На море в България 2019 г.! - 4

• 47 831
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Чак пък грозни... на мен си ми харесаха. Новичкото си е ново. Само ме дразнеше, че са с открит дрешник, но явно това е нова мода, като гледам и другите нови хотели. Матрака обаче на мен ми беше неудобен.

# 76
  • There I was on a July morning
Сега е медийна суша, т.е. удобен момент да се раздуха по медиите. Гледат платена/свободна зона да е 50/50, но никой не вижда сгъчканите чадъри в платеното.
Мен ме съмнява и свободната зона да е 50 %. Единствено на Албена съм виждала големи свободни зони. На повечето плажове оставят по малко място в краищата, като част от него е заето от коридори с джетове и други водни атракции.

# 77
Здравейте,
някакви отзиви да имате за хотел "Марина Гранд Бийч" Златни пясъци? Не откривам много информация за него в мрежата.А в Златни пясъци не съм ходила от пет години, някаква промяна в курорта? Simple Smile

# 78
И аз наблюдавам за Сънрайза Ал Суит в Обзор.Според мен, За септември цените са доста добри.Според моите сметки излиза около 700 лева за 9 нощувки ,апартамент за двама. Очаквам крайната цена от туроператора.

# 79
  • София
Ние вече сме на БлуОриндж,  и е хубаво хотелчето, като удобството че е до хубав плаж е най голям плюс засега.  Басейн,  стаи чисти.  Има българи,  но повече са чужденци.  Храната е далеч от Дюни,  както предполагах,  но ние не сме много по яденето,  та за нас е напълно Ок.  Има прясно и прилично хапване.  За анимацията още не мога да кажа,  вчера пуснаха филм на децата,  днес почиват,  та ще пиша друг път.  За десетина дни сме тук,  накрая ще обобщя.

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 16:30 от Wooden Cuckoo Clocks

# 80
Чак пък грозни... на мен си ми харесаха. Новичкото си е ново. Само ме дразнеше, че са с открит дрешник, но явно това е нова мода, като гледам и другите нови хотели. Матрака обаче на мен ми беше неудобен.
Извинявай, но на мен ми приличат на стая в ученически лагер или хотел от 70-те години. Този зелен цвят е ужасен просто. А пък допълнителното легло мазя на дунапренен дюшек. Въобще не ми допадат.
Тази снимка имам предвид.
 За това попитах дари всички стаи изглеждат еднакво, но си отговорих сама като разгледах снимките във Визит и в сайта на хотела. Същите са. Минималистичен, студен и вероятно икейски стил. Няма лошо - явно е модерен, но поне цветовете да бяха други.

# 81
Някой почивал ли е в Клийф Бийч Обзор да даде едно мнение моля? Загледала го бях и ме спря слизането и качването до плажа
Наистина ли е далеч и са много стълбите?
Обаче много ми харесаха снимките и си мисля да рискувам в бъдеще ама за кратко море.

Този комплекс го разгледахме веднъж като бяхме на почивка в Аквамарин. В района имаше едни бунгала, Аквамарин, още един много хубав апарткомплекс
Аквамарин много ли е отдалечен от Обзор?Може ли по крайбрежната алея да се отиде от него до центъра?А какви са впечатленията ви от самия хотел,плажа, храната?
И кои са тези бунгала?Че като съм разглеждала местата за настаняване в Обзор се сещам за едни,не ми харесаха много,тези новички ли са поне? Извинявам се за многото въпроси 😊

# 82
Извинявай, но на мен ми приличат на стая в ученически лагер или хотел от 70-те години. Този зелен цвят е ужасен просто. А пък допълнителното легло мазя на дунапренен дюшек. Въобще не ми допадат.
 За това попитах дари всички стаи изглеждат еднакво, но си отговорих сама като разгледах снимките във Визит и в сайта на хотела. Същите са. Минималистичен, студен и вероятно икейски стил. Няма лошо - явно е модерен, но поне цветовете да бяха други.

На живо съвсем не е такова усещането. И матрака на малкото легло не е донапренен, хубав е. Аз се преместих на него. Стаята е голям и просторна. За мокета съм съгласна, че можеше да е друг.

# 83
Renidimova, Аквамарин е много далече от Обзор.2 - 3 км преди Обзор, като идваш от Бс. До него се стига по черен път. Бунгалата бяха от тези от 80 г. - дървени. Май бяха почивна база на преприятие. Крайбрежната пешеходна алея не стига до Аквамарин и района. Другото са апартаментни комплекси на руснаци. Самият Аквамарин също. Не добре обзаведени апартаменти. Уж има кухненски бокс, но в него няма нищо. Едни катлони или микровълнова. Тук-там съдове за готвене. И само в някои има фурна. Хигиената също не е на най-добро ниво. Басейнът след обяд изцяло е в сянка и не става за плаж. Чадърите и шезлонгите са малко. Храната е прилична, но ние бяхме само със закуска. Да свободно за обяд - доста високи цени. Вечер си правехме барбекю(има общо голямо на двора). Плажът е по едни бая стълби. Тесен и с камъни и на пясъка и в морето.
Бяхме само за три нощувки, но не бих повторила. Младежите ни ходеха с колите до Обзор иначе е скука за тях. Впечатленията са ми от 2013 г.
Нфото

# 84
Здравейте, миналата и по-миналата година бяхме на Равда и останахме доста доволни. Лично аз обаче препоръчвам да отседнете в Несебър. Тази година искаме да сменим дестинацията и се чудим къде. Ще сме аз мъжът ми и двамата синове (единия на 7, а другия на 16) Били сме вече и на Черноморец и Созопол. Чувам добри мнения за Кранево и Св. Св. Константин и Елена.
П.С. ако отсядате в Равда ви препоръчвам Мелия бутик апартаменти

# 85
  • В планината / На морето

много  безвкусно и грозно , а зеленото на пода е ...

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 21:41 от RichiRich

# 86
  • На върха на вълната
Някой, който е бил скоро в Равда? Какво е положението с водораслите?

# 87
Здравейте,днес се върнахме от почивка в Бяла.Хотела е Бяла бийч ресорт,надявам се никой друг не се е минал като нас.В сайта изглеждаше като райско място, но реалността беше мнооого по-различна.Ако някой се интересува от подробности с радост ще споделя

# 88
Здравейте,днес се върнахме от почивка в Бяла.Хотела е Бяла бийч ресорт,надявам се никой друг не се е минал като нас.В сайта изглеждаше като райско място, но реалността беше мнооого по-различна.Ако някой се интересува от подробности с радост ще споделя

Сподели. Може и снимки също да качиш. Интересно ми стана....

# 89
В букинг цените винаги са високи, защото комисионните на сайта са големи. Там изобщо не са реалните цени за да правиш някакъв извод.

Не са толкова големи комисионните, колкото си представяш.
Работила съм като администратор на голям хотелски комплекс.
Цената на стая например в комплекса от резервация по телефона ( тоест цена рецепция) беше 260 лв , а в букинг беше 262 лв.

Общи условия

Активация на акаунт