На море в България 2019 г.! - 4

• 47 670
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
В Кранево в момента - бурно море и червен флаг. Сестра ми каза, че си лекува разочарованието с коктейли.

# 496
Не съм виждала такъв вятър аз. Добре, че има басейн в хотела. Не, че моя въобще влиза в него

# 497
  • Sofia
Като ви чета - добре, че избрах безоблачна Гърция тази година. Не съм от тези, дето се прехласват по чужбина, има си кусури, но най-силният позитив е времето - за 7 дни видях две облачета на небето, а въпросът ще вали ли, ще бъде ли топла и спокойна водата, не стои на дневен ред.

Сори за офф-а! В чуденка съм за догодина и влязох да видя има ли отчетливо похвален хотел от хубавите ол-инклузиви тази година. Миналата година останахме доволни от Дюни, оглеждам се за нещо подобно за догодина, ако има такова с хубава храна и хубав плаж (плитко и спокойно море с хубав пясък са ми основен приоритет).
Някой ще похвали ли такова място? Бюджет около 350лв/ден за 2+2(в топ сезон, не обичам студено море през юни/септември).

# 498
  • Ямбол
Тази година имаше ли въобще спокойно море без вятър и д топла вода и седмица без дъжд?
Да. След 7 юли изкарах около 15 дни с нито един ден дъждовен и в спокойно море. През август винаги е било и с вятър и с неспокойно море. Сега септември може да се успокои морето.

# 499
Има предупреждение за цялото южно Черноморие за червен флаг и забрана за къпане в морето. Силен вятър и големи вълни.
Синът ми този август на два пъти беше  на плаж Смокиня. Първият път от 10 - 16 август, а втория от 23 - 28. Каза, че първият път е било по-бурно морето, а втория само зелен флаг и без капка дъжд и двата пъти. Тези дни и в Гърция е имало силни ветрове. Това лято имаше големи горещни и продължават. Не можи да се оплачем. Съответно морска вода с температури от 26 - 27 гр.  - достатъчно топла. Водорасли и медузи излизат основно през август и точно при такава топла вода.
Ето и първата оферта за лято 2020 с качени цени в сравнение с тази година.
http://niktravel.com/nik-travel-oferti-za-pochivka/23-hoteli/302 … vo-all-inclusive/
Хотелът много си заслужава и не случайно всяка година цените растат нагоре.
 NBM , отзивите за Дюни от това лято, поне в темата за курорта са направо неприемливи при тези цени. Напълно ме отказаха да пробвам някой от хотелите там. Може би ще е ориентирам към някой от хотелите в Обзор, но зависи и те какви цени ще обяват.

# 500
  • Sofia
Мда, и аз гледах отзивите за Дюни.
В Серенити сме били два пъти.
Обзор все го отбягвам, заради лошите отзиви за ветровития плаж и дълбокото море.
С две думи- продължавам да оглеждам. Обичаме разнообразието, иначе съм изкушена да си запазя веднага същата къща в Гърция.

# 501
  • София
Е , ние в Албена бяхме от 5.7. умрЕхме от студ
Ние бяхме от 1 до 11 юли в Константин и Елена, обикаляйки плажовете чак до Балчик. Беше много горещо, морето топло, чисто и приятно. През нощите спяхме на климатик дори...
По-хубаво време от това - здраве му кажи.
От 24 до 28 август бяхме в Ахтопол. Ужасни жеги, нощите също много горещи. Морето беше бурно и със силно вълнение.

# 502
  • София
Ние пък от 11/07 до 21/07 пак в Константин и Елена. Само на 14/07 беше лошо времето, цял ден облачно и на 4-5 пъти валя и спира. През останалото време отлично за море, водата кристална и спокойна, само рачета, рибки и двукраки.

