Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 627
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 245
Козето и кравето сирене в метални кутии от другата седмица хубави ли са?
Че в Кауфланд Елената в метална кутия е на промо, та се чудя накъде да свърна утре 😸
Според мен Елената е по хубаво, ама въпрос на вкус.

# 1 246
Тази пяна за тапицерии и килими, за която казвате, че не върши работа, не е ли същата, която други хвалят много... вече се обърках, дали са различни продукти.

# 1 247
  • София
Моята е за кола,има си волан на нея, аз друга не съм виждала в Лидл, може да има ,но не съм и търсила.

# 1 248
С един розов стол има...май я хвалеха.

# 1 249
О, явно са различни неща. На тази на стр. 17 не пише да е за кола, нито е с волан. .. Да, Тета, сега столът е зелен, по модата са. Smiley

# 1 250
  • София
https://images.app.goo.gl/2VN8uX2eVWaCvwZ47.  Тази е май за килими,или поне тя излезе - розова.
Моята е друга https://images.app.goo.gl/BZpBwwhZsSkKX2GE8

# 1 251
Май са различни, да. Благодаря. Тази за килими много я хвалеха. Реших да ви питам, преди да намърлям нещо, вместо да почистя. Smiley

# 1 252
Тя се води за килими и дамаски, явно от там стана объркването. Е, според мен няма как да станат като изпрани, но е по-удобна за използване от обичайните препарати за такова почистване дето трябва да се обира после с мокър парцал и да се подсушава и обикновено ми е писнало по средата на цялата процедура.

# 1 253
С един розов стол има...май я хвалеха.
Хвалеха я пяната за дамаски, и аз помня.

# 1 254
Някой опита ли Кактусовите смокини?🌵

# 1 255
  • have faith and be patient ..
Какво се случи с бебешкия душгел , последно на марка лупилу... В началото беше друга марка с животни, както и да е, не го намирам а го ползвах много, предвид надписите без това и онова.. Сега моя купил един лилав 3в1 с аромат на сладолес с бисквити... Съдържанието хич не ми хареса.. Някой с мнение за съставките?

# 1 256
  • Бургас
Някой опита ли Кактусовите смокини?🌵
Миналата година взимах няколко пъти, че малкият се беше "запалил" по тях, ама му мина мерака и до там. Вкусни са, макар и с едни леко дразнещи ме твърди семчици. Белят се внимателно с ръкавици, че боцкат Wink

# 1 257
  • Мадрид / София
Черпиха ме с такива, но е досадно с тези семки. Не бих повторила. За сладки, сладки са, но не като захар, а като плод.

# 1 258
  • shumen
Аз взех веднъж,но заради семките не ни харесаха.Същата работа е и с гроздето със семки-не ми харесва нито на мен,нито на детето.

# 1 259
Мерси за споделянето, днес взехме от тях ,тия дни ще ги опитам.

И да ви питам при вас има ли от таблетките който се пускат в самата тоалетна,вършат ли работа?. Пише ,че са в постоянен асортимент но никога не ги е имала при нас . Днес специално гледах за тях,няма такова чудо. Бяха заредили от препаратите които са от утре,и измежду тях ги нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт