На море в България 2019 г.! - 4

• 47 694
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Върнахме се от Приморско Дел Сол преди 2 дни. Ползвахме подземния паркинг - 10 лв. за 24 ч. Имаше места и пред хотела, но ние избрахме този вариант, защото паркингът е охраняем. Иначе препоръчвам хотела. Всичко беше на ниво.

# 466
renidimova в какъв тип апартамент сте ? Достатъчно широко ли Ви е? Питам, защото като ги гледам повечето все си мисля, че ще ни е тядно, а ние сме с 3 деца -  8г, 8г, и на 7г.
На нас ни е супер,но все пак две от децата ни са малки,едното е в кошара.Апартамента има спалня,в нея е и гардероба.Във всекидневната има разпънат диван-аз и ММ спомена него, много е неудобен.Има хладилник,кухня,маса с четири стола, разтегателен фотьойл.И свободно място,не е нагъчкано всичко,да няма къде да мръднеш.

# 467
  • София
Благодаря ти. Много мразя разпънати дивани, които са неудобни, иначе като слушам определено ще се поберем. Понякога когато спалнята е голяма трите спят на нея,защото са си дребни.

# 468
Аз да си довърша впечатленията от почивката в Сънрайз.На плажа положението със шезлонгите е плачевно,явно като навсякъде-първа о втора линия направо са си навързани един за друг с кърпи, тениски. Ние отиваме към 9 часа и правим следното:вземаме три шезлонга от крайните редове и си ги слагаме най-отпред,почти до морето,защото първата линия е изнесена много назад.Вярно,нямаме чадър и изгорях като рак😀,но има страхотен вятър и въобще не е горещо като на басейна.

# 469
  • София
Ужас,  как ще си жертвате кожата и ще изгорите като рак,  само и само да сте на първа линия.  Жертвата хич не си струва.  

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 21:46 от Wooden Cuckoo Clocks

# 470
Аз не обичам първа линия. Всеки , който влиза и излиза от морето ти минава през главата.

# 471
Ужас,  как ще си жертвате кожата и ще изгорите като рак,  само и само да сте на първа линия.  Жертвата хич не си струва.  
😁О,аз така си изгарям по принцип.Първата линия ми е много важна с три деца.Но наистина винаги изгарям,ген,децата ми например са като баща си стават директно черни.А и ние не стоим много на плажа.

# 472
  • here and now
В миналата тема попитах за Риу Хелиос Парадайз Св. Влас, но явно не е на почит тук.
Да споделя мнение, може да е полезно на някой.
Хотела е голям и е пълен основно с чужденци. Персонала са около 70% българи, другите са от руски републики, но говорят английски.
Чисто е и храната е много добра. Има тематични ресторанти, за които си запазваш час. Пак са на блок маса, но си резервираш маса от сутринта или предния ден. Впечатлих се от азиатския аз, сушито им беше добро.
Плажа е отвратителен. При чадърите на хотела е пълно с камъни и водорасли, а в свободната зона е плитко и пясък.
Басейните са добри, но аквапарка е със странно за мен работно време 10-12 и 14-17.
Шезлонги(на басейните) се запазват след 8 сутринта, това си е регламент в правилата на хотела. Места има, но ако държите на някакво конкретно ще се наложи да се запазва.
Ако някой се интересува нещо допълнително като информация, да пита.

# 473
Басейните са добри, но аквапарка е със странно за мен работно време 10-12 и 14-17.
Разумните хора по хотелите с пързалки/аквапарк преценяват, че точно по обедно време, в което се предполага, че е налице обедно хранене, не е добре да се пързаляш на пълен стомах. Другата причина е, че подобни съоръжения трябва да имат технологична почивка, което не винаги се спазва.

# 474
  • Beyond the stars
Ние се отказахме от второто море, планинско с басейн ще почиваме. Ама ей тъй информативно мнения за този, че имаше добра оферта в букинг - http://www.booking.com/Share-5IsHH2H

# 475
  • Stuck in a moment
Много ми се иска да има отделна тема за аквапарковете в страната.  Или е по-добре тук?

# 476
Емералда беше супер преди да си смени собствениците, сега нещо не ми се рискува, ще чакам някой да го тества Grinning

# 477
  • В.Търново
Много ми се иска да има отделна тема за аквапарковете в страната.  Или е по-добре тук?
Ами то имаше, но не е писано мноооого отдавна и е останала назад.

# 478
  • here and now
Разумните хора по хотелите с пързалки/аквапарк преценяват, че точно по обедно време, в което се предполага, че е налице обедно хранене, не е добре да се пързаляш на пълен стомах. Другата причина е, че подобни съоръжения трябва да имат технологична почивка, което не винаги се спазва.
Странно, че не са преценили да пуснат и осветлението нощем по крайбрежната, че да не се пребият неразумните дръзнали да ходят по нея.
Нямам голям стаж с аквапаркове, но други по които съм била, поработват повечко.

# 479
Странно, че не са преценили да пуснат и осветлението нощем по крайбрежната, че да не се пребият неразумните дръзнали да ходят по нея.
Нямам голям стаж с аквапаркове, но други по които съм била, поработват повечко.
Не споря за конкретния хотел.
Само отбелязвам, че има  разлика между хотел с аквапарк и само аквапарк. В последния вариант (само аквапарк) са задължени нормативно да осигурят при непрекъснат режим на работа начин да не се налага технологична почивка. Иначе ако в сертификата на съоръжението има изискване за такава - трябва да се прави. Иначе причината може и да е банална - пестене на ток. За 2 часа такова съоръжение блъска яко и струва съотвено много. 

Общи условия

Активация на акаунт