Кралски работи и клюки - август 2019г

• 86 527
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • На топло
Сама ли си е написала ЧРД в Инстаграм?!
😳

# 182
Кучета ли? 😂 Ще почакаме ще видим какво ще бъде и дали ще е свързано с благотворителност.

Всъщност Меган кога излезе в майчинство? Докато е работила за Вог не е ли била?

# 183
Еиии, какви сте хейтърки гадни Sunglasses Нито една не поздрави херцогинята в темата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Айде аз  ще го направя: Да е жива и здрава и все така да ни радва и разсмива!

# 184
😳
Нарцисизъм, който не познава граници.
Ще видим дали другите "профили" ще я поздравят с отделна публикация, с цунки-гунки под тази  или с нищо.

Уф, трябва да свърша някакви работи, да не се изпокарате много, че ще заметат, а обичам да ви чета.

# 185
😳
Ами първо самия профил пише:ЧРД! Не знам кой го поддържа.
А после в кавички Хари я поздравява.
Малко странно е написано.😃

# 186
Лъвица  ли е?

# 187
  • На морето!
Айде да им е жива и здрава дукесата и да осигурява достатъчно хляб за пресата, за да може бъдещата кралица да цъфти спокойно!

# 188
Да, лъв е. А Хари е дева.

# 189
Много е хубава Мегън на последната снимка със синята рокля. Роклята не ми харесва обаче.

# 190
Харесва ми снимката.
Защо да не си пишат в профила?
Не правят нищо неправено досега.

# 191

И Мадонна бе написала книжка за деца.

И Мадона беше пуснала модна линия с името си,даже неочаквано се оказах собственичка на "нейна" тениска.
Шило в торба няма да стои,така че темата ни ще пребъде.
Меги,все пак внимавай с излагането,че излагаш и мене.А с Дева за мъж просто нямаме шанс,отсега да знаеш.

# 192
Какво им има на мъжете-деви? Joy
Кеймбридж са и честитили от техния профил, а не в коментар.

Всички имат честитки в профилите, но за другите няма спекулации, че си ги водят сами. Аз примерно не си пиша в личния “Честит рожден ден на Велт, да е жива и здрава.”.

# 193
  • До сърцето...
Императорското семейство излиза в отпуск. Снимки от гарата, от където ще пътуват до префектура Шидзуока (там ще изкарат почивката си)
Масако ми се струва много щастлива. Принцесата на първата снимка ми е като пенсионерка. На втората бива.

Честит рожден ден на Мегън
Дано това да е повод някои да си озаптят изказа поне за ден Stuck Out Tongue Winking Eye

# 194
Всички профили са поздравили Дукесата чрез пост, а не просто да отбият номера чрез коментарче.
Също за тях тя е Дукесата на Съсекс, но те за тях са просто Луи, Шарлот и Джордж.
Вече знаем, че Инстаграма на Съсекс е свещен, едно от най-важните неща в техния живот и не си заслужава да хабят така ценните си постове за честитки на хора, които са просто далечни роднини и нямат изгода от тях в Инстаграм.

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 12:23 от TinoTino

Общи условия

Активация на акаунт