Звездни компромати - Август'19

• 272 814
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 655
Ще го спазарим на десет милиона, 10 000 потребителки х 2 хилки всяка и е наше Champagne

Я пак 😁

# 2 656
  • в морето до колене
Жулиет Бинош и Катрин Деньов изглеждат доста странно на откриването на фестивала във Венеция тази вечер, според мен. Жулиет ме стресна с прическата и донякъде с роклята. Катрин е облякла нещо, което ми е трудно да "преглътна"
Скрит текст:

А, и татуировката ме изненада - не съм знаела, че има...

# 2 657
Ще го спазарим на десет милиона, 10 000 потребителки х 2 хилки всяка и е наше Champagne

Я пак 😁
Не разбирам забележката Simple Smile

# 2 658
  • Rock & Roll feeling ...
Adriana Lima

Скрит текст:

# 2 659
  • Пловдив
Гърдите на Адриана Лима природни дадености ли са или ръчна работа на хирурга?

# 2 660
Според мен се е пипнала малко.

# 2 661
Ех, Кари и ти остаря Heart
Остаря, но пак си е с 10 санта ток. 😍
Аз много я харесвам като актриса - Кари уж комедийна роля от 20 минутно сериалче, а е толкова сложен и емоционален образ. Като малка все исках да съм Кари и да си живея в обувките😁, но сега осъзнавам че тя си беше пълна глупачка и невротичка. Пак си я харесвам и ѝ искам гардероба, ама определено не ми е кумир вече. 😄

# 2 662
  • Sofia

Я пак 😁
Не разбирам забележката Simple Smile
Грешка в сметките Sunglasses

# 2 663
Сара Дж.Паркър... ами нормално изглеждаща 55г жена, в ежедневен момент, без червен килим, без един тон грим и без инста филтри...

# 2 664
Надали Wink Евро, лев, тва онва, тръст ми, айм ън енжиниъррррр

# 2 665

Гърдите на Адриана Лима природни дадености ли са или ръчна работа на хирурга?
Позапълнени са, умерено.
Повечето ВС модели, включително пенсиониралите се, са така. Може от управата на ВС да ги "помолват" , иначе как да рекламират сутиени чрез хора без гърди.

Ужасен тен има С.Дж.Паркър, може би без него ще изглежда по-добре.

# 2 666
  • в морето до колене
И още един тоалет от червения килим във Венеция, който ме озадачава. Но пък аз си признавам, че нищо не разбирам от мода.

Иман
Скрит текст:

# 2 667
  • Rock & Roll feeling ...
Doutzen

Скрит текст:

# 2 668
То хубаво се изправя Бестчо, ама нещо много мълчалив във видеата. Моето дете на 5 месеца каза първата си дума - бебе. Тоци, чу ли? На 5 месеца! А Бест Ивайло Батинков не говори.

# 2 669
Не е хубаво да се говори така и рядко ми се случва толкова да не харесвам бебе, но направо ме втриса от Тоциния първороден. Неви го е написала много точно , има нещо в погледа му, излъчването, което не ми се връзва с детска невинност. Взел е най-неприятните черти и от Тоци и от онзи мечок.
Не харесвам цялото им семейството. Не харесвам и Мара и Найлонка, но децата им ги намирам за сладки, синчето на Петканови също.
Не ви слуша главата , честно! Mr. Green : Naughty

Общи условия

Активация на акаунт