На море в България 2019 г.! - 4

• 47 649
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Добри впечатления от Царево. Малко, но зелено градче, чисто и спретнато.

# 541
  • София
 И  леглото и земята са в дълги черни косми ...целите в петна , зеленясали възглавници , чаршафите с розови петна ... Мухъл и плесен в банята ... на 30 см от тази уникална смрад  нареждаха каси с плодове , зеленчуци , хранителни продукти , изпраните чаршафи...

Ами снимайте веднага и изпращайте снимки и клипове в телевизиите и новинарските сайтове. Все някой ще изпрати репортер, а и КЗП (колкото и да не им се иска) ще трябва да реагират. 
Аааа КЗП... По-добре на арменския поп. Simple Smile

# 542
 И  леглото и земята са в дълги черни косми ...целите в петна , зеленясали възглавници , чаршафите с розови петна ... Мухъл и плесен в банята ... на 30 см от тази уникална смрад  нареждаха каси с плодове , зеленчуци , хранителни продукти , изпраните чаршафи...

Ами снимайте веднага и изпращайте снимки и клипове в телевизиите и новинарските сайтове. Все някой ще изпрати репортер, а и КЗП (колкото и да не им се иска) ще трябва да реагират. 
Аааа КЗП... По-добре на арменския поп. Simple Smile

КЗП и медиите...

# 543
Снимала съм някои неща по скоро тук за темата , ако някой не вярва . Има хора така защитават хотелите все едно са техни Grinning  . С КЗП съм имала "удовоствието " да се занимавам , не мерси повече .
Обезщететения не търся , просто искам да споделя обективно и искрено мнение и се надявам да е полезно за някой . Сега ще чакам дали Визит ще го публикуват, или пак ще се налага да им напомня няколко пъти .

# 544
Преди време казах, че една анимация хотел не прави и ми скочиха отгоре. Всеки дал добро мнение за бела виста, хермес, ММЦ и др. подобни - съжалявам, но не сте ходили на хубав инклузив.

# 545
  • София
Преди време казах, че една анимация хотел не прави и ми скочиха отгоре. Всеки дал добро мнение за бела виста, хермес, ММЦ и др. подобни - съжалявам, но не сте ходили на хубав инклузив.
Е , аз от кога "пея" в тази посока, ама нейсе....
Едно е аз да отида на хотел, независимо кой, друго е ти ( примерно) , трето е баба от село ( примерно), четвърто е младежка група готова на купони веселба.... да идат в същият хотел.  Ами всеки от тези хора, ще разкажат съвсем различни неща.
Все едно са ходили в различен хотел. Тъй се получава.

Зависи кой с какво сравнява и какви са му критериите, възможностите за плащане дори и вкусовете. Thinking

# 546
Аз също никой не агитирам, но на  Букинг цените са толкова надути, че и 15 % да направят отстъпка, пак излиза по-скъпо (но не в сравнение с цена на рецепция на хотела) от цени на ТА, особено на ранни записвания. Да, вярно е, че с тях лесно се правят резервации и много хора за това ги предпочитат. Аз обаче не и то ме отказаха, както вече написах с едно бюрократично отношение във връзка с желание за отказ от резервация по много основателна причина. Много трудно се контактува с тях.
А през агенциите, с които аз резервирам това лято за даден хотел отстъпките стигнаха дори до 40%. Най-редовно резервирам с отстъпка от 20 - 30%, която понякога дори се комбинира с екстра 7=6 или 5=4  + допълнителна отъпка за мен като лоялен клиент и така получавам изключително добра цена,.

Така както никой не агитираш, ако погледне човек постовете ти и се вижда, че редовно пишеш за "тъпия Букинг" по твои думи. След като не използваш дадена платформа и още повече не знаеш как да я използваш, то няма смисъл да заблуждаваш хората. Няма да ставам рекламен агент на една или друга платформа заради тебе, обяснил съм как много лесно се получават отстъпки, които иска да ги използва и да си сравнява цени, няма нужда повече да повтаряш едно и също.

Също няма смисъл да изместваш темата постоянно, ранни резервации могат да се правят през всички големи платформи с големи отстъпки до 60%, също така често с възможност за анулиране, както и плащане седмица преди престоя.   

