Звездни компромати - Август'19

• 272 872
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Не ми е жизненоважно, но все пак ще питам - дъртото коте на Божинката на колко години е? На старите снимки изглежда 30+, а на актуалните - не мога да разбера, нали се мумифицират и унифицират....

# 2 536
Дали за баничарницата споменава или има предвид новото шоу на мъжа си? Те кога започват?

# 2 537
Около 43 годишна е Дол .

Преди
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 22:30 от alethea

# 2 538
  • Sofia
На последната снимка е като 50годишна...как е възможна такава промяна?!

# 2 539
Е, някой няма ли разказ от първо лице, че аз скъпи баничарници не посещавам? Днес ми е клюкарско Joy
Ходих веднъж на брънч. Беше вкусно, но не и нещо кой знае какво - пробвахме баница, палачинки, салата, някаква торта. Кафето й обаче е жестоко.
Най-забавното беше, когато сервитьорката дойде при нас и каза "Да предложа по глътка просеко?" Joy Едвам се сдържах да не се разхиля. Приехме глътката просеко де.

# 2 540
  • Viena
Егати, що не отказа за благото на бг мама? 😁

# 2 541
Пусто любопитство да опитам прословутото просеко Joy

# 2 542
И чашката струваше....

# 2 543
  • софия
Концепцията на заведението е много хубава, но аз заради едната Ирина бих го подминала
Кафе не пия и не обичам - няма да ме спечели с него
Местната баничарница трябва да почне да предлага просеко за всеки първи клиент за деня и за всеки с поръчка над 15 лв Simple Smile  Люлин д'ге Simple Smile по новините ще ни дават

# 2 544
И чашката струваше....
Просекото беше от заведението Grinning

bunny, в Люлин просеко няма да се харчи - нещо биричка поне Joy

# 2 545
  • софия
 боза с водка !
Muddy Mary Simple Smile

# 2 546
Тя го популяризира това питие.
Предлага го и като комплимент от заведението .

# 2 547
Не подценявайте Саня. Машина е. Спомням си я в предаването "Страх" как без да й мигне окото яде гадости, катери се на някакви огромни височини. Не вярвах на очите си, че е толкова хладнокръвна. Нищо чудно да ни изненада и във "Фермата".

# 2 548
Какво се случи при тях с Ники Илиев?

# 2 549

Тия двамката преди или след дуета си се гаджосаха?  Grinning
Скрит текст:
След. С договор са. И двамката плават по другия бряг, параванят се взаимно.
Анатема! Как дръзна да напишеш такава клевета за тези млади и красиви гълъбенца. Joy
Ох, от мъка,  че другите влюбени гълъбчета Ирина и Брадли си развалиха тъй хубавото и никак договорно семейство. Добре, че поне Кристияно и Кристияновица са влюбени и щастливи. И Бекъмови и те. То това да забремениш учителката на дъщеря си, е стандарт за щастливо семейство. Joy

Общи условия

Активация на акаунт