Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 739
  • 967
  •   1
Отговори
# 75
Даже и аз се гнуся от себе си, когато съм излязла в тежка жега, нищо не помага - потник, рокля, нищо, запарва се леко... И като се приберем - къпане и климатик си му е майката и кефчето. Smile

И сутиените също запарват. Mask

# 76
Направо се изумявам колко хора нападнаха Братан и са готови да правят секс с партньор, който цял ден на жегата /35гр.Sweat/се е потил и е ходил напред назад по "чисите" ни улици, магазини, офиси, учреждения и т.н., а вечерта с всичката тая наслоена пот, прахоляк и мизерия, за някои е ок да се премине директно към целувки и джиджибиджи Tired Face

Аз пък не видях някой да го напада. Видях несъгласие, което е нещо различно. Като има такива предпочитания се събира с някоя като теб и си се сексите в банята. На мен например естествената миризма на жена ми действа положително, а изкуствените аромати в доста случаи отрицателно.

# 77
  • Sofia
Това, което са споделили някои потребители назад, за мен не е хигиена, а стерилност, на една крачка от обсесия. Simple Smile
Вие сигурно и домашни любимци нямате, защото "ще цапат"?
И още едно уточнение – ако един човек се е изкъпал сутринта, но следобеда вече понамирисва, то този човек има определени здравословни проблеми, на които трябва да обърне внимание, но със сигурност нормата не е да смърдиш на коч броени часове, след като си си взел душ, каквито и жеги да са навън...

# 78
Блеки, ако визираш мен - така е, харесвам животни, но не понасям косми и пикни в дома си 😁 У нас винаги е чистичко и мирише хубаво. Не знам дали това ме прави стерилен повече от здравословното, нито казвам, че животните правят домовете кочини, просто явно съм една идея по-гнуслив от народа 😁😁😁

# 79
Възможно ли е да е понижено либидо ? Питам защото ми се е случвало с дни да не мисля за секс, любов и т.н.

# 80
  • Sofia
Никого не визирах персонално, говорих общо. Wink

Иначе, според мен, това донякъде си е свързано и с характера. Още като малка изпитвах толкова голяма симпатия към животните, че постоянно си играех с улични кученца и котенца. Щом дори от тях не е ме гнус (като дете съм ги пипала, прегръщала, милвала), то няма начин да имам проблем с домашно животно, което хем е ваксинирано, хем не излиза навън. Но – да – косми има навсякъде из апартамента. Няма изчистване – често намирам малки косъмчета дори в чинията си или още по-зле – влизат ми в очите, докато летят из въздуха. Предполагам, че колкото повече добиченца отглеждаш, толкова повече космарлаци ще се стелят. Ние сме с "едва" 2 броя ... засега. Mr. Green
Миризми няма. Дори тоалетната (силиконова е) не смърди. Ако леко тръгне нещо да се усеща, веднага подменям настилката.

# 81
Някои пък ходим с коли на работа, където пък има климатизация и не се прибираме потни и лепкащи вкъщи Grinning Grinning Grinning

Братане... чистичко и мирише хубаво... така си го написал, все едно е само във вас... ние като не се къпем веднага като се приберем сигурно мирише на пот и гняс в нас Grinning Grinning Grinning
Сигурно има опашки от жени пред вас да влизат на чисто и хубаво миришещото ... Grinning Гости като каниш... минават ли през банята преди да седнат на дивана или постилаш с найлон?

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 13:09 от DonJon

# 82
nz brat, щом къпането ти е проблем, надали ще се получи между нас
it's not you, it's me 😬

# 83
  • София
Селяни, които миришеха на лук и вкиснало Joy

Не спортувате ли, не си ли разхождате кучетата, не излизате ли в обедна почивка, не пазарувате ли в супермаркета и т.н. Вече вадите от 9 кладенеца вода защо на 40 градуса всички са потни, но единици са като на Антарктида.

# 84
Вий кат отидете до магазина да пазарувате после се къпете ли? За един прЕател питам...

# 85
  • София
Не непременно, но ако съм направила всичко изброено горе, мръсотията се натрупва. Особено в София. Нали дойдохте от къра и изведнъж не можете без кола да кихнете.

# 86
  • София
Вий кат отидете до магазина да пазарувате после се къпете ли? За един прЕател питам...
Само че не ставаше въпрос да слезеш до магазина до вас, а да си цял ден на работа и лични ангажименти, на 35гр. жега, потен/а и вечерта да си легнеш в чаршафите та, + да искаш секс в стил "много съм изморен/а, може ли без душ" - това на кратко, понеже те мързи да прочетеш темата, в която пишеш. Та разликата е магаре и космос.

# 87

Скрит текст:
ако съм купил презервативи и ме чака романтична вечер, да 😂

# 88
Кой каквото разбрал - разбрал. Всеки се поддържа, толкова, колкото сметне, стига да не налага вижданията си на другите, защото това вече е...

# 89
Да си легне някой некъпан в чаршафите ми е Stuck Out Tongue Closed Eyes
👍👍👍👍👍👍👍
Или пък с тежък мирис на цигари. Навремето, когато беше още позволено пушенето по заведенията, душът след това си е направо задължителен. В случай, че някоя мърла ми легне без душ, на сутринта пера чаршафите с двойна доза препарат. Обичам да ми е чистичко и да мирише на хубаво ☺️
Е, ама не я гониш.   Хаххаха!

На мен хигиената си ми е важна и е от значение какъв човек ми ляга в леглото. Ама вие ако искате си спете с потни коминочистачи 😁 То си е въпрос на възпитание и себеуважение.
Или просто на празни, противоречащи си приказки.

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 16:46 от luna

Общи условия

Активация на акаунт