На море в България 2019 г.! - 4

• 47 642
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ние сле дълго колебание и лутане избрахме Долфин в Св. Константин и Елена. Не съм ходила, на север съм била май само в Албена. Няма да сме за дълго, така че каквото такова. Надявам се единствено н хубаво време и що годе приятни условия и храна.

Моля, дайте отзив след края на почивката ви.
Бяхме си набелязали Долфин за почивните дни около Съединението, но накрая избрахме друга дестинация.
Инфото ви ще ни е от полза за другата година, тъй като харесваме Константин и Елена, а досега в комплекса Гранд Хотел Варна още не сме били.

# 571
Днес беш малко хладно на Албена, но морето е топло. Има медузи обаче. Хич не са малки.

# 572
  • Beyond the stars
Да дам отзив, че ние рязко сменихме плана 20 часа преди тръгването Grinning
Ми не ме изкефи прогнозата за Боровец и сърцето тегли към морето.
Та ласт минута - Емералд резорт и спа, Равда.
В едноспален апартамент сме, който е огромен, без да преувеличавам. В по-малки апартаменти за постоянно обитаване, ново строителство сме ходили. Grinning Голям хол, огромна тераса, кухненски бокс с котлони. Пералня. Чисто е. Дребен е супер щастлив, че има площ за търчане.
Хотелът категорично няма общо с 5 звезди. Замислен е добре, вложени са маса пари, ама някъде по трасето територията се е оказала огромна за поддръжка и има части, които са доста занемарени. Основните, които се ползват са ок - басейни, лоби бар, ресторант, вътрешен басейн, спа. Но примерно частта с детската площка има детски басейн, който не е напълнен, но не и заграден, събира си дъждовна вода.
All inclusive-a също е далеч далеч от 5 звезди. Гладни няма да останем, зарежда се каквото свърши, но менюто в доста ограничено. Виното е хубаво Grinning
Плажът е близо, малък е, но не е лош, пясъка е ситен, чисто е и морето изглежда ок. От вчера следобед времето си е супер.
В резюме - не бихме повторили, но пък на фона на цената и резервацията в последната минута сме доволни и си изкарваме добре.

# 573
Скрит текст:
Да дам отзив, че ние рязко сменихме плана 20 часа преди тръгването Grinning
Ми не ме изкефи прогнозата за Боровец и сърцето тегли към морето.
Та ласт минута - Емералд резорт и спа, Равда.
В едноспален апартамент сме, който е огромен, без да преувеличавам. В по-малки апартаменти за постоянно обитаване, ново строителство сме ходили. Grinning Голям хол, огромна тераса, кухненски бокс с котлони. Пералня. Чисто е. Дребен е супер щастлив, че има площ за търчане.
Хотелът категорично няма общо с 5 звезди. Замислен е добре, вложени са маса пари, ама някъде по трасето територията се е оказала огромна за поддръжка и има части, които са доста занемарени. Основните, които се ползват са ок - басейни, лоби бар, ресторант, вътрешен басейн, спа. Но примерно частта с детската площка има детски басейн, който не е напълнен, но не и заграден, събира си дъждовна вода.
All inclusive-a също е далеч далеч от 5 звезди. Гладни няма да останем, зарежда се каквото свърши, но менюто в доста ограничено. Виното е хубаво Grinning
Плажът е близо, малък е, но не е лош, пясъка е ситен, чисто е и морето изглежда ок. От вчера следобед времето си е супер.
В резюме - не бихме повторили, но пък на фона на цената и резервацията в последната минута сме доволни и си изкарваме добре.
Скрит текст:

+1 за фитнес,вътрешен басейн,ресторант , спа и чистотата на апартаментите. Simple Smile

# 574
  • Beyond the stars
А, да и фитнесът изглеждаше супер.
Персоналът също са любезни и симпатични, поне тези, с които сме се срещали до сега.

# 575
  • СОФИЯ
Здравейте, има ли някъде по южното Черноморие плаж без вълни към момента, че ние сме в Синеморец и не става много много за къпане?

# 576
  • Beyond the stars
На Силиситар дали пробвахте? Там е по-заливно и имаш шанс да е по-спокойно.

# 577
  • София
В Несебър днес духаше много на южния плаж, иначе водата е топла, прилично чиста, жълт флаг.
Миналата година по същото време бяхме в Поморие, южния плаж, абсолютно спокойно откъм вятър и вълнение.
Година с година не си приличат.

# 578
Аз съм с резервация за "Калиакрия Резорт " в невероятното село Топола край Каварна.Отиваме най- вече заради природата, пък ако хванем топла вода и слънчево време още по- добре Simple Smile На север си ми е най- хубаво Simple Smile

# 579
  • В.Търново
Слушах ги по телевизията днес ад казват, че по принцип морето е бурно и да се внимава, тъй като има опасност на доста места от дънни ями и течения.Така, че едва ли ще се намери някъде по това време спокойно море.А и времето се поразваля тези дни.Вече температурата на морската вода е изравнена с на въздуха и до броени дни ще паднат градусите на морето надолу още.

# 580
  • Beyond the stars
На Равда беше спокойно вчера и днес, ама плажчето на хотела е малко и закътано, та не знам дали е критерий.

# 581
  • София
За Делфин в Св. Св. Константин и Елена. От вчера сме тук. На първо четене прекрасни общи части, чисти басейни, големи, зелени тревни площи, които направо ми изпълват душата. Три басейна, единия изцяло детски с пързалка.
Стаята е чиста, но амортизирана. Леглата скърцат, гардеробите скърцат... Настанени сме в мезонет, като площ е съвсем достатъчно, просто според мен има нужда от някакъв освежаващ ремонт.
В ресторанта и баровете е чисто. Храната е хубава, не е свръх много, но е напълно достатъчна.
С удоволствие бих повторила следващата година, ако не беше пълното ми разочарование от плажа. Отново шезлонги не съответстващи на капацитета на хотела, тесен и много, много мръсен плаж. Във водата плуват много битови отпадъци. На Приморско беше хиляди пъти по чисто.
Освен това бързо става дълбоко, не е много дълбоко, но просто не е така плавно при влизане както е на Приморско или Албена примерно.

# 582
  • София
Отзив от преди обяд от Сл.Бряг, съвсем лек ветрец, леко вълнение, учудващо чиста и задоволително топла вода. Зелен флаг. Водата е по-топла в сравнение с тази на Константин и Елена от 20 юли. Има доста хора, но има и място за всички, плажа е огромен. Редуват се платени и свободни зони. Ако човек висок 180 и повече см иска да няма дъно трябва бая навътре да влезе, на Константин и Елена не беше така.
Все пак ни се струва, че курортите на север са по-цивилизовани, с ясни правила за всичко и независимо от природните "недостатъци" като по-хладна вода и по-стръмно дъно, догодина живот и здраве може би пак ще сме към Константин и Елена или Златни Пясъци в частта към Ривиера.
Приятни почивни и сигурно последни морски дни за годината на всички.
В заключение бг черноморието най-вероятно все още си заслужава, романтика, почти навсякъде достъпни цени и възможности за разнообразие и избор.

# 583
Не харесвам плажа на Константин и Елена от години.
Наистина морето сега в Албена ми беше по- топло от седмицата, в която ние почивахме през Юли.

# 584
  • София
От Златна рибка,  Созопол,  прекрасно време,  няма вълни,  хубав плаж.  

Общи условия

Активация на акаунт