Кралски работи и клюки - август 2019г

• 86 523
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 230
Несъвършената Летисия излъчва много повече човещина,нежност и топлота пред ледената кралица,сестрата на Рания и много други.Без да оспорвам правото на всеки да изглежда така,както желае,се надявам на инакомислещи.Свят,в който всички сме чипоноси,скулести,кльощави,с изправени коси и пр.,ми е като лош сън.

Застанали една до друга,двете шведки имат прилика.Интересно,Маделин тук ми изглежда доста по-волева,обикновено я представят като ефирна скандинавска русалка,или каквото им се въди там из моретата.

Даяна е безумно чаровна с типичното изражение на ту сладко,ту нацупено дете.Жалко,че не успя да порасне,а и да остарее.За мен фигурата й е най-добра сред принцесите:дълъг крак,яки рамене,стегнато тяло,излъчва здраве и свежест .Ни помен от съвременните скумрии и зози.Откакто видях сбръчкания гол гръб на съвършената Летисия,голям кахър ми е Фелипе,какво ли гледа,горкия....

Мегън ми е незабележима,една от многото.Нито ми харесва,нито ме дразни външно.Вече съм коментирала какво в нея не ми харесва.Кейт ми е в лице миловидна,за фигурата важи казаното за Даяна.

# 1 231
Кога евентуално чакаме снимка на Меган от някое мероприятие? С нетърпение чакам да я видя в действие и тоалет.

# 1 232
Елизабет имала изискване към облеклата на гостите си в Балморал: According to International Business Times, the two things Elizabeth hates the most are jeans and wedges. В тази връзка, вероятно скоро ще видим ММ с тоалет.
Също така прочетох, че се очаква Хари, ММ и бебето да посетят Южна Африка през есента.

# 1 233
И вероятно няма да видим Катрин с любимите ѝ еспадрили на платформа.

# 1 234
  • Някъде там
Кога евентуално чакаме снимка на Меган от някое мероприятие? С нетърпение чакам да я видя в действие и тоалет.
Хари и Меган ще посетят заедно с Арчи,гроба на Даяна на 31 август.
Дали ще видим снимка не е ясно.
Май октомври беше визитата в Африка,тогава ще видим тоалети.
Покрай пускането на колекцията, също може да има събитие.

# 1 235
А защо тогава съобщават нещо, като искат да го направят без пресата?

# 1 236
Чета вместо wedges (платформи) - wedgies. Викам си е той кой обича да му се набират гащите в д-то и как за Бога ще знае Кралицата да ли някой има wedgy. 😂😂😂

Даяна не я харесвах като малка като красота, обаче сега гледайки я осъзнавам че е била адски красива жена щом е можела да си позволи да носи все грозни прически и пак да изглежда добре. Двата най-важни фактора за добрия външен вид на един човек са ми хубава прическа и пропорционално подредени и умерено бели зъби. Първото го е нямала според мен никога, второто да кажем до някъде, и пак е била много красива.

# 1 237

А ти как рабра, че ТЕ са го съобщили? Rolling Eyes  Единственото, което виждам, че жълтурите го спрягат това, естествено е казано от неназован източник, близък до двореца.

A source told the MailOnline: “Harry wants Meghan to see his mother’s resting place.”

‘Harry wants Meghan to see his mother’s resting place,’ a royal source tells me.

# 1 238

А ти как рабра, че ТЕ са го съобщили? Rolling Eyes .
Питах в темата и получих тоя отговор. Ти, засегна ли се? Как, пък няма да търся в медиите им кой къде какво казал и какво предположил....Или да деля медиите на жълти и.... света вода ненапита....

# 1 239

А ти как рабра, че ТЕ са го съобщили? Rolling Eyes .
Питах в темата и получих тоя отговор. Ти, засегна ли се? Как, пък няма да търся в медиите им кой къде какво казал и какво предположил....Или да деля медиите на жълти и.... света вода ненапита....

Аз няма от какво да се засягам. Просто обичам да се казва истината. А в отговора, който ти е даден, въобще не се споменава дори кой го е казал, но ти незнайно защо си направи изводите, че те са го казали. Ей тези неща са ми непонятни.

# 1 240
  • Някъде там
Мари, прочетох това от фен страница на Хари и Меган в Инстаграм.
Така пишеше така го написах и аз.
Дали Х и М са казали на някого  или просто журналистите предполагат, че както миналата година са ходили така и сега, нямам представа.
Жълтите не ги чета специално ,само ако се публикува тук от тях или търся нещо и излезе инфо от тях.
Информирам се от иг.

# 1 241
Стига, моля те! Какви изводи, какво чудо. Има нещо написано от потребителка, която следи медии и изяви. Що да не ѝ повярвам и да кометирам с личните си мисли, при условие, че ми е отговорила за въпрос, който съм задала. Давай го по- спокойно и лежерно...

# 1 242
За пръв път виждам тази снимка на Даяна. Все едно гледам Уилям, ама в женски вариант.

# 1 243
На мен пък много ми харесваха прическите на Даяна, и сега ми харесват. Винаги съм намирала, че има прекрасна коса.

# 1 244
  • Някъде там
Много интересна снимка,сякаш не е тя.
Заприлича ми даже на Камила.

Общи условия

Активация на акаунт