Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 178
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Стара Загора
Аз съм от Стара Загора. Книги видях на рафтчето с главно детски. Къде ли не оглеждах, сумалък ученически истории и нищо. Не мернах и никой от персонала да питам, ама не ми е спешна де. Те май са само за сладкиши.. Blush

# 1 231
Козето и кравето сирене в метални кутии от другата седмица хубави ли са?
Че в Кауфланд Елената в метална кутия е на промо, та се чудя накъде да свърна утре 😸

# 1 232
  • Пловдив
За тези гел химикалки ли говорите?

При нас има.
Купих 2 блокчета, че моя такива харесва Stuck Out Tongue Winking Eye  нотна тетрадка и етикети.

13...аз все питам, ама...ти като вътрешен Wink дали знаеш каква е разликата м/у всичките пресни млека дето се продават? За Пилос питам и едни други има при нас са до захарта и сметаните.
Загледах няколко...все в Чехия произведени.

# 1 233
  • Асеновград
Аз лично не съм доволна от гел химикалките и този многоцветния комплект и другите по 4 бр. След време се разтичат , иначе пишат много красиво в началото, но скоро започват да прекъсват и да цапат.

# 1 234
mystic, не съм 13, но ...млеката дето са при захарта и сметаните са УХТ и трайността им е голяма.Друга разлика с тези в хладилника мисля , че няма.

# 1 235
  • Пловдив
mystic, не съм 13, но ...млеката дето са при захарта и сметаните са УХТ и трайността им е голяма.Друга разлика с тези в хладилника мисля , че няма.
м да...т.е е маркетингов трик разл.опаковки и цени Wink  в състава разлика няма. То и мляко надали има, ама това е...

# 1 236
Ооо, не, не, има разлика в хранителната стойност, която се дължи на ултрапастьоризацията (UHT).

# 1 237
  • Пловдив
Цитат на: soul81 link=topic=1132525.msg39244627#msg39244627 date=156733546[url
[/url]6]
Ооо, не, не, има разлика в хранителната стойност, която се дължи на ултрапастьоризацията (UHT).
ама те всички видове на UHT.

# 1 238
E, как, не са  - тези при сметаните са УХТ, тези на хладилните витрини са пресни.

# 1 239
  • Пловдив
E, как, не са  - тези при сметаните са УХТ, тези на хладилните витрини са пресни.
може...но кои са по-добри?

# 1 240
Прясното мляко Пилос при хладилни те витрини е три вида. Ниско маслено (синя кутия), високо маслено (червена кутия) и червена бутилка. Синя не съм виждала май. Години наред купувах от червената кутия (UHT избягвам да купувам), но наскоро видях, че производителят е Мегле и вече купувам от бутилките.
Другото мляко, което харесвам е Чуден 1,7%. По принцип винаги купувам пълномаслено, но на Чуден това ми е по вкусно.

# 1 241
Има разлика, разбира се, заради вида пастьоризация (съвсем сурови млека не се предлагат). УХТ отнема част от вкуса, но дава дълъг срок на годност и няма нужда от хладилник, а нормалната пастьоризация си я знаем. Ако примерно ви е трудно да изпиете 1л в рамките на седмица, купете УХТ или 0,5л прясно.

# 1 242
https://www.lidl.bg/bg/p/w5-akciya-blyask/plastmasovi-chetki-za- … ochistvane/p28613  - някой знае ли ,тези четки за почистване на тавички и тенджери ли са? или за общо почистване на баня и т.н.   И въобще от акция блясък има ли продукти от които сте доволни и бихте препоръчали. Пяната за тапицерии върши ли работа?

# 1 243
Пяната за тапицерии върши ли работа?
Аз изобщо не бях доволна

# 1 244
  • София
И аз не съм доволна от пяната . Вземах преди за тапицерията на колата, нищо не изчисти,стана по- голямо петно на седалката.

Общи условия

Активация на акаунт