# 503
  • София
Пристигна отговор на моята жалба до КЗП от хотел Томас Резиденс и познайте - "ти си виновна за всичко".
Някой знае ли, че хотелът няма категория 3 звезди? А до преди 1 месец се представяха на сайта си като хотел 3*. Сега целият сайт е променен, а някъде вътре пише, че хотелът е 2*. От КЗП пишат, че стаите са 2*, ресторантът е 1*. Тези звезди сумират ли се, какво???
С черно съм маркирала преразказани отговорите от Управителя на хотела до КЗП. Файлът е сканиран и не мога да копирам точния отговор.
Относно искането ми за възстановяване на сумата, то не било основателно. Били сме си там и 6-те нощувки! (?????) Въпреки, че съм дала документ от друг хотел, от КЗП не са проверили нищо. Освен, че съм била 6 нощувки, съм влизала в непрестанни пререкания с гостите на хотела, като съм ги обиждала на селяндури и мутраци, а после съм била написала коментар във визит! (??????????) Първо не съм разговаряла с никой, освен с рецепционистката 2 пъти и след като не бяха взети никакви мерки, тогава написах коментар и пак не съм разговаряла директно с тях. Как си ме представяте, аз съм 1.60, да се изправя срещу 10 100-килограмови мъже и да ги обиждам? А те сигурно са плачкали!
Освен това въпросните гости не са пречили на никого, само на мен! Ама аз не съм сама там, има още 3-ма човека с мен. Освен това, гостите над нас също си тръгнаха разярени и говориха с рецепционистката в наше присъствие. Ако все пак госпожата от 212 апартамент го прочете това ще съм много признателна да ми пише, ако държи нещата да не бъдат оставени така.
Ето как господин Тома Томов и дъщеря му Инна Томова управляват въпросния хотел. Докато те са си спинкали спокойно в някой друг обект на тишина, ние трябваше да им търпим приятелите да обръщат хотела на бардак. Очевидно от въпросната компания са близки на Тома Томов, който се води управител на хотела, аз нямам друго обяснение защо така бясно ги защитава.
Вие си правете сметка дали си заслужава този хотел парите. За звезда и половина цените са като в 4-звезден, а управителите ужасно арогантни. И ако догодина се паднете в 2-седмичния престой на любимите им гости, ще пиете по една студена вода.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 21:03 от Spastik Children

# 504
Аз пък пак съм на началната права в търсенето. Тъкмо намерих хотел в Несебър, на плажа, но се оказа, че човека, който щеше да поеме грижите за Йоркито няма да може. И сега трябва да водим малкото мишле с нас. Да я оставя в хотел за кучета не е опция.

Не знам изобщо сега откъде да започна търсенето отново.  Датите са ясни- 2 нощувки от 10 Септември. Четирима възрастни, 2 деца, едното на 5 години, другото тийн и куче  Laughing

Искаме паркинг, по възможност към хотела, а ако е платен, да не е супер скъп, до около 10лв на ден.  Бюджета ни е около 50-60лв на ден на човек за нощувка. За храна отделно. Басейн и първа линия до морето или поне плажа да е на близко пешеходно разстояние предвид, че детето на 5 годинки има доста плажни принадлежности и играчки за носене. 

Преди търсехме нещо около Несебър и околностите, вече увеличихме периметъра, но предпочитаме ако ще се отдалечаваме доста от Несебър да е на юг.

Имате ли някакви предложения?

И тъй като не съм ходила с кучето на море, а съм чувала, че на някои плажове не допускат домашни любимци се чудя плаж със свободен достъп на домашни любимци ли да търся и тогава хотел или първо хотел? Кое би било по- трудно?

Склонна съм хотела да не е хотел, а бунгала, ама да са прилични де  Laughing

Приеха ни в "Хермес" Царево с мини чихуахуа. Не съм доплащала нищо.
Ако намериш нещо подходящо, моля те да споделиш,че и на мен ми е това болната тема...

# 505
Spastik, съжалявам за положените усилия, недовели до резултат. Не съм и очаквала друго от КЗП. Това е поредната безсмислена институция в БГ. Един път пробвах да реша проблем с онлайн покупка чрез тях. След като ми поискаха 1001 доказващи документи, които аз предоставих, ме уведомиха, че не са компетентен орган, защото покупката била през фейсбук. Сладури!

# 506
  • София
Spastik, съжалявам за положените усилия, недовели до резултат. Не съм и очаквала друго от КЗП. Това е поредната безсмислена институция в БГ. Един път пробвах да реша проблем с онлайн покупка чрез тях. След като ми поискаха 1001 доказващи документи, които аз предоставих, ме уведомиха, че не са компетентен орган, защото покупката била през фейсбук. Сладури!
Да, това е друга (дълга) тема, която не е за тук. През годините съм подавала към 4-5 жалби, откакто съществуват КЗП и нито веднъж не са разрешили казуса в моя полза. Абсолютно безполезна институция, която гълта държавни пари и не върши нищо!

# 507
Ами, welcome to Bulgaria, дет' се вика.
Тук повечето институции са безсмислени. И съответно, сам воинът си е воин. Тъпо, но факт.

# 508
  • София
Ами, welcome to Bulgaria, дет' се вика.
Тук повечето институции са безсмислени. И съответно, сам воинът си е воин. Тъпо, но факт.

Абсолютно подкрепям.

# 509
  • София
Ние хванахме много много хубаво време от началото на август до средата на месеца,  Златна рибка до Созопол. Чудесен плаж,  плосък и идеален.  Но след нас се е развалило,  не на същия плаж ,но изобщо от други плажове чух.  В Гърция края на юни умряхме от жега,  буквално.  И се разминахме само със седмица от бурята там,  на Ситония бяхме и ние.  Та,  от Бг морето тази година сме по - доволни.  Поне ние.

Общи условия

Активация на акаунт