На море в България 2019 г.! - 4

• 47 869
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Благодаря за споделеното за Аркутино Simple Smile

# 106
  • София
Не съм със съвсем пресен отзив за Аркутино, но като цяло: чисто е, ако това ви е единственото условие, плажът определено е красив, има и чудесни панорамни гледки от хотела. Но някак си този комплекс не ме грабна, сякаш има нещо недоизмислено в него-пресечен терен, ходиш по едни наклони и дървени пътеки до плажа, там пък само едно барче, вярно не скъпо, ама няма почти нищо в него, хотелът далеч, за да се върнеш да си вземеш нещо, храната по-скоро посредствена, макар че все пак има какво да се яде, аниматорите ако хотела беше мой щях да ги уволня на секундата.....мнението е отпреди три-четири години, може и да се е подобрило, но цялостното усещане ....нещо не ми хареса в това аркутино без да е имало нещо фрапиращо лошо, не е моето място

# 107
  • Русе
Подробното ми мнение за Рена Александрия Клуб - в белия списък, давам линк за да не се повтарям.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1117814.msg39115151#msg39115151

Здравей,
тъкмо щях да те питам на лични и прочетох подробното ти описание. Благодаря за отзива.
Попадна ми нелоша оферта в Букинг / знам, че там е по-скъпо по принцип, но в другите сайтове хотелът се предлага само за минимум 7 нощувки, а аз искам 2/ и там пишеше, че паркиране не е възможно. Прочетох поста ти, че има платен подземен паркинг. Само един въпрос ми остана, за това пиша тук в темата - писала си за цена на шезлонг и чадър на плажа. Това означава ли, че хотелът не предлага такива към ОИ?
Имаме резервирани 2 нощувки в Аркутино Фемили за 06.09 и понеже няма да имаме възможност за уикенд през август на морето, реших да запазя още 2 нощувки някъде и да удължим. Заглеждах Слънчев Бряг, защото там има доста хотели с вътрешен басейн, а времето на 08.09-09.09 е на риск. Така попаднах на Рена и Мена Палас. Мена Палас е с по-ниска оферта, но си мисля че Рена ще е по-хубав. Най-малкото е нов.

# 108
Има ли работещо заведение тази година на Болата? Всъщност по-скоро питам има ли работеща тоалетна с течаща вода.

# 109
  • под тепетата
Заведението е съборено. Сложени са химически тоалетни ( не помня 1 или 2), съответно без вода. Има спасител от тази година.

# 110
Някой, който е бил скоро в Равда? Какво е положението с водораслите?
На Южния плаж беше ок, може да се каже, че няма. На Централен не ходихме, много претъпкан.
Това 22-28 юли.

# 111
В "Маджестик" Сл. бряг някой ходил ли е скоро, отзивите са отлични, но ме интересува как стои въпросът с паркирането и плажа, вкл. ли са чадърите, има ли достатъчно.

# 112
Относно Слънчев бряг-не мога да разбера каква е тази медийна пропаганда срещу курорта?! И после защо туризма не бил добре развит.Аз имам чувството, че нашите медии работят повече в полза на гръцкия туризъм, отколкото на нашия.Слънчев бряг е любимо място за мен и семейството ми повече от 15 години, имам две деца, които от бебета ги водя там.Нито съм имала проблеми с летни вируси, нито с пияни туристи нито с прекална шумотевица.Просто курорта е достатъчно голям, за да можеш да си подбереш подходящото място/хотел.Плажът е прекрасен-широк, плитък , спокойно море.Децата ми са влюбени в лунапарка!И точно те са вече тези, които всяка годи избират дестинацията за лятната ни почивка, може да отидем и до някъде другаде, но задължително посещаваме и Слънчев бряг поне за 2-3 дни по тяхно желание.Резервирала съм основната ни почивка през това лято в "Марина гранд бийч" на Златните, но отскочихме през юли и до любимото място/точно когато от медиите тръбяха, че плажовете са празни и сезона никакъв го няма/ за 2-3 дни-ами да ви кажа честно слаб сезон не видях!

WinkNerd
В "Маджестик" Сл. бряг някой ходил ли е скоро, отзивите са отлични, но ме интересува как стои въпросът с паркирането и плажа, вкл. ли са чадърите, има ли достатъчно.
И аз го заглеждах този хотел, но точно заради наплива на плажа се отказах-хотелът е много голям, до него е Виктория палас, който също е огромен и само си представих, ако всички тези хора решат да отидат на плаж каква лудница ще е Dizzy Face И мисля, че няма чадъри на плажа, аз като гледах офертите той даже не е ОИ, а със закуска и вечеря.
Но това за плажа са си само мои предположения, може и да не е така, те чужденците обичат басейните Wink

