На море в България 2019 г.! - 4

• 47 636
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Много го обичам този плаж. Още откакто съм дете.

# 586
Южен плаж на Приморско - зелен флаг, топла вода, малко водорасли. Весела почивка!

# 587
  • София
Видях снимки от Св. Влас, където морето е доста спокойно. За сведение, в момента сме в Гърция на Оломпийската ривиера и доста духа, има вълни.

# 588
Здравейте, има ли някъде по южното Черноморие плаж без вълни към момента, че ние сме в Синеморец и не става много много за къпане?

Златна рибка

# 589
  • София
В Сънрайз в Обзор съм отново. Времето е супер и морето е спокойно. Хотела е без забележка, въпреки, че вече работят с намален капацитет, въпреки това не се усеща.

# 590
На Болата сме, перфектно време, чиста и приятно топла вода !!

# 591
В Сънрайз в Обзор съм отново. Времето е супер и морето е спокойно. Хотела е без забележка, въпреки, че вече работят с намален капацитет, въпреки това не се усеща.
За Ол Суитс ли става въпрос? Ще се радвам ако споделиш още подробности за хотела и плажа. След няколко дена ще почивам там и ми е интересно какво да очаквам , цената беше изненадващо добра.

# 592
Дами, дайте предложение/я за ресторанти в Созопол, където да вечеряме с поносими цени, от които сте посетили.

# 593
  • Русе
Привет от Аркутино Фемили Ризорт. 2 дни жълт флаг, но ходихме до вълнолома на края на плажа и там беше като Болата. Равно като тепсия. Като цяло съм доволна от почивката. Апартамента е много удобен, две спални са. За щастие на мъжът ми и каката, няма дивани. Храната е задоволителна, като се има предвид, че не съм фен на инклузива. Снощи по случай празника имаше национална кухня и всичко беше приготвено много добре. Настаниха ни веднага щом пристигнахме, в 10:45. Едно момче ни закара с багажа с една мини количка. Като цяло бяха много любезни. Басейнът е малък като цяло. По принцип не съм фен на басейните. Кафето е кофти, инклузивно. Дори на баровете, срещу заплащане няма еспресо. Купихме си от плажа. Алкохолът е на Савой. Соковете - от постмикс. Има насипен сладолед. За анимацията не мога да дам мнение, тъй като не се възползваме. Една кака покани децата като бяхме на басейна за пиратско парти. Курортът е пълен с българи. Малко объркано стана, но гледах да дам възможно най-подробен отзив. Като цяло сме доволни, но лично аз не бих издържала цяла седмица тук. Просто няма какво да се прави. Няма къде да се разхождаме. Това е за сега. Ако има въпроси, с радост ще отговоря.

# 594
  • София
За Ол Суитс ли става въпрос? Ще се радвам ако споделиш още подробности за хотела и плажа. След няколко дена ще почивам там и ми е интересно какво да очаквам , цената беше изненадващо добра.
Същия, върни се назад, писала съм за хотела. Ако искаш нещо конкретно, питай.

# 595
  • Karlovo
Аз останах разочарована от Хотел "Мираж" в Равда .За 9 дни,не се почисти стаята, а за кърпи и чаршафи да не говорим . Имахме резервация за първи етаж,качиха ни на 4ти ,нямаше приготвено легло за детето,наложи се да си искаме бельо за него . Освен ,че е на тихо място и има басейн и площадка, друго хубаво не видях.Взеха си парите на първия ден и ни забравиха. На третия ден спря интернета ,уж го били платили и чакали да го пуснат .Детето на някакъв разтегателен фотьойл на земята. Наложи си тоалетна хартия да си искаме,боклука си го хвърляхме ние .Ходихме на Южния плаж на Несебър ,в Равда имаше водорасли и не ни хареса. Няма да повторя почивка в Равда друга година .

# 596
Аз съм в " Калиакрия резорт", вълшебно място, страхотна гледка и много зеленина.Апартаментите са огромни и много удобни.Към ОИ имам някои дребни забележки, но го отдавам на края на сезона.Все пак държа да подчертая , че храната е много вкусна, всеки ден има миди, скариди и калмари.

# 597
  • В.Търново
До колкото си спомням, хотел Калиакрия резорт са от една или две години на ол инклузив.

# 598
  • под тепетата
dussie, a на кой плаж ходите? Ние бяхме на Бендида и Аргата вчера и много ми хареса .

# 599
dussie, a на кой плаж ходите? Ние бяхме на Бендида и Аргата вчера и много ми хареса .
На Болата и Кибелла. Бендида имат ли свободна зона и пускат ли външни посетители ?

Русалка,да, Калиакрия е от миналата година ОИ, но предлагат нощувки и без изхранване.

Общи условия

Активация на акаунт