Звездни компромати - Август'19

• 272 724
  • 2 920
  •   2
Отговори
# 2 760
Емануела с компромати
Скрит текст:

# 2 761
Дъщеря й не прилича на нея.
"Влюбват" се в богати, грозновати мъже, а после искат децата им да ходят по конкурси за красота.

Скрит текст:
Погледнах случая с руските рокери и Бебо в нета. Не ми се вижда да се крие, показал се е. По скоро се е покатерил за да снима от високо. Друг е въпросът,че използва църквата по такъв начин и няма грам притеснение, докато е в нея да развява среден пръст.

Мъжът на Гуркова хич не беше грозен по скромното ми мнение. Тя винаги ми е била ужасно безлична.

# 2 762
Е как грозноват? Съпругът й беше много представителен мъж.

# 2 763
Не беше грозноват, при все, че не си падам по този външен вид.

# 2 764
И аз щях да съм бясна на мястото на Емануела.
Мъжът на Наталия е красив.

# 2 765
  • София
Беше красив да,децата са чаровни и много добре възпитани.

# 2 766
  • Rock & Roll feeling ...
Не е ли това мъжа й ?
Скрит текст:
За моя вкус е по-скоро богат, отколкото красив.
Наталия ми е една от най-красивите бг миски, особено като по-млада ми е много красива.

# 2 767
Дайте да го видим тоз мъж на Наталия, не знам защо си мисля, че беше доста грозноват, но може и да бъркам.

# 2 768
Предполагам за нощните вълци става въпрос.
Какво е станало с тези нощни вълци? Каква е историята?

# 2 769
За мен мъжът на Наталия беше много привлекателен. Голям, силен мъж.

# 2 770
Ето го мъжът на Наталия, не бих го нарекла чак привлекателен, но не е бил грозен:
Скрит текст:

# 2 771
За мен има мъжкарски вид мъжа на Наталия. То е въпрос на вкус, но грозен определено не е. Хубавс двойка бяха.

# 2 772
Предполагам за нощните вълци става въпрос.
Какво е станало с тези нощни вълци? Каква е историята?
Мотоклуб със седалище Москва и близък приятел Путин. Правеха мото обиколка под надслов "Славянски свят". В линка по долу, съвсем в началото правят разбор на проблема

# 2 773
Класически красавец не беше, не го и твърдя. Представителен - едър, висок, солиден мъж, излъчващ самочувствие. Греещи очи, приятна усмивка. Добре седяха един до друг, определено.
За мен Наталия е от красивите Мис България, заедно с Росица Иванова. Други... имаше една-две сладурани, като Нанси Карабойчева и това е.

# 2 774
  • София
Класически красавец не беше, не го и твърдя. Представителен - едър, висок, солиден мъж, излъчващ самочувствие. Греещи очи, приятна усмивка. Добре седяха един до друг, определено.
За мен Наталия е от красивите Мис България, заедно с Росица Иванова. Други... имаше една-две сладурани, като Нанси Карабойчева и това е.
+1  Хубава двойка са, няма спор и ми изглеждаха щастливи и влюбени.

Моят личен топ 3 са Наталия, Роси и Жени от миските ни. Румина и Нанси също много ми харесваха по времето, когато ги избраха, но някак нямат излъчването на първите три. Останалите... дори не ги помня като се замисля.

Общи условия

Активация на акаунт