Звездни компромати - Август'19

• 274 398
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 475
Личи си, че някои от вас не са стъпвали във фитнес зала, кви са тия глупости за хормоните ? При редовни, целеви тренировки, режим на храна и хранителни добавки се извайва супер тяло. На Славена тялото е страхотно, устата й е 3 метра, но за тялото гък не може да се каже.

# 2 476
  • Наблизо
Въпрос на вкус,според мен телата на Славена и Бай Злати са ужасни.Приличат на изгладнели културисти.

# 2 477
  • Sofia
Искам и аз такова тяло/без главата/ама знам,че никога не бих могла,мързелива съм Rolling Eyes

# 2 478
Златка е прекалила, мен също не ме кефи, но Славена я засичам често и изглежда страхотно.

# 2 479
За тялото е супер на Славена , ама устата като я отвори и - пълен минус .

# 2 480
  • София
Да се изкажа и аз Joy

Славена, колкото и да е перфектна не мога и не мога, и не мога да я харесам. Манекенски мерки, крака до подмишниците и пак има нещо, което ми е отблъскващо в нея. Явно от излъчването ѝ.

Илияна по принцип я харесвах, но на моменти много изплисква легена и тя. Тази снимка отива на Нора Недкова, но не и на претенциите и положението на Раева. Малката ѝ дъщеря ми е симпатична, а дъщеричката ѝ двойно, но Славеа/я (не знам как ѝ е името) и на мен ми е анти, въпреки също перфектния си външен вид.

За сравнение между Ивет и Златка изобщо и дума не може да става. Първо мускулите на двете са оформени с различни трениворки, второ 'де е Ивет, 'де е Златето. Ивет е прославила страната ни на всички възможни спортни форуми, Златка само се чекне по риалити формати и инстаграм снимки, но иначе голяма звезда го раздава. Село, село...

# 2 481
Златка - по-добрият нацепен батка...

# 2 482
Емилия и мъж, добре че се отърва от Коко- сега изглежда наистина щастлива !
Скрит текст:

# 2 483
  • Viena
Еее, кво му е на Коко? Страхотен мъж! Joy

# 2 484
  • Варна
Славена
Тук изглежда добре, стига да не отваря тази голяма уста.
Тази вила Чинка стана като някакво притегателно, модерно място, да намекнеш или директно чекнеш, че си там.

# 2 485
Звездни родители и децата им на една и съща възраст
Скрит текст:

# 2 486
Александра Сърчаджиева  
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 13:29 от alethea

# 2 487
Хублаво ми е да виждам Александра усмихната.

# 2 488
Еее, кво му е на Коко? Страхотен мъж! Joy

Нали Grinning Я колко много жени вече могат да го потвърдят, барабар с децата им Grinning

# 2 489
  • София
Рита Ора
Скрит текст:
Майли
Скрит текст:
Джесика Частейн
Скрит текст:
Мена Сувари
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст: