Звездни компромати - Август'19

• 272 740
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
Нормален е за възрастта ѝ. Обаче това не означава, че трябва да го показва.

Не смятам, че е показала нещо прекалено или деколтето е прекалено отворено.  Според мен доста жени на нейната вьзраст си позволяват такива деколтета без да имат лифтинг на гьрдите или импланти и не го намирам за грозно или странно
Въпрос на мнение, за мен деколте със сутиен на показ на тази възраст не е добре. Не че има възраст, на която би ми харесало.

# 2 746
Амброзията пък е най-късокракият световноизвестен модел в историята на късокраките световноизвестни модели!!!!

Еее и аз гледам снимките и се чудя краката й верно ли са къси или аз недовиждам. Иначе не разбирам цялото това превъзнасяне по Амброзио и Лима. Хубавки са, ама до там.

Орландо и Кейти са големи сладури! Много им се радвам.. как се намериха не знам! Heart

Джеймс Франко май е напълнял, а Кейти Холмс изглежда чудестно..

Брр, мисис Макрон е страшна в лице! Все едно е с маска... :X

# 2 747
Бебо Халваджиян ми е изключително антипатична личност, откакто показваше среден пръст, скрит зад фасадата на (руската?) църква на някакви (руски?) рокери. Ако имаш гражданска позиция, покажи/кажи я открито, не се крий като мишка.

Понеже бях част от посрещачите на руските рокери. Та с очите си видях - средният си пръст го показваше провиснал, от едно малко отворено прозорче в Ал.Невски, и се плезеше като 2 годишно лапе. А тУалетчето му за посещение на това светилище бе потник и къси гащЯ.

Както и репортажа на Господарите беше невероятна скалъпщина от лъжи (на всичко което казват може да се намери опровержение онлайн.)

# 2 748
За кои руски рокери става дума?

# 2 749
  • София
Предполагам за нощните вълци става въпрос.

# 2 750
# 2 751
Скрит текст:
Рики Мартин

Скрит текст:
Катрин Зита

Скрит текст:
Шерън и Синди
стара снимка, но много хубави ❤

# 2 752
http://geri-doncheva.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/dsc_6423-1024x680.jpg Наталия Гуркова - не знам кога е, но не мога да не споделя

# 2 753
  • София
http://geri-doncheva.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/dsc_6423-1024x680.jpg Наталия Гуркова - не знам кога е, но не мога да не споделя
Защо така Наталия се е появила??!? Тя е толкова суетна. Има две деца, нормален бюст, ако няма силикон, ама с такова деколте? Че и шкембенце леко. Не е за такава рокля.

# 2 754
Гуркова е толкова слаба тук, не е корем, а ръба на гръдния й кош. Роклята с това шармантно деколте подхожда на бар дама, а не на гостенка в дневно толк шоу (това не е ли стар интериор на "На кафе")?
Според мен бюста й е силиконов.

# 2 755
На кафе не, но ми прилича на интериора на Отчаяни съпруги.

# 2 756
Като заговорихте за Наталия Гуркова - вчера прочетох, че 10-годишната ѝ дъщеря ще участва на световен конкурс за красота в Бразилия.

инфо в линка
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7625930

Скрит текст:

# 2 757
  • софия
Ако може да се съди по адреса на снимката с Гуркова, тя е от 2010 г.

# 2 758
Гуркова имаше скорошни снимки без грим доста добре изглежда, деколтето е вулгарно, спор няма , но всички са имали изцепки.

# 2 759
  • Rock & Roll feeling ...
Дъщеря й не прилича на нея.
"Влюбват" се в богати, грозновати мъже, а после искат децата им да ходят по конкурси за красота.

Погледнах случая с руските рокери и Бебо в нета. Не ми се вижда да се крие, показал се е. По скоро се е покатерил за да снима от високо. Друг е въпросът,че използва църквата по такъв начин и няма грам притеснение, докато е в нея да развява среден пръст.

Общи условия

Активация на акаунт