Звездни компромати - Август'19

• 272 858
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 550
  • софия
              28 Август
Luis Guzman , 63  - много ми е сладък Simple Smile
Скрит текст:
Daniel Stern , 62   
Скрит текст:
Jennifer Coolidge , 58
Скрит текст:
David Fincher , 57
Скрит текст:
Shania Twain , 54
Скрит текст:
Billy Boyd , 51   Heartpulse
Скрит текст:
Jack Black , 50   фурия!!!
Скрит текст:
Jason Priestley , 50
Скрит текст:
Eugene Byrd , 44
Скрит текст:
LeAnn Rimes , 37
Скрит текст:
Sarah Roemer , 35
Скрит текст:
James Jagger , 34
Скрит текст:
Armie Hammer ,33
Скрит текст:
Florence Welch , 33
Скрит текст:
Cassadee Pope , 30
Скрит текст:
Силвия Лулчева , 50
Скрит текст:

# 2 551
Какво се случи при тях с Ники Илиев?
Нямаха и едно от твоето четворно щастие (дано не бъркам). Всъщност аз поначало не разбирам дългите протяжни връзки без развитие, но си го обяснявам с различнните видове темперамент - мен и двамата ми изглеждат мудни, направо полузаспали.

# 2 552
Силвия Лулчева е само на 50? Аз мислех, че е на повече.
Саня щом поства значи вече не е във фермата. Поне така разсъждавам

# 2 553
С техните кариери, може детето да са го отлагали за по-нататък, знае ли човек? Разминали са се някъде...

# 2 554
Силвия Лулчева и аз съм си мислила че може да ми е майка, а аз съм на 44...Не знам защо я определям като добре изглеждаща жена на възраст. Сигурно защото в Столичаните играе майка на Руслан....

# 2 555
Ти се шегуваш! Какви кариери? А и според мен имаха 10+ годишна връзка.

# 2 556
Хайде не изглежда толкова стара Силвия. Просто е по-лелчеста с прическите си май.

Ники Илиев знам, че има някаква много властна майка, да  не  се е намесила и тя където не трябва.

# 2 557
  • софия
Стреснахте ме, ама пише си, че  жената е родена '69 година  в София Simple Smile

# 2 558
Би ли са съученици/ колеги ( по спомени говоря) със Слави Трифонов, така че май си е на 50

# 2 559
Има майка с пари и умрял генерал и баща режисьор. Затова и той гледа да пере каквото може. Хайлайф, кво да правиш. Санчето сега ще я гледаме по риалитита щото му беше главна героиня Joy Дядовци, бащи и те така...

# 2 560
Мен ме заблуждава ролята ѝ в Столичаните, защото са я сложили майка на Руслан. Децата ѝ във филма не са на възрастта на Луиза Григорова например, а на по-възрастни...И от там подсъзнателно съм я възприела за възрастна.

# 2 561
Силвия Лулчева си изглежда чудесно за годините. Чак пък майка на 44-годишни...айде стига.

# 2 562
Шон и Камила са отдавна приятели и може би още от тогава се чуваха слухове, че са двойка. Колко е вярно не знам, но ми изглеждат влюбени. Защо всяка връзка да е договор? Камила и аз си мислех, че е злата във 5H, но гледах доста интервюта с всички момичета и единствено Дина се държеше що-годе нормално с нея. Другите все ще я прекъснат, ще й хвърлят разни погледи и ще въртят очи. Когато се разделиха другите "отпразнуваха" махането й от групата като изхвърлиха танцьорка, все едно е 5-тия член Камила, преди да започнат да пеят.

Последните страници с разни Златки, Мари на Гала, Яна на не знам си кой, Дол, Бол.. са супер антипатичните. Единственото Ивет ми хареса и усмивката на Саня, която ми е флегма по принцип. Иначе пише, че някаква приятелка й поддържа профила в Инстаграм. Вече често се случва.

# 2 563
Би ли са съученици/ колеги ( по спомени говоря) със Слави Трифонов, така че май си е на 50
Той в Плевен, тя в София. Никакви съученици не са били. Имали са връзка, като студенти

# 2 564
  • До морето
Какво развитие да има една връзка, когато някой от двамата има репродуктивни проблеми. Още преди години съфорумки бяха писали, че са ги засичали в инвитро клиника. Едва ли са останали без дете, щото не са се сетили да си направят такова. Отделно, че топ-режисьорът на България си пада малко кръшкач. Не я харесвам Саня, но мисля че много изстрада раздялата им.

Общи условия

Активация на акаунт