Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 232
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 200
Замразения готов е отдавна в асортимента. Аз съм го ползвала за дюнер като го изпържих

# 1 201
Здравейте!
Ходих и напазарувах набелязаните неща: миди, лаврак, пържолата Флинстоун Simple Smile. Салам нарязан с поръска взех последната опаковка - не очаквах да е свършил. Детето си хареса био бисквити и кремчетата за 1.19 лв. + желирани бонбони цифри.
Зехтин имаше различни видове доволно количество.
Смокини на бройка 0.69 лв -  големички бяха.
До дрехите така и не стигнАх.
С месо по избор и подправките от Гръцката седмица ще стане гирос също - на тиган или на фурна по избор.

# 1 202
  • Асеновград
Някой пробвал ли е да пече върху фолиото за печене на скара?И става ли за това?

# 1 203

Замразения готов е отдавна в асортимента. Аз съм го ползвала за дюнер като го изпържих
За този ли става дума? Че аз чак сега го забелязах ☺

Малко извън темата в момента, но понеже питах тук преди за макароните (когато беше френската седмица- тях така и не взех тогава), пробвах на 100 гр. Сладки - страхотни са 😋 . После опитах и още едни другаде, но нямаше и грам място за сравнение👍🏻

# 1 204
  • София
Някой пробвал ли е да пече върху фолиото за печене на скара?И става ли за това?

Ако имаш предвид да сложиш фолиото върху скарата, според мен не , ще се стопи, а и температурата на скарата е доста висока и бог знае какви химикали ще се отделят върху храната.

# 1 205
  • Асеновград
Благодаря и аз така смятам,ама ММ чул от някакъв приятел че на него печал на скарата.Сега е въпроса да си спася фоиото за тавите.

# 1 206
Благодаря и аз така смятам,ама ММ чул от някакъв приятел че на него печал на скарата.Сега е въпроса да си спася фоиото за тавите.

За скара е друга подложка:

https://bbqmasters.eu/product/nezalepvashcha-podlozhka-za-skara- … mc_eid=b70c108285

# 1 207
Кои водни боички са хубавите, тези с 24 цвята, които сега ги има или тези, които са от 2 септември?
А несесерите дали са издържливи, гледах че има за 10лв заедно с принадлежностите вътре и ми се стори странно, като сравня с цена 20-30 лв за празен несесер по други магазини и книжарници.

# 1 208
Несесерите на Херлиц са хвалени, но на мен не ми хареса съдържанието. Днес ги гледах. Предпочитам отделно да купя моливите и другите неща. Имаме само несесер Херлиц - купен от Метро миналата година пак за 10 лв. Здрав е още.

# 1 209
Аз лично купих френски макарон от френската седмица да пробваме и не съм очарована не конкретно от лидълските,а от самата сладка нищо особенно не ми е ...

# 1 210
Взех плодовото вино на Frutino, bag-in-box,  2л =10лв , ще го охладя, пък ще докладвам.
Тук някой впечатления?
Може ли снимка как изглежда,аз нещо не мога да се ориентирам и не го намирам 🙄

# 1 211

За този ли става дума? Че аз чак сега го забелязах ☺
С друга опаковка е. Про замразените пилешки хапки

# 1 212
  • Плевен/Пловдив
Имаме несесер на Херлиц здрав е все още😁. Купуван е от К. същия като този сега в Лидъл, но за сумата от 20 лв. Не са лоши консумативите. Издържаха поне един срок😉

# 1 213
Купих мюсли с лешници 2,19лв., солети печени 0,55 лв., тетрадки - А4, само тези черни разграфявания/линии са частичен дразнител, иначе ги ползваме всяка година и са си ок като цена. Взех и от Кауфланд тетрадки - за разнообразие. Другите канцеларски м-ли от Пепко и Метро. Полуготови сме за уч.година.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 18:05 от *Камея

# 1 214
  • Пеликания
Скрит текст:
А колко струва в К.

Общи условия

Активация на акаунт