Звездни компромати - Август'19

• 274 446
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 400
Снимки от срещата та Г 7...
Скрит текст:

[/spoil
Значи баба Макрон стои идеално до Тръмп,а Мелания до този младеж(не го знам кой е),който е до нея.Подхождат си визуално.
И Макрон като Момоа,малко като фиксидеи са им съпругите.

# 2 401
Макронката за мен води класацията по антипатичност, дърт бабушкер да съблазни младо момче 🤮

Да не е била бройка за една нощ, след като се оженил за нея, едва ли го е карала насила. Или си я харесва или му изнася да е с нея. Тук непрекьснато ги жалим мьжете, горкичките много лесно ги сьблазняват, прелъстяват, а те са толкова безпомощни....

# 2 402
,а Мелания до този младеж(не го знам кой е),който е до нея.Подхождат си визуално.

Джъстин Трюдо, канадският министър председател. Той е чешит- има мания за шарени и веселяшки чорапи. Май е женен. А на години е някъде на нейните.

# 2 403
аз не вярвам в макронската връзка, доста ми е фалшименто.

# 2 404
Мелания и Бриджит Макрон
Скрит текст:

Роклето на Макронката от първа и втора снимка най ми харесва.

# 2 405
  • Варна
По повод на сем. Тръмп и Макрон имаше снимка от тяхна вечеря в Париж с шеговити коментари, че младите ( Мелания и Еманюел) са излезли на вечеря с родителите си (Доналд и Бриджит)
Скрит текст:

Скрит текст:
Относно Бекъмови- никога не съм харесвала Дейвид, изобщо не ми изглежда добре за годините си. От всички тези мимики, сбръчкано чело, свити очички, кожата му е ужасно сбръчкана. Подобно на приятеля му Гордън Рамзи. И в двете семейства жените младеят, Виктория си е странна и не я харсвам, но в момента визирам външния вид. Сега гледах снимки от ваканцията им със семейството на Елтън Джон. Ами Дейвид Фърниш (57 годишен) изглежда много по-свеж от Дейвид Бекъм (44). Да не забравяме, че последният даже коса си присади.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 14:12 от Blue Turquoise

# 2 406
  • До морето
Макронката за мен води класацията по антипатичност, дърт бабушкер да съблазни младо момче 🤮

Да не е била бройка за една нощ, след като се оженил за нея, едва ли го е карала насила. Или си я харесва или му изнася да е с нея. Тук непрекьснато ги жалим мьжете, горкичките много лесно ги сьблазняват, прелъстяват, а те са толкова безпомощни....

Айде, айде. По принцип това дали да се случи нещо между мъж и жена го решава жената. И това няма общо с жаленето или оправдаването на горките мъже. Жената ако не е решила, мъжът може само да обикаля кат бик на червено и толкоз. Докато мъжете са по-податливи на склоняване, това съм забелязала аз. Дори и да не е забелязал дадена жена, тя ако почне да му се усуква и особено ако знае какво прави, не след дълго и не рядко нещата се случват. И в повечето случаи мъжете си мислят, че те са инициатори на всичко. Та й Макронов така- на 15 бил решил и бил я спечелил. Той, сополанкото решил и спечелил омъжена жена с 2 деца дето води полов живот от преди той да се роди. Тебе и мене как па не ни спечели някой 15 годишен?

# 2 407
Мелания и Бриджит Макрон
Скрит текст:

# 2 408
  • София
На мен Макрончо ми прилича на гейче и баба му е параван.

# 2 409
То това отдавна се пише. Един бонбончо -радио водещ се спряга за партньор.

# 2 410

Тебе и мене как па не ни спечели някой 15 годишен?

Ами честно казано, 15 годишните не проявяват никакьв интерес кьм мен, иначе знам ли... може и да ме спечели Simple Smile. Шегата на страна, но явно и двамата се чувстват добре в тази врьзка или ги устойва, след като толкова години са заедно

# 2 411
Колко време я бил търсил, наумил си бил, че ще е негова, казал й....не сте ли го чели. Кой го знае...явно с афинитет към каки/баби.
"Вземи си кака да те отрака. " Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 412
Макронка има убийствени обувки на последните кадри с Мелания. Облича се страхотно освен това.
Дейвчо Бекъм да потренира за гърди, че никви ги няма.

# 2 413
Не, че аз съм умила зорите, ама Макронката ми е много смешна.
Прилича ми на нещо средно между маймуна и костенурка Joy

# 2 414
  • Viena
Нещо като, госпожа спукана маймуна!

Общи условия

Активация на акаунт