Звездни компромати - Август'19

• 272 875
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 520
“ Яна на Петко” олицетворение колко е важна средата. Преди да срещне мъжа си, никога не бих помислила , че е кифла. Беше толкова сериозно приятно момиче - и като поведение, и като излъчване. И както казва Алф “ и после ... всичко беше като в мъгла”.
Бай Злати чете наред всички коментари. В Хотарена имаше , че е с нулева хигиена и не ползва хавлия по уредите и постелки във фитнеса - на другия ден 10 сторита от залата с метната хавлия до нея . Много е лабилна тя, жал ми е за нея.
Малкоданска има заучени физиономии за снимки . Наживо не знам как е.
Саня изглежда добре.

# 2 521
  • софия
Саня си ми е противна, флегма си е това е, а такива не понасям.
Стрина - там няма какво да се коментира
Малкоданска ми харесва на мен, но не мога да повярвам , че е по-малка от мен....скоростно е 'узряла'
Славена има хубаво тяло , но ми е мега гига неприятна особа, и за нея също не мога да повярвам, че сме наборки..../явно аз си приличам на детенце още/
Златките и двете са......по-добре да не се снимат
Мари на Гала ми е много неприятна от самото начало
Ивет Л. е прекрасна
Петко и Яна.....намерило си гърнето похлупака

Деми Ловато
https://www.instagram.com/p/B1qzV2IBvM3/?utm_source=ig_embed

# 2 522
Петковата Яна много зле със съставянето на изречения. КОлкото пъти съм я засичала по разни предавания, дума не обелва. В някакво На кафе ги бяха давали, каквото я попитаха на всичко отговора беше "да", "не", че и "ъхъ" имаше. В брадъра пък беше потресваща и на вид. Като маймунче. Грозно и глупаво.

# 2 523
Jacklin, много точни коментари към снимките Joy
Стрина какво е написала за 8 септември и емот телевизор?
Да не започва пак някой собствен проект, който да гледат само близките ѝ?
Малкоданска и на живо е много зле.
Наскоро бяхте пускали снимка на брат ѝ - прекрасно момче, нищо общо със сестра си. Лични са ми впечатленията.

# 2 524
  • София

Тия двамката преди или след дуета си се гаджосаха?  Grinning
Скрит текст:
След. С договор са. И двамката плават по другия бряг, параванят се взаимно.
Анатема! Как дръзна да напишеш такава клевета за тези млади и красиви гълъбенца. Joy

# 2 525
За Ш.Мендез отдавна имаше подхвърляния, че е гей, той почти се беше "аутнал" в едно интервю, подхълзна се момчето нещо, после очевидно много се притесни, аз съм го гледала лично това. Миренджейте му сигурно са го побъркали след това. Все пак тинейджърКИте са луди по него.

# 2 526
  • Mediterraneo

Стрина какво е написала за 8 септември и емот телевизор?
Да не започва пак някой собствен проект, който да гледат само близките ѝ?

Новия сезон на баничарницата започва. Нали хора набира доскоро, дано си е намерила достатъчно одухотворени разливачи на просеко!

# 2 527
Че те и баничарниците ли са сезонни?
Пак само с близките си ще се разпива.
Работила съм в ресторантьоранския бизнес и с тези 5 маси на това място, на което се намира "ресторанта" ѝ, не виждам как изкарва пари.

# 2 528
Точно Шон Мендез нямаше ли нещо като закачка с Джеймс Чарлс? Онзи го налази с тънки комплименти в някакъв Инста лайф и Шон веднага прекъсна като ги прочете. Мисля, че се уплаши Джеймс да не изтърве нещо. После гримьорчето пусна изявление/извинение, че е поставил Мендез в уж неловка ситуация.
Абе, не е хетеро със сигурност, поне би.

# 2 529
Не изкарва, пере.

# 2 530
На бая криво място е, вярно. Точно на десет метра от вохада на консерваторията. Не виждам как студентите ще ядат баници с просеко за десет кинта.

# 2 531
Удобен е този бизнес за тая цел, спор няма Hands V Cocktail

# 2 532
Нов сезон на баничарницата. Умирам от смях , честно.

# 2 533
Е, някой няма ли разказ от първо лице, че аз скъпи баничарници не посещавам? Днес ми е клюкарско Joy

# 2 534
Че те и баничарниците ли са сезонни?
Пак само с близките си ще се разпива.
Работила съм в ресторантьоранския бизнес и с тези 5 маси на това място, на което се намира "ресторанта" ѝ, не виждам как изкарва пари.
Не я знам колко и как изкарва, ама е пълно по всяко време. От рано сутрин, до късно вечер. За много събития се използва съм забелязала, а иначе обичайната тълпа им е кифли и работни срещи, често и туристи мяркам. И аз и правя не малък оборот, не Тошко от симпатия, а защото кафето ѝ е чудно.

Общи условия

Активация на акаунт