Звездни компромати - Август'19

• 274 478
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Далечният изток
И реална снимка на Джулка:
Скрит текст:

# 2 266
  • София
Този инстаграм профил взе хляба на папараците на Венета. Joy

# 2 267
  • Rock & Roll feeling ...
Райкова изглежда прекрасно за напредналата си бременност. Няма повод да се притеснява от папарашките снимки, нито да преправя собствените си.
Боже, аз на какво приличах! 😲
Според мен никой не би коментирал вида й, точно защото е в напреднала бременност. Проблемът са нейните напъни в това състояние, пак да е секс тигрица. Много по-симпатична би  била,ако си извади гащите от г*за, гледа си живота и бременее без излишни  напъни.

# 2 268
Макрон ми е един от най-противните политици.

# 2 269
Е, хубава работа... Мъжа на Джулката фитнес инструктор, режими на хранене рекламират, тя фотомодел, а дупето отпуснато като мекица. Лоша реклама си прави.

# 2 270
Джугани още в ББ показа мека и не такава каквато и се иска фигура. Няма нищо лошо и срамно- нормални жени, всяка с кусурите си.
Но тази паралелна реалност и измислен свят в ИС много обърка главите на младите ( и не толкова) момичета. То филъри, то смяна на глави и тела и защо?! Нали все някога ще ги изловят хеле ако са ИзВеСни... и полсе кво стана та не вечеряхме, ред сълзи, ред сополи, ма не били релни снимките, баш са си реални!
Нереално гладки са само мозъците им, пласмасови като тях самите🤪🤪🤪🤕🤕🤕

Тази превтасала кифла например поради каква причина качва ката ден селфи на сурата си?! Не да речеш някой специален момент да е запечатала тя си се снима?! Да не мисли че се подмладява или разхубавява и иска да следим всички този процес?!?! Уай!?! Уай питам аС! 🤪🤪🤪 ( Мира преДобрева)
https://www.instagram.com/p/B1jqKOIDczc/?igshid=1ilo434sxhrwt

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 22:47 от JACKLIN*

# 2 271
  • където ми харесва
На малката Джулка, задницата й не изглежда точно така. Видях я преди 2 месеца, беше с къси панталони, дупето й беше доста добре оформено.
Според мен, и на двете снимки е играл яко фотошопа.

# 2 272
Адел, то зависи от ъгъл на снимане, от стойка, от светлина. На някои снимки съм си много лепа,  на други си плюя в пазвата😂😂🤪
Ма нали не зная да работя с фото шопа, просто не качвам тия гадни снимки, на които, снимащия ме изкарва с целулит, който кълна се че нямаааам🤪🤪🤪🤪😂

# 2 273
Мира да не би да има нови гърди?

# 2 274

Тази превтасала кифла например поради каква причина качва ката ден селфи на сурата си?! Не да речеш някой специален момент да е запечатала тя си се снима?! Да не мисли че се подмладява или разхубавява и иска да следим всички този процес?!?! Уай!?! Уай питам аС! 🤪🤪🤪 ( Мира преДобрева)
https://www.instagram.com/p/B1jqKOIDczc/?igshid=1ilo434sxhrwt

Ми ще качва Мира, то с качване на снимки се събират 25 000 последователи. Crazy

# 2 275
  • софия
            25 Август
Sean Connery, 89   Broken Heart
Скрит текст:
Regis Philbin , 88
Скрит текст:
Tom Skerritt , 86
Скрит текст:
Gene Simmons ,70
Скрит текст:
John Savage ,70
Скрит текст:
Rob Halford , 68
Скрит текст:
Elvis Costello , 65
Скрит текст:
Tim Burton , 61
Скрит текст:
Billy Ray Cyrus , 58  - този ми е ужасно отблъскваща особа
Скрит текст:
Blair Underwood , 55
Скрит текст:
Rachael Ray , 51
Скрит текст:
David Alan Basche , 51
Скрит текст:
Claudia Schiffer , 49
Скрит текст:
Ben Falcone , 46
Скрит текст:
Alexander Skarsgard , 43
Скрит текст:
Jonathan Togo , 42
Скрит текст:
Rachel Bilson , 38
Скрит текст:
James Righton , 36
Скрит текст:
Blake Lively , 32
Скрит текст:
Илко Семерджиев , 60
Скрит текст:

# 2 276
Коя беше Мира - чия любовница, съпруга и изневерница?!? Коя? Неграмотните журналисти са ми в излишък. Не, благодаря!

# 2 277
Миричка Добрева ли?
Съпруга на Жоро Торнев. Не съм нсигурна дали е и това настоящето семейно положение. Много и се е искало да излезе от родопското и село, където е низала тютюн. Излязла е, обаче селото от нея не.
Къв 24 август я пере яко сачмата. Опитва се да е интересна, ама..ЕГН. Не прощава.
И последно- преди операциите като водеще новините беше наистина красиво лице. Не знам защо се стреми да стане Жокера.

# 2 278
Началникът на НСО не издържал с двама шефове: президента и съпругата му

“Началникът на Националната служба за охрана ген. Данчо Дяков не издържа да го ръководят двама шефове - президентът и съпругата му. Липсваше нормален климат на работа.”

Това е лаконичното обяснение на един от висшите офицери в НСО за изненадващата оставка на бившия съветник по военна сигурност на двама държавни глави - Росен Плевнелиев и Румен Радев.

повече в линка
https://www.24chasa.bg/novini/article/7621954

# 2 279
  • На морето!
Радева вече направи поредното тъпо ФБ изявление по този повод. Колкото повече пише тази жена, толкова повече се доближава до Славея Сиракова. Очаквам скоро президентът да избухне "Долу ръцете от жена ми".

Общи условия

Активация на акаунт