Звездни компромати - Август'19

• 274 447
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 325
Нама лошо да се радва и да се гордее с детенцето си, всички сме така в някаква степен. Но това парадиране с Най-най-най-най/ the Best и постване на доказателствата за това:) е много елементарно и нелепо. Детето е прекрасно, никого не хейтя , пошегувах се само, че не е случило на родители, както казвам често и за моето собствено дете.

# 2 326
Ех, а моите родители пък преди все казваха, че те не са случили на дете Joy

# 2 327
На днешната дата преди 14 години е убит Георги Илиев.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 328
Брей, как лети времето..Кога са минали 14 години...
Още помня онзи зловещ брой на Уикенд със снимката му от моргата..
Беше наистина брутално от тяхна страна. Какъвто и да е бил е бил нечий близък..

# 2 329
Бил е нечии близък и е убивал и пребивал нечии близки.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 13:19 от Няма смисъл

# 2 330
И все пак е бил хубав мъж.

# 2 331
Мъжът на Преслава е .... нямам думи.

# 2 332
Като го гледам на какво мяза и той няма думи..никакви..за каквото и да е Grinning

# 2 333
Мая Илиева е уникална красавица. Или поне е била.

# 2 334
  • София
Май съм пропуснала клюката, че Роналдовица е бременна. Не вярвам коремчето да е от ол инклузива. Sunglasses

Всички мутри от 90те са ми мега гнусни и противни. Добре, че се изпотрепаха един друг.

# 2 335
Май съм пропуснала клюката, че Роналдовица е бременна. Не вярвам коремчето да е от ол инклузива. Sunglasses

Всички мутри от 90те са ми мега гнусни и противни. Добре, че се изпотрепаха един друг.
И аз се чудя защо мине се не мине време и някой показва някой сенчест бизнесмен, който бил хубав мъж. Колко майки са разревали тези...

# 2 336
Явно за някои хора наистина съществува рязка граница между външна красота и поведение/постъпки 🤷♀ Явно едното може да изключи другото...
Аз не мога ... Хич не го намирам за красив 🙈

# 2 337
Абе друго си е, когато лошият герой е красив. Моя близка имаше гадже пълен боклук, ама толкова готин, че всички го гледаха зяпнали, и мъже и жени. И му прощаваха изцепки и гадости, като че ли чарът му ги караше да не  забелязват. И все се натискаха да са му в компанията. Пък какво остава и ако имаше пари, леле майко Stuck Out Tongue

# 2 338
  • на пистата
Преслава снощи е била в градската дискотека.Гледах снимки на познати..ама тя ще се счупи...

# 2 339
Аз прочетох, че човека имал здравословен проблем.
Спрете с гнусните интриги
Много малко са сериозните медии в Бг, 24 часа не е от тях
Президентът днес даде перфектен отговор на поредната простотия и интрига подхваната от ББ

Официалната версия е, че напуска по "лични причини".

Тогава кому беше нужно тази изцепка на Генерал Деси във Фейсбук-а?! Смея да твърдя, че това е най-просташкото ѝ изказване до момента и сама си завъртя интригата. Да би мирно седяло, не би чудо видяло!
Всъщност , нещата тръгнаха от интригата която вкара ББ докато президента беше на Шипка.Президеншата се бе изказала преди това.Бойко каза , че човека са го изхвърлили, след това попитаха Радев докато беше на Шипка и той много хубаво им отговори.

Общи условия

Активация на акаунт