На море в България 2019 г.! - 4

• 47 645
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Преди време казах, че една анимация хотел не прави и ми скочиха отгоре. Всеки дал добро мнение за бела виста, хермес, ММЦ и др. подобни - съжалявам, но не сте ходили на хубав инклузив.

Вие от къде знаете кой къде е ходил,та правите такива коментари?
При 50 положителни коментара,ние ще се хванем за един или два лоши,за да кажем:"Ето,видяхте ли?". Всичко е въпрос на приоритети! За мен перфектната анимация и това цялото семейство да се забавлява,компенсира леките недостатъци! Може пък камериерката на етажа,на който е била дамата,за не е била ОК. Редно ли е да заклеймяваме хотела? Понеже останаха много хотели в този ценови диапазон! На Дюни срещу три пъти повече пари,няма да е така!
За протокола - нито ни е била мръсна стаята,нито закъсняха с настаняването ни. Надявам се,че е някакво инцидентно недоразумение това,което се е случило с дамата!

Знам аз къде съм ходил, а тези от вас, които хвалят Белла Виста - просто или са направили компромис или не са ходили на читав AI.

Но иначе големите суперлативи за този конкретно хотел.

С трици маймуни не се ловят.

# 556
  • пак там
За трети и най-вероятно последен път в Белла Виста...

Може ли обещаните снимки? Не че не ти вярвам, но това дотолкова се разминава с моето пребиваване в хотела, че чак е нереално.

Но иначе големите суперлативи за този конкретно хотел.

С трици маймуни не се ловят.

Ти бил ли си в Бела Виста?

# 557

Докато ги смаля Simple Smile Първите два пъти като бях в хотела направих лек компромис с еднообразната закуска и салати , но тогава останалото беше на ниво . Сега нещата са доста по-зле .

На , който му харесва нека да си ходи , мен изгубиха като клиент .

# 558
  • пак там
Много странно... При мен подобно не се е случвало.

# 559
  • София
Хотели има всякакви, към края на сезона и петна навсякъде може да има.
Не си тровете почивката, сама губите от това.
Гледайте си кефа, да не си губите времето да снимате и качвате снимки. Това с добро го казвам.
Пък да снима човек, пък да качва , то сам се трови .....

# 560
Спорим с моя мъж за местоположение. На една крайбрежна алея до някакво хотелче или частна къща има паркиран цял хеликоптер, неработещ, явно с цел украса. Дори май на едното му витло имаше закачено знаме. Моля ако някой се сеща да каже в Равда ли е това или в Балчик?

# 561
Препоръчвам на всеки,който обича да почива в Слънчев бряг да прегледа хотел Палас. Останахме много доволни!
Сега ми предстои последна почивка за лятото в Несебър , резервирала съм хотел Ирис. Някой,ако е отсядал там може да даде мнение. Имам и питанка знаете ли дали има разходка с корабче в Несебър , на каква цена е и от къде трябва да се кача?

# 562
Препоръчвам на всеки,който обича да почива в Слънчев бряг да прегледа хотел Палас. Останахме много доволни!
Сега ми предстои последна почивка за лятото в Несебър , резервирала съм хотел Ирис. Някой,ако е отсядал там може да даде мнение. Имам и питанка знаете ли дали има разходка с корабче в Несебър , на каква цена е и от къде трябва да се кача?

Вижте ваучерите в Грабо - тръгва от яхтеното пристанище на Свети Влас.

# 563

Аз ще чакам твоите отзиви за Ирис. Мина ми пред очите за това лято, но нещо ме отказа, не помня какво. Може би местоположението.

# 564
  • В.Търново
Хотели има всякакви, към края на сезона и петна навсякъде може да има.
Не си тровете почивката, сама губите от това.
Гледайте си кефа, да не си губите времето да снимате и качвате снимки. Това с добро го казвам.
Пък да снима човек, пък да качва , то сам се трови .....
Аз например също исках да видя снимките, както я помоли друг потребител във форума.
Нормално е да си вгорчи почивката като види тези петна, лекета , косми, аз бих се погнусила и не бих легнала в тези чаршафи.

# 565
  • Сф
Отвратително е това на снимките.И мен би ме било гнус.С чистота и то на ниво 4* Чак такъв компромис, не бива!
Качете ги в Трип адвайзър!

# 566
  • There I was on a July morning
Някой има ли мнение за хотел Нимфа, Ривиера Златни пясъци и Перла сън парк хотел в Приморско? Нимфата сигурно е по-добър ввариант, но е по-далеч и не се знае как ще е времето по северното черноморие.
В Нимфа бяхме лятото на 2017 година, тъкмо беше реновиран. Много е хубав хотелът, а местоположението му е уникално - на има-няма 20 м от морския бряг. Входът към морето е плитък, могат да се ползват открити и закрит басейн с минерална вода в комплекса. Храната беше хубава, макар и не толкова разнообразна както в по-големите хотели, но имаше по няколко вида основни, салати и плодове. Комплекс Ривиера е много приятен и спокоен, съчетава горски и морски ландшафт, а любителите на шумотевицата и нощния живот могат да отскочат на стотина метра до Златни пясъци. Анимацията не беше нещо особено, провеждаше се в другия край на комплекса и не сме се включвали в никакви активности.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 19:13 от Скубиду

# 567
Спорим с моя мъж за местоположение. На една крайбрежна алея до някакво хотелче или частна къща има паркиран цял хеликоптер, неработещ, явно с цел украса. Дори май на едното му витло имаше закачено знаме. Моля ако някой се сеща да каже в Равда ли е това или в Балчик?

В Равда е.

# 568
Благодаря, сигурна бях Grinning

# 569
  • София
Ние сле дълго колебание и лутане избрахме Долфин в Св. Константин и Елена. Не съм ходила, на север съм била май само в Албена. Няма да сме за дълго, така че каквото такова. Надявам се единствено н хубаво време и що годе приятни условия и храна.

Общи условия

Активация на акаунт