1 чифт.
Мери ли ги детето...

# 1 189
  • София
Аз взех по едно долнище за двмата, не са ватирани, а са от плътно трико. Идеални са за градина и спорт. Също и по една блуза, харесавам такива по-плътни, защото тънките ми стават на дупки в пералнята (специално ЛИдлските блузи). Взех и им по един от прословутите скицници/блокчета, ще има да рисуват вкъщи цяла зима. Grin

# 1 190
Ретро седмица с бира, сладолед и на Тета маслините.  Party

# 1 191
  • Варна
Мери ги, огромни са. Не просто дълги, но и широки. Има слим модел от некст, доста по-тесни са крачолите. Ще търся от ХМ, то се видя, просто от Лидл панталоните не са за него, за пореден път се убеждавам. А иначе са хубави, да.

# 1 192
Лъки, имам още половин буркан от тия пусти маслини.....

Зехтин също се лее на промоция - и бутилиран, и тенекиите още стоят.....Simple Smile

# 1 193
  • Пловдив
Аз маслинки ще взема Simple Smile А другите в мет.кутийки стават ли?

# 1 194
В Лидл пускали ли са дамски дънки модел Bootcut, Straight или Flare? Виждала съм само слим или скини.
Да си повторя въпроса- в Лидл пускали ли са дамски дънки с разкроени крачоли?
Или продават само слим и скини?

# 1 195
При нас открих във фризерите, че има и замразен гирос в кутия, нямо го в брошурата, там указанията за приготвяне също са да се пържи. Но и в двата случая (в тарелка или замразения) според мен няма смисъл да се взема готов, като може да се направи с предпочитан вид месо и подправки, каквито се харесват. Истинският гирос струва ми се, е когато месцето е изпечено на въртящите шишове като дюнерите, но това в домашни условия трудно ще се получи.

# 1 196
  • София
Досега не съм виждала такива дънки в Лидл.

# 1 197
В Лидл пускали ли са дамски дънки модел Bootcut, Straight или Flare? Виждала съм само слим или скини.
Да си повторя въпроса- в Лидл пускали ли са дамски дънки с разкроени крачоли?
Или продават само слим и скини?

Всякакви дънки пускат в Lidl. И boyfriend-ки даже. Но по-рядко. Основно са слим.

# 1 198
Лъки, имам още половин буркан от тия пусти маслини.....

Ти си много икономична.

# 1 199
Благодаря, Дидка- бандитка и Нищо лично, за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт