На море в България 2019 г.! - 4

• 47 858
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
На 6 септември в Обзор беше слънчево и горещо.
А в Черноморец/Созопол не спря да вали Sad цялата ваканция ми провали.... Повече няма и да си помисля да ида на море през Септември.

Скрит текст:
Нещо бъркаш, къде ги гледаш тези цени? Във визит има оферти ласт минит и то с около 1/3 по-малко от това, което цитираш. След 28.08 цената е около 500 лева.

А плажът как е?

Идеален е.
Най-хубавите плажове са на север.
Около Каварна кой е най-хубавият плаж подходящ за деца?

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 06:21 от AnMary

# 91
Здравейте,днес се върнахме от почивка в Бяла.Хотела е Бяла бийч ресорт,надявам се никой друг не се е минал като нас.В сайта изглеждаше като райско място, но реалността беше мнооого по-различна.Ако някой се интересува от подробности с радост ще споделя

Сподели. Може и снимки също да качиш. Интересно ми стана....
   Първото нещо което липсваше при пристигане беше паркинг .На въпроса къде да си оставим колата ни отговориха ,,Ето натам където има място,, място нямаше платихме 60 лв за подземен паркинг, където чакахме мъжът ми по 15 мин всеки ден да се опитва да се измъкне.Второто следобедната закуска-половин филия хляб с едно парченце съмнителен салам ,питиетата навсякъде ги сипваха от 3-литрови шишета топли и разгазирани,закуска ,обяд и вечеря едно и също всичките 6 дни хапки полуфабрикати, които така и не разбрахме пиле или риба са децата ги кръстиха мистериозни хапки.Половината апартаменти са частни на руснаци,които се чувстват у дома си и по цял ден правят скандали,камериерките влизат по стаите в 14.00 да чистят докато си почиваш,звънят в последният ден от рецепция в 5.00 сутринта да питат кога си тръгвате че руснаците са подранили и няма къде да ги настаним.Хотела като цяло е бил прекрасен ,но в момента е мръсен занемарен ,мебелите се разпадат,при оплакване на управителя отговора на всичко му беше ,,Ела ти на мое място и работи да те видя,,😵😵

# 92
  • В.Търново
За Бяла Бийч има не малко коментари.За плажа също.Там нищо не е както трябва.
В момента сме в хотел Ариана Китен.Сравнение от преди 2 години количеството на храната е по-малко, не е толкова вкусно месото, а то е предимно пилешко, по-малко свинско.Явно готвача е друг и не се справя добре.Сред персонала има доста руснаци, малко цигани и българи.Закуската сутрин е по-бедна, за основните хранения няма маслини, люти чушлета, преди две години винаги имаше от машина майонеза, кетчуп, горчица, сега НЕ.За следобед с палачинките има само два вида сладко, няма течен шоколад, както преди 2 години.Всичко е в по-малко.Двойните стандартни стаи са захабени, баните също.Моите родители са през една стая до нас.Леглото на майка ми е ужасно.Пружините на матрака всеки момент ще пробият плата, ужасно ръбят.За скарата вечер сосове няма.Вчера на скарата пържолите бяха сухи, тази вечер малки парчета печена скумрия и печен картоф.Сладоледа следобед е на Изида и ти го сипват.Днес го сипва момиче без ръкавици.Вчера го сипва момче с ръкавици.Явно тази година няма и голям контрол върху персонала.Трети път при тези условия не знам дали бих дошла.За десерт банани все още не са давали.Ксквото се сетя и пиша.Вчера вечерта в събота, от бурята зад хотела се счупи дърво и падна, още не е махнато.Струва ми се, че хотела не е пълен.Пи центъра също няма много народ, както преди две години по същото време.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 00:21 от rusalka1

# 93
 Здравейте! И нашата почивка във Верамар бийч с. Кранево приключи. Останахме мноого доволни. Почти няма нещо, за което да напиша минус. По- късно ще пиша подробно за всичко.

# 94
Много грозни стаи в Блу Меджик! Дали всички са такива?
Aiwa, ти беше ходил там. Може ли да сподилиш.
Иначе не се съмнавам, че и двата хотела предлагат добро обслужване.
Относно Сънрайз Ол Суит и ние най-вече заради голямото разстояние до плажа не бихме го посетили.
На нас ни допадна интериора.
Детското легло беше огромно и с хубав матрак, а не дунапрен.
Банята беше широка и с атрактивен дизайн.
Имаше декоративна стълба.
В сряда бяхме пак там и имаше средиземноморска вечер, богато меню с морски дарове, каквото съм виждал само в Сол Несебър и то само в Палас.

# 95
  • В планината / На морето
Скрит текст:
Цитат
А плажът как е?

Идеален е.

Каварна няма плаж

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 06:22 от AnMary

# 96

[/quote]
На нас ни допадна интериора.
Детското легло беше огромно и с хубав матрак, а не дунапрен.
Банята беше широка и с атрактивен дизайн.
Имаше декоративна стълба.
В сряда бяхме пак там и имаше средиземноморска вечер, богато меню с морски дарове, каквото съм виждал само в Сол Несебър и то само в Палас.
[/quote]
Aiwa,
благодаря, но няма да го посетя. Нещо не ме грабва, а пък като видях, че техните чадъри са на задна линия, което за мен е сериозен проблем, поради затруднено ходене по пясъка, съвсем ме отказа. Няма как да стоя в края на плажа, а отпред да сядат хора на свободната зона, където им падне и аз да си чудя, от коя страна и по какъв начин да ги заобикалям. Свикнала съм като съм на платена зона, да съм най-много на втора линия. А и държат необосновано високи цени. За тази цена ще си настаня в апратамент и то доста луксозно обзаведен и без мокет на пода, което за морски хотел е непрактично.

# 97
Благодаря за новата тема , аз още си чакам почивката .

# 98
  • Бургас
Здравейте, някой може ли сподели пресни впечатления от Аркутино Фемили? Колебаем се, както казва мъжа ми между “двете крайности” - Аркутино Фемили и Мирамар или Риу в Обзор. Аз държа най-вече на чистотата, останалото е бонус Simple Smile

# 99
Скрит текст:
Цитат
А плажът как е?

Идеален е.

Каварна няма плаж

Аз затова попитах/написах ОКОЛО КАВАРНА.

# 100
Здравейте, някой може ли сподели пресни впечатления от Аркутино Фемили? Колебаем се, както казва мъжа ми между “двете крайности” - Аркутино Фемили и Мирамар или Риу в Обзор. Аз държа най-вече на чистотата, останалото е бонус Simple Smile
Аз покрай бебуна започнах да посещавам такива хотели, но юни бяхме за първо море там и беше чудесно за моите разбирания. Детето нямаше още годинка и яде от храната без притеснения. Чисти се всеки ден. Персоналът е украински основно, но мен това не ме притеснява. Ако имате конкретни въпроси, ще отговарям Wink

# 101
Добре де каква е идеята да сравняваме толкова различни в ценово отношение хотели? Моето разбиране е, че цената трябва да отговаря на качеството, което се предлага. Плащайки повече, очаквам повече и обратното. Наистина се чудя...
🙄

# 102
  • русе
Била съм във Аркутино Фемили, в другите два не съм. От доста време заглеждам Мирамара но ми идва скъп, но изглежда добре и за това което предлага. Във Фемилито не ми хареса разстоянието от хотела до плажа, минаваше се по едни дървени пътеки през дюните и честно казано мен лично си ме хващаше шубе по тая пътека, все си мислех че ще ми изкочи някоя гадинка 😁. Другото което не ми допадна терасовидния терен и баира до блокчето където бяхме, ресторанта беше малък и недостатъчен за гостите на хотела, слабата анимация и не особено разнообразна храна. Иначе апартамента беше огромен, може би най големия в който сме били, чистотата беше на ниво. Мненито ми е от преди 4-5 г. но сигурно инфраструктурата не се е променила.
Ако не си правех сметка колко ще ми струва морето бих избрала Мирамара.

# 103
Подробното ми мнение за Рена Александрия Клуб - в белия списък, давам линк за да не се повтарям.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1117814.msg39115151#msg39115151

Като цяло ми хареса почивката в Слънчев бряг. Ами цивилизация и няма нищо общо с това, което тръбят по медиите. На светлинни години е от Приморско, Китен, Черноморец - няма я селенията. Мутри, силиконки и прочие екземпляри не видях. Единственият руснак , който срещнах пиян е пред един магазин за цигари рано сутринта, но той беше толкова любезен, че даже пожела да ме черпи цигара. На плажа бях и към 22.30 - 23.00 часа, правейки си нощна разходка от несебър за към Слънчев бряг по плажа. Осветен е с прожектори от заведенията, като всяко заведение, вече затворено е с охрана, а по шезлонгите на плажа бяха насядали групички младежи, слущащи кротко музика и пиещи бира, но без изцепки, викове и крясъци. В Приморско не успях, но в Слънчев бряг първата нощ си легнахме към 20.30-21.00 часа и ни събудиха крясъците на чайките в 6.30ч. Предполагам, че по- към центъра на курорта е по шумно, но аз лично не усетих от това. Морето за мен е чисто щом има рибки, рапани и рачета.   

# 104
Какво означава Каварна няма плаж ?!! Има, но е малък...Бих препоръчала наоколо Кибелла и Болата.Малко по- натам Шабла, Русалка и Крапец - едни от най- хубавите бг плажове!!

Общи условия

Активация на акаунт