На море в България 2019 г.! - 4

• 47 674
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз предполагам, че почивката е свързана с регламентирано пазене на тишина в хотела. Има гости, които очакват спокойствие по обяд. В комплекса, в който бяхме миналата година, имаше водна пързалка и тя пък не работеше между 12 и 15 часа. Следобед обаче работеше за кратко, но не помня до колко часа.

# 481
Здравейте!  В момента духа ли силно по морето и как е вълнението?

# 482
  • Ямбол
Това море да не е 5 км, че задаваш такъв въпрос. Когато бях в Слънчев бряг на Какао духаше ужасно, но на северния в Приморско на другия ден беше перфектно.

# 483
Съгласна съм, но останах с впечатление, че навсякъде духа. Не че това ще ми промени плановете, но да съм подготвена. Иначе за Приморско ме интересува, конкретно за южния плаж.

# 484
  • Ямбол
Аз гледам Синоптик и ако е над 4-5 м/с скоростта на вятъра, значи ще е силен за моите предпочитания.

# 485
Вчера на Албена много духаше. За 30 Мин , докато обядвахме смениха от жълт на червен флаг. Обръщаше чадърите с тежести както са.
Днес има вятър, но е приятно. Флагът е жълт , но вълните са големи

# 486
6 дни не е спряло да духа в Поморие и то супер силно. Вълните са големи. Очаквах, че ще се успокои, но не. Повече на северен плаж няма да рискувам да ходя. Гледам камерите в Китен примерно, там водата е като тепсия. На всичкото отгоре хванах и летния вирус и няколко дни гоня да убивам тигрови комари в апартамента.

# 487
Тази година имаше ли въобще спокойно море без вятър и д топла вода и седмица без дъжд?

# 488
Аз пък пак съм на началната права в търсенето. Тъкмо намерих хотел в Несебър, на плажа, но се оказа, че човека, който щеше да поеме грижите за Йоркито няма да може. И сега трябва да водим малкото мишле с нас. Да я оставя в хотел за кучета не е опция.

Не знам изобщо сега откъде да започна търсенето отново.  Датите са ясни- 2 нощувки от 10 Септември. Четирима възрастни, 2 деца, едното на 5 години, другото тийн и куче  Laughing

Искаме паркинг, по възможност към хотела, а ако е платен, да не е супер скъп, до около 10лв на ден.  Бюджета ни е около 50-60лв на ден на човек за нощувка. За храна отделно. Басейн и първа линия до морето или поне плажа да е на близко пешеходно разстояние предвид, че детето на 5 годинки има доста плажни принадлежности и играчки за носене. 

Преди търсехме нещо около Несебър и околностите, вече увеличихме периметъра, но предпочитаме ако ще се отдалечаваме доста от Несебър да е на юг.

Имате ли някакви предложения?

И тъй като не съм ходила с кучето на море, а съм чувала, че на някои плажове не допускат домашни любимци се чудя плаж със свободен достъп на домашни любимци ли да търся и тогава хотел или първо хотел? Кое би било по- трудно?

Склонна съм хотела да не е хотел, а бунгала, ама да са прилични де  Laughing

# 489
Може ли да споделите кой е хотела на плажа в Несебър?

# 490
  • Beyond the stars
Тази година имаше ли въобще спокойно море без вятър и д топла вода и седмица без дъжд?

От 29.06 бяхме в Албена, спокойно море, топла вода и един ден до обед беше мрачно.

# 491
Може ли да споделите кой е хотела на плажа в Несебър?

Бях се спряла на Афродита бийч хотел.

# 492

От 29.06 бяхме в Албена, спокойно море, топла вода и един ден до обед беше мрачно.
)) Същия период но от 26-06 до 5 07 на Приморско беше, само 1 ден до обяд мрачно, но морето имаше и вълни по-големи няколко дни на северния плаж
От 1 до 8 август на Слънчев бряг без един лош ден. Морето беше зелен флага , само един малко по-бурно. Само не ми хареса, че имаше медузи. Ама медузи...не съм виждала такива огромни никога,  огромни ви казвам, отвратително беше и обикновено след обяд се появяваха, повече от 30см ми изглеждаха, мутанти някакви.

# 493
Е , ние в Албена бяхме от 5.7. умрЕхме от студ

# 494
  • Beyond the stars
Преди 2 годинки мисля бяхме на обиколка с яхта със стъклено дъно, която тръгваше от Стария Несебър до една мидена ферма срещу Елените някъде.
Толкова медузи не бях виждала на едно място Astonished

Общи условия

Активация на акаунт