На море в България 2019 г.! - 4

• 47 844
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ОИ търсим, че малкият ляга рано, пък и честно казано нямам мераци да обикалям заведения.
Мислех Обзор или да повторим Албена, но септември малко рисков ми е севера. Бях харесала Обзор бийч резорт иначе ама няма места за първата седмица на септември.
Отворена съм за предложения, бюджета е около 120 за двама, че ни е второ море Blush
виж Слънчев бряг - МС:  http://www.pb-sunnybeach.com/price_and_conditions.php мисля, че влиза в бюджета и извън високия сезон няма да е шумно. Самото място е много прилично.

# 196
Аш, може ли още веднъж линка.

# 197
  • София
Може да се пейстне в браузър (пиша от телефон)

http://www.pb-sunnybeach.com/

http://www.pb-sunnybeach.com/price_and_conditions.php

# 198
Почвната станция на Министерски съвет не е на база ОИ, а пълен пансион. По думити на моя приятелка храната е мега зле, катосе избира от тристепенно меню с малък избор и не се готви там, а си докарва от някъде и студена.  Ощо взето столово хранене без напитки. Станцията е близо до река и до нудистки плаж. Мнението й е от юли 2018 г.

# 199
  • Beyond the stars
Причинихме си подобен късен соц на Св. Константин и Елена преди време Grinning и честно казано избягвам и си предпочитам палатката пред подобни Grinning
Министерски съвет от реката обикновено има и комари в района.
Ескада бийч Ахтопол? Не се ориентирам обаче спрямо разстоянието до плажа и като цяло плажа на Ахтопол ок ли е. Били сме преди, но плажувахме на Синеморец с приятели.

# 200
  • София
Плажът на Ахтопол - много по-добре от Арапя. Близък хотел беше нещо от рода на Санта Мария.

# 201
  • София
Причинихме си подобен късен соц на Св. Константин и Елена преди време Grinning и честно казано избягвам и си предпочитам палатката пред подобни Grinning
Ескада бийч Ахтопол? Не се ориентирам обаче спрямо разстоянието до плажа и като цяло плажа на Ахтопол ок ли е. Били сме преди, но плажувахме на Синеморец с приятели.

За кой хотел в Константин и Елена става дума за да го игнорираме в бъдеще ?

# 202
  • Beyond the stars

Нептун. Намира се над главния път, малко по-нагоре от военните Фрегата и Маяк.
Машина на времето, нищо не е мръднало от 86. Grinning И то не в добрия смисъл.

# 203
В Арапя/Царево има ли  хранителни магазини  освен новооткрития Лидл в Царево?

# 204
А в Царево хората не се ли хранят ? Simple Smile
Има локални магазинчета - бол.
В Арапя да има 1-2 малки.

# 205
  • София

Нептун. Намира се над главния път, малко по-нагоре от военните Фрегата и Маяк.
Машина на времето, нищо не е мръднало от 86. Grinning И то не в добрия смисъл.

Нептун сме го заглеждали, но ни е спирала отдалечеността му от морето. Все пак мислехме, че е претърпял някакво обновяване.

# 206
  • София
В Константин и Елена през май се излъгахме да запазим апартамент в Естрея палас с ОИ - ужасно, ужасно беше. Добре, че беше аква комплексът (Aqua House или подобно), при плажа - заради който и се озовахме в Константин и Елена. Иначе просто щяхме да си тръгнем.

# 207
Здравейте, чета темите и съвсем се загубих в информация. От 25-ти август смятам да отидем на море за 5-6 дни. Бихте ли ми препоръчали хубав хотел ( трябва да е в близост до Бургас- до 30-40 км) с хубава храна ако е ОЛ, а ако не е наоколо да има добри места за хапване на пешеходно разстояние( повечето време ще сме без кола) , да е близо до чист и не много населен плаж с чиста вода - много ме е страх от летни вируси и стомашни инфекции - продължавам да чувам разни разкази и легенди за тези неща, за отходни тръби изливащи се в морето и т.н. - това е и една от причините, поради които от доста време избягваме БГ черноморието, но много ми се иска пак да започнем да ходим там. Мисля си нещо за Поморие или Созопол ( и темите четох), но въпреки това не мога да се ориентирам добре, а нямам много време. Може разбира се а други места, ако има добри хотели.
Благодаря предварително на всеки, който се включи с информация! Simple Smile

# 208
  • Beyond the stars
Имам сантимент към Дружба (Константин и Елена) и толкова ми харесваше, че почти не мърда на никъде, че ми се реве как я съсипват в момента, ама..

# 209
  • София
Имам сантимент към Дружба (Константин и Елена) и толкова ми харесваше, че почти не мърда на никъде, че ми се реве как я съсипват в момента, ама..
на мен ми е странно съжителството на 5-звездни мега лукс хотели с изоставени почивни станции. Като се инвестира, да пооправят всичко. Но ако някой препоръча хубаво място в К&Е, бихме пробвали, защото и там природата е много красива. Хотелите в Слънчев ден дали стават?

Общи условия

Активация на акаунт