Кралски работи и клюки - август 2019г

• 86 435
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 380
Ех, това жълто! Много ми харесва.

# 1 381
Корони

Най-старата оцеляла корона на английска кралица, 1370-80. Злато, емайл, сапфири, рубини, изумруди, диаманти, перли.

Скрит текст:
1461 г. - позлатена сребърна корона на Маргарет от Йорк

Златно-сребърна португалска корона-стъкло, аметист, кристали, кварц, халцедон и тюркоаз. 16 век

Русия Crown Jewels - Една от короните на Романов, със златна бродерия, перли и диаманти върху червено кадифе.

Императорска корона на Свещената Римска империя. изложени в Schatzkamme (имперска съкровищница), двореца Хофбург. Осем шарнирни пластини образуват осмоъгълното тяло на императорската корона.

Испанска

The Lost Crown of Henry VIII

# 1 382
  • Някъде там
Роклята на Виктория не ми харесва,само цвета е хубав.
То друго няма какво да и се коментира,тя е една и съща.

Предпочитам тиари,короните ми са кичозни.
Но, все пак отразяват пищността на кралското минало.

Хубава Татяна ♥️

# 1 383
Короните наистина са много кичозни, но пък са стари. За времето си са безценни не само като материали, но и като изработка. А историческата стойност е неизмерима Simple Smile
Аз много харесвам тиарите трансформъри- да се сменя камъка или предназначението

# 1 384
# 1 385
Ух,чв слънчеви жълти снимки!Къде е бил този цвят,че не сме го носили?!Може би точно,защото е бил пренебрегван,сега ни радва толкова.Не ми харесва нюанса и модела на Виктория,другите са кукли.

Летисия не ми харесва с това тяло и от този ъгъл,главата й изглежда твърде голяма над хилаво телце.Тази диспропорция мога да приема при малко момиче,но при жени към 40 и 50 вече ми е обсесия по младостта.Особено  с тия кукленски личица,дето си ги поръчват на конвейр.Няма средно положение:или са ходещи сламки като Кейт,Летисия или потни прасета като Сара,.Даяна ми остава ненадминат образец за женствено и здраво тяло.

# 1 386
Ух,чв слънчеви жълти снимки!Къде е бил този цвят,че не сме го носили?!Може би точно,защото е бил пренебрегван,сега ни радва толкова.Не ми харесва нюанса и модела на Виктория,другите са кукли.

Летисия не ми харесва с това тяло и от този ъгъл,главата й изглежда твърде голяма над хилаво телце.Тази диспропорция мога да приема при малко момиче,но при жени към 40 и 50 вече ми е обсесия по младостта.Особено  с тия кукленски личица,дето си ги поръчват на конвейр.Няма средно положение:или са ходещи сламки като Кейт,Летисия или потни прасета като Сара,.Даяна ми остава ненадминат образец за женствено и здраво тяло.
Щото умря на 36 - преди скумърцването или насвинването на критическите 45-55.
А тя също има слаби и пухкави периоди заради хранителното си разстройство.

# 1 387
Жълта Виктория- не.

# 1 388
За който го харесва

Скрит текст:
Летни

И две стари на братята
Скрит текст:

# 1 389
Извинете ме, но кой е този? "За който го харесва"

ПС Моля ви, пишете им имената, че не всички сме така добре запознати. И Виктория не зная коя е - шведката? А хубавата Татяна? 

# 1 390
Първия от снимките е шведски принц, брат на Виктория, кронпринцеса на Швеция. Казва се Карл - Филип.

# 1 391
  • Някъде там
Извинете ме, но кой е този? "За който го харесва"

ПС Моля ви, пишете им имената, че не всички сме така добре запознати. И Виктория не зная коя е .

Тя е шведската престолнаследничка Виктория.
Той е брат и Карл-Филип

Татяна Блатник  е принцеса на Гърция и Дания.
Съпруга е на принц Николаос.

# 1 392
Благодаря! Ще се образовам покрай тази тема.
ПС Поправила съм едновременно с вас.

# 1 393
Ох, страхотни снимки на Карл Филип! Много благодаря! Purple Heart Категорична съм вече - няма по-красив мъж от този! Relaxed

# 1 394
  • Някъде там
Ох, страхотни снимки на Карл Филип! Много благодаря! Purple Heart Категорична съм вече - няма по-красив мъж от този! Relaxed
Има!Моят е по-красив!😉😆

На мен телата на Мери,Мари,Маделин,Татяна, много ми харесват.
Нито са много слаби  мускулести и жилави, нито пък тлъсти или отпуснати.

Общи условия

Активация на акаунт