За какъв кешбек става въпрос? Когато твой приятел резервира през Букинг или за нещо друго, за което не съм разбрала?

Подобно е, но не е същото, пак се използва линк, но се предлага от дадена компания/сайт и може да получиш между 3 и 30% обратно, като по-големите отстъпки важат до седмица, няма ограничения колко пъти можеш да ги използваш. Търсиш си "booking cashback" в Google преди резервацията всеки път, у нас WizzAir и Fibank предлагаха подобни за 10% (като кредит за билети) и 6% (по карта на банката), но в момента са ги намалили на половина и не си струват.

Ако някой има още въпроси, имате си тема за Booking, питайте си там, колкото знаят толкова, няма да отговарям повече тук, в този форум наистина смисъл да се пише.

# 547
  • There I was on a July morning
За какъв кешбек става въпрос? Когато твой приятел резервира през Букинг или за нещо друго, за което не съм разбрала?

Подобно е, но не е същото, пак се използва линк, но се предлага от дадена компания/сайт и може да получиш между 3 и 30% обратно, като по-големите отстъпки важат до седмица, няма ограничения колко пъти можеш да ги използваш. Търсиш си "booking cashback" в Google преди резервацията всеки път, у нас WizzAir и Fibank предлагаха подобни за 10% (като кредит за билети) и 6% (по карта на банката), но в момента са ги намалили на половина и не си струват.
Мерси, ще разгледам за какво става въпрос.

# 548
  • В.Търново
Темата ми стана малко рекламна и...досадна!

Не мисля.

# 549
Резервирахме за почивните дни на Черноморец. Кои са хубавите плажове около него?

# 550
Резервирахме за почивните дни на Черноморец. Кои са хубавите плажове около него?

Къмпинг Градина.

# 551
Някой има ли мнение за хотел Нимфа, Ривиера Златни пясъци и Перла сън парк хотел в Приморско? Нимфата сигурно е по-добър ввариант, но е по-далеч и не се знае как ще е времето по северното черноморие.

# 552

Вие от къде знаете кой къде е ходил,та правите такива коментари?
При 50 положителни коментара,ние ще се хванем за един или два лоши,за да кажем:"Ето,видяхте ли?". Всичко е въпрос на приоритети! За мен перфектната анимация и това цялото семейство да се забавлява,компенсира леките недостатъци! Може пък камериерката на етажа,на който е била дамата,за не е била ОК. Редно ли е да заклеймяваме хотела? Понеже останаха много хотели в този ценови диапазон! На Дюни срещу три пъти повече пари,няма да е така!
За протокола - нито ни е била мръсна стаята,нито закъсняха с настаняването ни. Надявам се,че е някакво инцидентно недоразумение това,което се е случило с дамата!

# 553
  • There I was on a July morning
Май не те бива в дедукциите.
Аз лично съм ходила на много хубави инклузиви - на Дюни, Ривиера, Албена и др. и също съм с добри отзиви за Белла виста. Не мога да пренебрегна факта, че на гореспоменатите ОИ цената е двойно по-висока от тази в Белла виста и в този контекст - да, доволна съм от съотношението качество-цена. Ако бях дала същата сума като там, щях да очаквам повече екстри - например: чадър и шезлонг на плажа, които тук не са включени и този фактор също оказва влияние на цената.
При нас чистеха редовно, смениха спалното бельо на 4-тата нощувка, настаниха ни преди обявеният час и стаята ни беше с гледка към басейн и частично море. Сега - как да кажа, че не съм доволна?

Надявам се, че мнението ми не звучи като "защита на хотела" и не омаловажавам отрицателният отзив, които беше постнат от съфорумката по-назад. Затова е тази тема и другите подобни в туристическите сайтове - за да си съставим възможно най-точната представа за обслужването и хотелите като цяло и доколко отговарят на нуждите и очакванията ни.

# 554
  • София

Къмпинг Градина.
И по на юг от градина, аз писах по-горе. Има дюни и много хубав плаж, но не знам в момента какво е положението, защото 2012 бях последно там и го бяха завзели с кемпери. 2 години преди това беше празно, бяхме си само нашата компания на плажа и 2-3 нудисти. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт