Звездни компромати - Август'19

• 272 772
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 685
На мен бебето ми харесва, сладко е, кокорчо🥰
Майката тотално ку ку.

# 2 686
  • Rock & Roll feeling ...
На мен Благовестчо ми е неприятен в личице. Ако беше голям човек бих казала,че има нещо мазнишко във фейса.
Бих си спестила коментара,но е така и така е станало дума. А майка му и баща му във визия също не харесвам,а на поведение майката рие дъното. Само тя има първороден син Joy То да беше само с детето такава, да кажеш майка - нормално е. То не бяха отвличания, то не беше най-красива българка в Русия Joy  Повече приятно чувство ми създава задника на Адриана Лима, отколкото напъните на Антония да се покаже колко е най, могат да ме разнообразят!
А това с името... да го беше кръстила директно Дъ Бест. Много е разочароващо,когато родителите си кръстят дето по един начин и цял живот му викат по друг и като някой понечи да го назове по име - оле, мале.  Същата история си имам у дома нагледно с шантавата ми леля и братовчедка ми. Само някой да посмее да я нарече на цяло име, а не на галеното - 'начи  й говори на въпреки - огън и жупел се изсипва. Joy

Много ми е секси и сладка Теа на Шопов. Гледам им с кеф влоговете и чакам раждането на бебока. Дано са така щастливи и сплотени винаги Heart

# 2 687
Малума и на мен ми е любимец, фен съм на песните му. Наистина снима клип след клип. Прави ми впечатление, че направи съвместни песни с много народ, все едно го ползват като ракета носител за извеждане от орбитата на забвението на съответните му колеги.

# 2 688
Откакто той ползва за реката-носител Шакира, взеха да му се получават нещата.
Иначе ми е секси - усмивк,чар, владее ги нещата.

# 2 689
Ето ви една ц0*ба от Ники Минаж
(адски непрятна личност е)
https://www.instagram.com/p/B1t9bmaHJcT/

# 2 690
Амброзио с приятеля си.

Скрит текст:

# 2 691
  • Mediterraneo
Кой би видял цомба на тази снимка?! То всичкото е задник!

# 2 692
Кой би видял цомба на тази снимка?! То всичкото е задник!

Не е вярно! Коремче заформя Wink Дали от бременност или от банички... не знам!

# 2 693
Ей това ми харесва в жени като А. Амброзио - нямат нужда да са перфектни. Нима няма финанси, или пък не си ги вижда в огледалото? Супер си е.

Това по повод идеите за силикон.
Редактирам се. За Даутцен Крус говорех.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 23:26 от Lisa.

# 2 694
Че тя Амброзията си има, не й требе силикон.

# 2 695
  • До морето
Амброзията пък е най-късокракият световноизвестен модел в историята на късокраките световноизвестни модели!!!!

# 2 696
Амброзията пък е най-късокракият световноизвестен модел в историята на късокраките световноизвестни модели!!!!

Така е! Как е пробила в модния бранш е мистерия...

Скрит текст:

# 2 697
В руските медии "Миссис Россия" 2012 е друга жена- Инна Жиркова. Няма Антония Петрова и това лесно може да се провери. Тя явно е спечелила някакъв алтернативен конкурс, от рода на Митьо Пищововите - "Мис България ранна пролет", "Мис България късна есен" и т.н.

# 2 698
# 2 699
Не само дължината, ами и формата на краката... И леко провисналото дупе,което иначе е слабо...
Иначе в лице е чаровна и усмихната.

Общи условия

Активация на акаунт