Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 836
  • 967
  •   1
Отговори
# 720

А при теб какво се случи, че се наложи подобно разнообразяване? И кое точно помогна?
При мен всичко е наред,аз просто обичам да разнообразявам сексуалния си живот,като изпробвам различни техники в секса и ги изучава.Преценявам,кое ме кара да се чувствам страхотно,и кое не.Когато ми омръзне търся нови неща,които биха ми допаднали,на мен и на партньорката ми. Simple Smile

Може да не е станал ясен въпросът?

Какъв проблем имаше в сексуалния живот? - (скука и др.) Точно как се реши? (Изпробвахме това и това...) Общите приказки са за Парламента на РБ.
[/quote]
Не е нужно да се случи нещо,за да реши човек да пробва.Аз съм лъбопитна личност.Приятел ми сподели,че е пробвал нещо и му е харесало,друг ти сподели същото,трети,пети и т.н.Товече ти влиза в съзнанието и започва и на теб да ти се иска,да изпробваш Simple Smile

# 721
  • Варна
Самонавиват се от клишета, тип - мъжа е ловец и трябва да сваля нови бройки. В даден момент и на плейбоя му писва самотата или си намира музата. На приказки са рискови играчи,  в семеен план - послушен пес. Имах съсед, около 70- те - коцкар. При всяка засукана мацка, дори на тв реклама разясняваше как ще я скъса в различни пози. Късаше основно нервите на жена си и дъщеря им...

# 722
Самонавиват се от клишета, тип - мъжа е ловец и трябва да сваля нови бройки. В даден момент и на плейбоя му писва самотата или си намира музата. На приказки са рискови играчи,  в семеен план - послушен пес.
Ще стане от теб добра строга господарка! Simple Smile

# 723
Не разбирам защо все са оправдани мъжете, не всички жени са незамарени, просто търсят лесното и новото - чист егоизъм!

Трябва да се оправдае изневярата. Жената е погрозняла и станала много лоша.

# 724
Не разбирам защо все са оправдани мъжете, не всички жени са незамарени, просто търсят лесното и новото - чист егоизъм!

Новото се подразбира, но какво имаш предвид под лесното?
Жената трудната, а любовницата лесната - така ли излиза Simple Smile

# 725
Имаме си Наталия Кобилкина в мъжки вариант.
Eros,мотиката ти е малко на тебе!

# 726
  • Варна
Садо - мазо ли? Господарка и робиня,
 за по - ефектен театър . Grinning

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 00:44 от Viviana91

# 727

През цялото време ми звуча като Кобилкина. Пък то мъж било.

# 728

Нищо подобно, човекът просто си прави реклама на сайта.
Виждам, че е пуснал и в един друг форум кукичката - даже със същия юзърнейм Simple Smile

# 729
  • Sofia
И откъде са се пръкнали тези пишман-предприемачи – неграмотни и простовати? Че в мен, само като му чета словесните диарии, се убива всякакъв сексуален потенциал. hahaha

Ей, куцо, кьораво и сакато почна да прави бизнес и да се "промотира", чуло-недочуло как се случват нещата.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 21:47 от Blаck Cat

# 730
  • София
За тази вечер,ви оставям мили котенца.Сипвам си чаша вино,и....
С коя ръка си я сипваш?

# 731
  • Monaco
Не съм съгласна, че изневярата е свързана само с външния вид на жената. Познавам жени красиви и с прекрасни тела, чиито мъже ходят при много по-посредствени любовници. Има много такива случаи и сред известните. Според мен ключът е в характерът на дамата. Ако е с твърде мъжка енергия и потиска партньора си може да се случи именно това отчуждаване. И обратното ако мъжът се държи лошо с жена си, обижда я, наранява я, ако ще и Аполон да е тя няма да му пусне. Вечните скандали  водят до взаимна апатия. Това е проблемът на дългите връзки, а не няколко килограма отгоре.

# 732
  • Агент под прикритие
Някой го каза преди няколко страници, ама пак беше удобно пропуснато: този, който не намира нещо вкъщи, го намира навън. Външния вид няма никакво значение. Поне в масата случаи това е отговора.

# 733
  • Русе
Садо - мазо ли? Господарка и робиня
 за по - ефектен театър . Grinning
Ако е някоя дъртофелница - нито едното, нито другото...Satisfied

# 734
  • София
Някои хора са обречени да не намират нещо, но по- често е у самите тях. И опитват ли, опитват да го намерят у околните.

Общи условия

Активация на акаунт