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 10:52 от AnMary

# 113
  • В планината / На морето
Относно Слънчев бряг-не мога да разбера каква е тази медийна пропаганда срещу курорта?! И после защо туризма не бил добре развит.Аз имам чувството, че нашите медии работят повече в полза на гръцкия туризъм, отколкото на нашия.Слънчев бряг е любимо място за мен и семейството ми повече от 15 години, имам две деца, които от бебета ги водя там.Нито съм имала проблеми с летни вируси, нито с пияни туристи нито с прекална шумотевица.Просто курорта е достатъчно голям, за да можеш да си подбереш подходящото място/хотел.Плажът е прекрасен-широк, плитък , спокойно море.Децата ми са влюбени в лунапарка!И точно те са вече тези, които всяка годи избират дестинацията за лятната ни почивка, може да отидем и до някъде другаде, но задължително посещаваме и Слънчев бряг поне за 2-3 дни по тяхно желание.Резервирала съм основната ни почивка през това лято в "Марина гранд бийч" на Златните, но отскочихме през юли и до любимото място/точно когато от медиите тръбяха, че плажовете са празни и сезона никакъв го няма/ за 2-3 дни-ами да ви кажа честно слаб сезон не видях!
Слънчака си е супер !
Като погледне човек идващ от север , отвисокото, целия залив - ами красота !
Същото и за заливите на Обзор и Албена - нямат равни в гръцко .
Има един ресторант в Бяла, посока пристанището,
от прекрасната му градина с лози се вижда целия залив на Обзор и Кара дере.

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 10:25 от RichiRich

# 114
Сторм, чудесно е, че си изкарала една хубава почивка. Аз също съм на мнение, че умишлено се води антиреклама срещу  Сл. бряг. От години пиша в темите и споделям с приятели и познати, че курорта за мен е N 1 и че това, което се представя не точно така, но винаги съм срещала неразбиране и недоверие. Да, в центъра преди години имаше по-шумни заведения и млади чужденци, които викат, пият и купонясват, ама то къде по курортите не е така. А пък има доста други места, като искаш да ти е тихо . С годините обаче и това си поурегулира. Има и много и различни места за настаняване за всеки вкус и финансови възможности.
А плажът поне за мен е най-хубавият в България. Повече ми харесва от Албена, т.к. там трябва доста да ходиш в морето и все ти е до коленете.

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 10:39 от fatalina

# 115
Подробното ми мнение за Рена Александрия Клуб - в белия списък, давам линк за да не се повтарям.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1117814.msg39115151#msg39115151

Здравей,
тъкмо щях да те питам на лични и прочетох подробното ти описание. Благодаря за отзива.
Попадна ми нелоша оферта в Букинг / знам, че там е по-скъпо по принцип, но в другите сайтове хотелът се предлага само за минимум 7 нощувки, а аз искам 2/ и там пишеше, че паркиране не е възможно. Прочетох поста ти, че има платен подземен паркинг. Само един въпрос ми остана, за това пиша тук в темата - писала си за цена на шезлонг и чадър на плажа. Това означава ли, че хотелът не предлага такива към ОИ?
Имаме резервирани 2 нощувки в Аркутино Фемили за 06.09 и понеже няма да имаме възможност за уикенд през август на морето, реших да запазя още 2 нощувки някъде и да удължим. Заглеждах Слънчев Бряг, защото там има доста хотели с вътрешен басейн, а времето на 08.09-09.09 е на риск. Така попаднах на Рена и Мена Палас. Мена Палас е с по-ниска оферта, но си мисля че Рена ще е по-хубав. Най-малкото е нов.
Реално паркиране си е възможно и пред и зад хотела. Има и подземен паркинг. Към АИ няма осигурен чадър и шезлонг на плажа - в тази част на Сл. Бряг нито един хотел няма.

# 116
Благодаря за темата.
Ние сме в Св.Св.Константин и Елена.
Времето е страхотно.
От последното ни посещение преди 12 години са се променили доста неща,някои за добро,други за лошо...но на мен си ми харесва много северното черноморие.
В кой хотел сте, на каква база?

Ние сме в станция на МВР.

# 117
И за нас най-хубавия плаж и море в България е на Сл.Бряг. В Петък заминаваме, ще пиша отзиви/снимки.

# 118
  • софия
Свърши и нашата почивка в Белла Виста. Писах след първата ни вечер и останахме все така очаровани до края. Бихме се върнали пак, даже със сигурност.
Настаниха ни по-рано, храната беше повече от разнообразна, харесваше ни. Камериерка та още на втория ден дойде да почисти, на трети смени кърпите... Анимацията е страхотна, не сме мръдна ли от комплекса, детски кът, игри за възрастни, всяка вечер детск дискотека, представление след това, а снощи имаше парти на басейна.... Плажът е много близо, водата чиста, свободна и платена зона, ние ходехме късно и винаги имаше място. Ако някой има конкретни въпроси ще отговарям по-подробно. Като единствен минус бих посочила малко по завишеното присъствие на оси в сравнение с на  други места, на които сме били. Н. П. Сестра ми е алергична и определено не е за нея...

# 119
Къде оси? Една не видях докато бяхме там. Нито в или покрай хотела, нито на плажа. Странно.

Общи условия

Активация на акаунт