Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 774
  • 967
  •   1
Отговори
# 870
  • София
да се старае да намери решение на проблема в името на благото на семейството.
Това имаше предвид Блек под манталитет на "бедняк". Човек, който се старае и не се скатава, вместо да си кютка с велик слоган "любовта е всичко, парите са нищо". А всъщност зад това да се крие мързел, неамбициозност и Чичовски манталитет.

П.П. Не говорим за богаташи. Там аз лично не се наемам да коментирам, нито бих се навряла в подобна връзка.

П.П. Не съм чела последните страници, но виждам, че от заглавие, свързано със секса, сте минали на пари Laughing Не знам как става тая работа. Ако темата е за секса, в един момент отива към пари. Ако е за пари, отива към секса за определен период. После си навърта 100 стр. от раз.

# 871
  • Sofia
Е, ако ще търкаме билетчета, за да се замогнем... Laughing

# 872
  • Русе
За красотата е ясно, че е до време. За другото...жената няма как да гадае какво би станало в бъдещето и дали съответният човек би обеднял. Това е като да знаем (недай Боже) дали утре няма да ни блъсне кола или някакъв друг инцидент да се случи с нас.

# 873
П.П. Не съм чела последните страници, но виждам, че от заглавие, свързано със секса, сте минали на пари Laughing Не знам как става тая работа. Ако темата е за секса, в един момент отива към пари. Ако е за пари, отива към секса за определен период. После си навърта 100 стр. от раз.
Добро наблюдение Simple Smile
Какво ти говори това?

# 874
  • Sofia
Че богатите правят повече секс от простосмъртните? Grinning

# 875
  • Русе
Секс+пари = Какво друго му трябва на човека. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 876
  • София
Не това, което на теб, Брат, и същото, което и НСИ (и не само). България е бедна държава. Хората се фокусират над дефицитните явления и неудовлетвореността избива всеки път, когато има кризисна ситуация в някой друг аспект в едно семейство.

# 877
Съвсем избягахме от темата навлизайки в някакви лични гледни точки. Първоначалната ми мисъл беше, че има мъже които правят много секс и такива които не правят много секс и това не зависи от това колко пари изкарват и как изглеждат, а от други фактори.

# 878
Секс + пари ми говори само за Околовръстното, сори ...

# 879
  • Sofia
Самото съждение звучи абсурдно, освен ако наистина нямаш предвид мъжа да издържа цялото семейство, а заплата на жената да отива само за нея си Simple Smile

Връщам се малко назад, защото цитираното ми стана любопитно. Винаги съм се чудела, какъв смисъл влагат хората в твърдението, че мъжовите пари били общи, за семейството, а тези на жената само за нея си. Т.е. на практика не разбирам в какво се изразява едно такова разпределение на финансите? Има се предвид, че жената къта някъде своята част, в таен влог, например, или как?

# 880
  • София
Не, жената не е част от семейството и което отиде за нейни кефове, значи, че се пръска по глупости. Stuck Out Tongue

Но да- по принцип значи според мен таен влог/плащане на ипотека за имот, купен преди брака, който си е само нейн или спестяване на кеш за форсмажорни обстоятелства, в които не са заедно.

# 881
Не знам как от написаното стигнахте точно до този извод 😂
При нас парите са общи без значение кой ги е изкарал, така че не знам с изказването си как изобщо съм ви навела на такава мисъл 😂
Аз имах предвид, че ако мъжа има желание да успява да издържа семейство ще намери начин да изкарва достатъчно пари че с половинката си заедно да се справят с финансите . Например аз изкарвам 500лв мъжа ми също, но парите не стигат, мъжа ми намира начин да заработи повече пари за да може да се справяме финансово и така аз да работя за 500 а той за 700 примерно.

# 882
  • София
Явно си нова. Laughing

Защо ти не се напънеш да изкараш повече?
Защо очакваш от него да поема цялата тежест?
Нали не мислиш, че като е мъж, трябва да се прецака да направи малко повече от по- слабия пол?
Явно нямаш сампоувствие и нищо особено не представляваш, щом очакваш от друг да има по- голям дял в издръжката на семейството.

И т.н. Joy

# 883
  • Sofia
Catcher-ът вече изземва репликите на Bratan и клонингите му. hahaha

# 884
  • Варна
Някои  амбициозни кУриеристки, вдигат краката пред шефове, уж да са независими. Grinning
Не всяка би се навила на грозен богаташ, генофонда е важен. Красив, предприемчив и интелигентен, с отношение на джентълмен. На това бих заложила. Импотентен богаташ не става. Специално за бг, милионера лесно може да олекне. Повечето са политически протежета и марионетки или с тати -спонсор. Нашият, некадърен, нашмъркан кмет е пример. Грандхотела е пред фалит, а той е лакей на тъста си. Няма лични качества и авторитет.
Ако намериш точния партньор и сте в унисон - емоционално и професионално, успехите са гарантирани.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 22:51 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт