Кралски работи и клюки - август 2019г

• 86 388
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Down south
Традиционно и по исторически причини...предвид възрастта на Баба едва ли срещите продължават дълго
От кога възрастта е фактор в този аспект? Бъркаш терминологията.... но ОК  Crazy (следвам твоите многоточия)

# 1 351
  • Някъде там
Бабугерите до нея са възрастни жени(като всички възрастни жени по света) част от различните общности в Йордания с които днес Рания се е срещнала по една от инициативите си.
Жената с бурка я носи защото религията и е такава.
Ето инфо за срещата от профила на Рания
https://www.instagram.com/p/B1tuRJJBXj3/?igshid=jh91i7eiw6k9 

# 1 352
Бабугерите до нея са възрастни жени(като всички възрастни жени по света) част от различните общности в Йордания с които днес Рания се е срещнала по една от инициативите си.
Жената с бурка я носи защото религията и е такава.
Ето инфо за срещата от профила на Рания
https://www.instagram.com/p/B1tuRJJBXj3/?igshid=jh91i7eiw6k9 

А на Рания каква е религията-християнка, будистка....????
Не се заяждам, но  Рания доколкото знам е мюсюлманска.

# 1 353
  • Чужбина
А, според мен, й прави чест на Рания да отиде на крака при тези възрастни жени, да се облече по традиционному и да се снима с тях.

# 1 354
  • Пловдив
А, според мен, й прави чест на Рания да отиде на крака при тези възрастни жени, да се облече по традиционному и да се снима с тях.
Само където изобщо не е облечена традиционно. Намирам за абсолютно ... лицемерие нейното поведение.

# 1 355

Един път и аз да се съглася с Елеонора! Hands Plus1

От инстаграма  - Jordan is home to so many incredible women serving as role models in every field! From my meeting today with members of the Umm Ar-Rasas Women Cooperative Society, which supports other women living in the Jordanian Badia and empowers them to launch small businesses

Роклята е много хубава!

# 1 356
  • Някъде там
Рания се бори изключително много за правата на жените там,въпреки че и за мен това, че не носи поне шал е лицемерие.
Но не виждам защо да не се снима с бурка жената?

Само да се допълня че масово дамите от управляващите династии в арабските държави пренебрегват собствените си закони и не носят традиционните за страните си шалове,бурки,фереджета  Хиджаб и прочие.
Рания съвсем не е единствената която не носи кърпа.Повечето са лицемерни.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 21:57 от daviz

# 1 357
  • София
Традиционно и по исторически причини...предвид възрастта на Баба едва ли срещите продължават дълго
От кога възрастта е фактор в този аспект? Бъркаш терминологията.... но ОК  Crazy (следвам твоите многоточия)
Така е, възрастта не е фактор...може и по 5-6 часа да са срещите.
И коя точно терминология бъркам? Винаги е добре да се образова човек Simple Smile

# 1 358
  • Чужбина
Да, но другата страна на монетата е, че те дават пример на жените, че и без тези допълнителни одежди, светът няма да приключи.

# 1 359
...а и Бо Джо не е Уинстън Чърчил.

Да, не е Чърчил. С тази турска кръв, че и черкезка,  хич му нямам вяра на потомчето на  Али Кемал бей. Дори фамилията си сменили да не е турска, и взели тази,  по майчина линия. Не съм расистка, но нямам доверие.

Харесвам Рания. Чест й прави, че популяризира дейността на тези жени, живеещи в пустинята.

# 1 360
Традиционно и по исторически причини...предвид възрастта на Баба едва ли срещите продължават дълго...а и Бо Джо не е Уинстън Чърчил.
Принципно ОК е унитарна държава, чийто министър-председател се назначава от монарха. Изпълнителната власт се изпълнява от Парламента на Нейно Величество / Негово Величество, т.е. парламентът държи изпълнителната власт от името на монарха. Елизабет II е суверенът.

Ами не. Ако изпълнителната власт "се изпълнява от Парламента", за какво изобщо им е правителство на ингилизите?
https://en.wikipedia.org/wiki/Politics_of_the_United_Kingdom#Executive
https://www.bbc.com/news/uk-49495757

И аз си мислех, че възрастта на кралицата има значение, но то всъщност се оказва формалност.

# 1 361
  • Някъде там
Да, но другата страна на монетата е, че те дават пример на жените, че и без тези допълнителни одежди, светът няма да приключи.
Съгласна Елеонора,но те просто нямат избор.
Законите им не го позволяват.
Ако го позволяваха,щеше да е добър пример тя, да изберат дали да носят или не шал.

Лошото е, че една птичка пролет не прави и Рания трудно ще се пребори точно за това жените да имат право да избират дали да носят шал.

# 1 362
В пустинята ще си ги носят, че ги пази от пясъците.

# 1 363
  • Някъде там
Харесвам стила на Моза и заради това,че носи кърпа.
Съобразява се с религията си и все пак се облича различно и стилно.

# 1 364
Ооо, хич не ги жялете чаршафосаните! Те и като заживеят в демокр. държави, пак държат да си ги носят. Та и дъщерите си ги забулват още от малки.

Общи условия

Активация на акаунт