Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 193
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 215
  • shumen
Аз взех несесер на Херлиц,но празен.

# 1 216
CoCo Milk, ето го.
Цената в Лидл беше 10-11лв за тази бъчонка. Намерих го на щанда със стари промоции.
Скрит текст:
А колко струва в К.

Не съм доволна, има подсладител вътре

# 1 217
  • София
Еха, сега сме в Лидл в югозападна България-на всеки ъгъл в магазина има дегустации - колбаси, млечни, бири, малки фунийки сладолед. Такова чудо в София не съм виждала.

# 1 218
  • have faith and be patient ..
Гел химикалите май отдавна не са ги пускали? Купих на голямата преди поне 3 години, да не казвам 4.. Много ми харесаха, казах си ще купя пак ако пуснат и чак сега ги виждам, аз ли съм ги пропускала в годините? А със старите още рисуват и двете.. Що книжки оцветиха и още има хляб в тях Simple Smile
За тези говоря https://www.lidl.bg/bg/p/back-to-school-prinadlezhnosti/gel-himikalki/p28426

# 1 219
Еха, сега сме в Лидл в югозападна България-на всеки ъгъл в магазина има дегустации - колбаси, млечни, бири, малки фунийки сладолед. Такова чудо в София не съм виждала.
Аз в Лидъл никога не съм виждала дегустации, явно не им върви много много бизнеса там. Wink

# 1 220
Някой беше питал за гел химикалки др седмица ще има в К 4бр за 4и нещо. И да попитам франкфуртите от настоящата брошура дали ги има в постоянния асртимент или да трупам запаси? Simple Smile

# 1 221
  • София
То решение на място се търси.Ние тук какво да правим.
Да се сподели разбираемо какъв е проблема и решението му.

# 1 222
  • Буркина Фасо
Някой беше питал за гел химикалки др седмица ще има в К 4бр за 4и нещо. И да попитам франкфуртите от настоящата брошура дали ги има в постоянния асртимент или да трупам запаси? Simple Smile
цял ден чета за тези "гей" химикалки, а то било гел  hahaha

# 1 223
Ей сега бях в лидл, евакуираха заради пожар. Аз не го усетих, де.

# 1 224
Гел химикалки пускат често и са хубави

# 1 225
  • shumen
Гел химикалки има често.Аз взех преди време и моя още рисува с тях.

# 1 226
Моля за отзиви за лампата за бюро от 22лв ,обявена в брошурата за др седмица...

# 1 227
  • Стара Загора
В петък минах за някои нещица и купих 2 комплекта от тези потници (по 12 лв са). Първо взех бял с черен, но жълтото много ми хареса и направих обратен завой след малка чуденка. Сиво не харесвам особено, но става и за подарък. Вчера премерих единия и добре че ги купих. Стоят страхотно! Много мекички и дантелата прилепва като втора кожа, могат да се носят и като долни според мен. Аз от малка не ходя с такива, но някои дами през зимата слагат.

Купих за проба и някакви наденички от младо телешко, дано да са вкусни колкото бургерите. Взех и котлет сьомга, че миналата седмица ме домързя да се занеса за филе. Имаше и някакви крафт бири в кутийка, рядко пия, но ми се прииска и взех черната. Заредих 2 кутийки котидж, червен лук на прИмоция, та туй то!

Сред намалените хранителни имаше био хляба на 2,09 и кленовия сироп, на който много се зачудих. Цената му беше трепач! За 6,99 вместо 9,99 лв. Щях да отнеса един, но моя е почти пълен и вече нямам място. Simple Smile

Предната седмица си бях взела кефир да опитам, че отдавна се каня. Хареса ми. Като гъст айрян е, но благ на вкус и няма сол.

В брошурата видях някакви малки книги с рецепти и се убих да обикалям да ги търся, но не видях. Дали са свършили?

Вдигнала съм мерника на новите мус шоколади, но в шкафа има поне 7 и други сладки. Ще почакам да ги намалят. HugЧерния ще е пръв. Grinning

Хубав уикенд! Nature Sunny

# 1 228
  • София-Младост
Книги поне в Младост-София имаше много.

# 1 229
Добро утро!
Колко им се чудих на тия потници и накрая не взех. Днес май ще се поправя Simple Smile Стоят наистина добре.
Да похваля голямата пържола от свински бут - пекох на фурна. Да не се прекалява с печенето.

Общи условия

Активация на акаунт