Звездни компромати - Август'19

• 272 711
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 775
  • До сърцето...
Потърсих в интернет, снимката е отвън, аз гледах видеото му, снимано отвътре, беше доста по-грозно.
Бебо посреща Нощните вълци
Скрит текст:

Цитат
Bebo Goofy Halvadjian: Посрещам Нощните псета подобаващо.
...
Нина Захариева: Като си толкова голям мъжкар,що се криеш зад прозореца.Май не ти стиска да го показваш този жест на улицата.Е на това му се казва-жалка мижетурка.
...
Bebo Goofy Halvadjian: Не се крия зад нищо, стоя в храма и го пазя от «славяните»

... повече няма смисъл.

# 2 776
  • Rock & Roll feeling ...
Хю Грант избухнал срещу Борис Джонсън.

Скрит текст:

Превод от Дир на статуса му :
Скрит текст:
"Няма да прецакваш бъдещето на децата ми. Няма да унищожаваш свободите, за които дядо ми воюва в две световни войни, за да ги защити. Разкарай се, твърде промотирана гумена играчка за баня. Великобритания е разбунтувана заради теб и твоята малка банда мастурбиращи префекти"

Видеото на Борис прикачено от Хю.

Потърсих в интернет, снимката е отвън, аз гледах видеото му, снимано отвътре, беше доста по-грозно.
Разбирам. Може ли линк към видеото ?

# 2 777
Останалите... дори не ги помня като се замисля.
Е.. Rolling Eyes Тоца ?

# 2 778
  • До сърцето...

Не съм го запазила, а и беше преди години.

# 2 779
Е как бе Тоца Дъ Бест Мис България.

# 2 780
  • софия
Scarlett Johansson, Laura Dern, Adam Driver
Скрит текст:
Elsa Hosk
Скрит текст:

Cara Delevingne
Скрит текст:
Angelina Jolie
Скрит текст:
Candice Swanepoel
Скрит текст:
*Крисчън Слейтър и жена му си имат дъщеричка; Крисчън има 2 деца от предишната си жена - Елиана, 18 и Джейдън,20
Juliette Binoche
Скрит текст:
Хайди
Скрит текст:
Майли и сестра
Скрит текст:

15 Movie Details That Actors and Directors Put Their Hearts Into, and We Didn’t Even Notice
https://brightside.me/wonder-films/15-movie-details-that-actors- … en-notice-794020/
20 Celebs Who Are the Spitting Images of Other People
https://brightside.me/wonder-people/20-celebs-who-are-the-spitti … er-people-794029/

# 2 781
Аз и Теди Бургазлиева много харесвах,бяха и отнели титлата заради гола фотосесия.

# 2 782
Дъщеря й не прилича на нея.
"Влюбват" се в богати, грозновати мъже, а после искат децата им да ходят по конкурси за красота.

Погледнах случая с руските рокери и Бебо в нета. Не ми се вижда да се крие, показал се е. По скоро се е покатерил за да снима от високо. Друг е въпросът,че използва църквата по такъв начин и няма грам притеснение, докато е в нея да развява среден пръст.
Мъжът на Гуркова не беше грозен

# 2 783
Алексчето Петканова, хубавица е, ама язък за красотата като имаш хралупа между ушите.
Скрит текст:

Толкова не е могла да погледне как се пише заглавието на книгата 😒

# 2 784
Направо удър да получиш Head Band

# 2 785
Александра изобщо публикува ли снимки, които Не са реклама?

# 2 786
Тази Виктория Крумова, която е качила снимка на сина на Еманиела, не е любовница на бащата, а детегледачка, така ли?

# 2 787
  • софия
аз разбрах , че е любовницата , а не детегладачката и оттам възмущението на Ема

# 2 788
  • Rock & Roll feeling ...
И аз разбрах,че е любовница. Нито първата, нито последната - поредната. С право се възмущава Емануела, тва да не е куфар, тва е дете... 3-4 год. дете с гъбички по интимните части, ужас...

Защо навсякъде Бебо е представян като млад режисьор ?! Той е оператор в компанията на баща си. ...

# 2 789
Каква е тази странна тенденция с мазно-мокрите коси на дамите по червения килим...? Последно Бинош, но и по предните страници имаше такива.

Общи условия

Активация на акаунт